Our last common Always and Forever

117 6 2
                                    

Milí deníčku, už je to týden co jsem nepsala, dneska je poslední den kdy budeme všichni po hromadě, Hope se snažila celý týden najít způsob jak zachránit Klause, ale bohužel, Kol, Davina, Rebekah, a Marcel tu zůstali, ale zítra už odjíždí, a já a Hope taky,  pojedeme zítra zpátky do Mystic Falls,  nejspíš s námi pojede i Elijah, Klaus nám všem bude chybět.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pohled Eleny

Když jsem dopsala, šla jsem do koupelny, osprchovala jsem se, udělala jsem si ranní hygienu,  nalíčila jsem se lehce jsem si navlnila vlasy, a oblékla jsem se do černých šatů.

A šla jsem do obýváku kde už skoro všichni byli, Klaus s Hope kreslili na plátno, Elijah četl knihu, a Kol jen seděl,,dobré ráno" řekla jsem,,dobré ráno" řekli všichni na ráz, a pak jsem šla do kuchyně, kde byla Freya,,dobré ráno" řekla jsem,,dobr...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A šla jsem do obýváku kde už skoro všichni byli, Klaus s Hope kreslili na plátno, Elijah četl knihu, a Kol jen seděl,,dobré ráno" řekla jsem,,dobré ráno" řekli všichni na ráz, a pak jsem šla do kuchyně, kde byla Freya,,dobré ráno" řekla jsem,,dobré ráno" řekla Freya, a pak znovu pokračovala,,jak se máš?" zeptala se,,nic moc" odpověděla jsem, a vytáhla jsem si krevní vak, a začala jsem pít, pak přišla Rebekah,,pojďte zahrajeme si hru" řekla, a my jsme šli s ní do obýváku.

,,Co jsi chceš zahrát?" zeptal se Elijah,,no je to taková hra, že někdo jsi vylosuje nějakou věc která bude napsána na papírku, a nakreslí to a my ostatní budeme hádat" řekla Rebekah,,dobře a je to na týmy?" zeptal se Kol,,holky proti klukům" řekla Rebekah,,a máš napsaný to co budeme kreslit?" zeptala jsem se,,jo v téhle misce, tak si sedněte" řekla Rebekah,,a kdo bude kreslit?" zeptal se Klaus,,dej si kámen nůžky s Hope" řekla Rebekah, a Klaus jí poslech, Hope vyhrála tak si šla vybrat papírek, a začala kreslit.

,,moucha!" řekla Freya,,kaktus" řekl Kol,,zásuvka" řekla Rebekah,,proč to vypadá jako Edward" řekla jsem, a dala jsem hlavu na stranu,,protože to je Edward" řekla Hope,,joo! jedna nula" řekla Rebekah, a vyplázla jazyk na Klause,,neříkala jsi věc" řekl Kol,,Edward je přeci lampa" řekla Rebekah.

Teď byl na radě Klaus,,Houba" řekla jsem a Klaus se na mě podíval,,to ti přijde jako houba" řekl Klaus, a my všichni jsme se začali smát,,pes" řekl Kol,,jo" řekl Klaus, a šel si sednout,, jedna jedna" řekl Kol,,kdo je na radě?" zeptala jsem se,,ty" řekla Rebekah, a já šla si vzít papírek, když jsem si vybrala papírek tak jsem ho otevřela, a bylo tam napsaný:PENNYWISE.

*Jak se proboha kreslí Pennywise* řekla jsem si v duchu, a vzala jsem si tužku, a začala jsem kreslit,,duch" řekl Kol,,zombie" řekla Hope,,Bella" řekl Klaus, a pak najednou zacinkal zvonek,,konec!" řekla Rebekah,,to bylo i na čas?" zeptala jsem se,,jo, co to bylo?" zeptala se Rebekah,,Pennywise" řekla jsem a všichni se začali smát,,proč si nenakreslila člověka s červeným balónkem" řekl Kol,,protože by to idiot jako ty nepochopil" řekla jsem, a všichni se začali smát,,teď ty Kole" řekla Rebekah,a já si sedla a Kol šel kreslit.

Všichni se už prostřídali, hrály jsme to dvě hodinky, a pak Hope šla s Freyou za Davinou a Marcelem,,co si zahrajeme teď?" zeptala se Rebekah,,Co takhle kvíz Twilight" řekl Kol a začal se smát,,bože jen to ne" řekl Klaus,,ne to je náhodou dobrý nápad, a budeme na týmy po dvou" řekla Rebekah,,jenže jsme tu 5" řekla jsem,,já budu říkat jestli to máte správně nebo ne" řekla Rebekah,,tak fajn" řekl Kol a Rebekah šla pryč z obýváku a přišla se dvěma zvonečkami  a dala to na stůl,,ten kdo bude vědět odpověď tak zacinká,,dobře ale to neplatí, Klaus bude určitě s Elenou, a ona to všechno ví" řekl Kol,,nejsem chodící a mluvící encyklopedie, taky nijak moc všechno nevím" řekla jsem,,tak fajn jdeme hrát" řekla Rebekah a pak znovu pokračovala.

Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now