Hope

148 7 1
                                    

Milí deníčku, už jsem těhotná skoro 9 měsíců, nic moc se za tu dobu nestalo, jen to že mi hodně narostlo bříško, a Klaus jezdil někam, a vytvářel hybridy.

Pohled Eleny

Seděla jsem na židli, v pokojíčku mojí budoucí dcery, s Klausem jsme ten pokojíček zařídili, před měsícem,,co to děláš?" zeptal se Klaus, který byl u dveří,,nic, jen se na ní moc těším " řekla jsem, a sáhla jsem si na bříško, a Klaus přišel blíž ke mě, a sáhl mi na bříško, trochu povyskočil když malá kopla, a usmál se a já s ním.

pak mi dal ruku na tvář, a políbil mě, a já mu polibek oplatila, pak jsem se odtáhla, a křikla jsem bolestí,,co se děje?" zeptal se Klaus, a já jen znovu vykřikla bolestí,,to čarodějky, chtějí to dítě zabít" řekla Freya,,já myslel že až se narodí ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

pak mi dal ruku na tvář, a políbil mě, a já mu polibek oplatila, pak jsem se odtáhla, a křikla jsem bolestí,,co se děje?" zeptal se Klaus, a já jen znovu vykřikla bolestí,,to čarodějky, chtějí to dítě zabít" řekla Freya,,já myslel že až se narodí tak se o to budou pokoušet" řekl Klaus,,ona už rodí!" křikla Rebekah, a Klaus mě vzal do náruče a šel upíři rychlostí do našeho pokoje.

Rebekah přišla s ručníky, a hned přišla i Freya,,oni to dítě zabíjí než se narodí tak-" chtěla pokračovat, ale já na ní křikla,,to neříkej, Klausi nemůžeš dovolit aby zemřela" řekla jsem, a Klaus kývl,,udělej nějaké kouzlo" řekl Klaus,,nemůžu ji zastavit, ale mužů Eleně bolest trochu zmírnit" řekla Freya, a Klaus chtěl odejít,,kam jdeš Niklausi?" zeptal se Elijah,,zabít ty čarodějky" řekl,,jdu s tebou" řekl Elijah a odešli.

Pohled Klause

Šla s námi i Davina aby nám pomohla, byly jsme na hřbitově a já uviděl jak tam byla parta čarodějek, a říkali nějaké kouzlo, s Elijahem jsme za nimi upíři rychlostí přišli, a zlomili jsme vaz čtyřmi čarodějkám, a pak nás s Elijahem začala bolet hlava, Davina rychle udělala nějaké kouzlo a zabila tři čarodějky,,přistaňte!!" křikla na ně,,oni nemohou jsou ovlivněný" řekl hlas, který jsem moc dobře poznal,,Tristan" řekl jsem, když jsem vstal se země a pak jsem uviděl ji,,Aurora já myslel že jsem tě zabil" řekl jsem naštvaně,,ale nebuď tak naštvaný lásko" řekla Aurora, a stoupla si vedle Tristana.

,,Výš Klausi, hned po tom co Aurora zemřela řekl jsem čarodějkám aby ji oživili zpět" řekl a usmál se, a znovu pokračoval,,no není to od nich pěkné" řekl Tristan,,pěkně vulgární" řekl Elijah,,moc jsem si nerad s vámi pokecal, ale chci u toho být a...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Výš Klausi, hned po tom co Aurora zemřela řekl jsem čarodějkám aby ji oživili zpět" řekl a usmál se, a znovu pokračoval,,no není to od nich pěkné" řekl Tristan,,pěkně vulgární" řekl Elijah,,moc jsem si nerad s vámi pokecal, ale chci u toho být až se mi narodí dcera takže" řekl jsem a zabil jsem všechny čarodějky které dělali to kouzlo,,ale no tak Niku, tvoje dcera tě ráda mít nebude, ani ve snu" řekla Aurora se smíchem, a já k ní upíři rychlostí šel a strčil ji ruku do její hrudi, a zmáčkl srdce, chtěl mě zastavit Tristan, ale Elijah mu vytrhl srdce z těla,,neee!" zakřičela Aurora, a začala brečet,,už nikdy se nevracej zpět z pekla" řekl jsem,,budu ti tam držet místo" řekla a já ji vytáhl srdce z těla,,něco se mi na tom nezdá" řekl Elijah, a měl pravdu najednou se před námi objevili upíři,,hmm smokingy, to musejí být upíři který jsi vytvořil" řekl jsem,,ano, Davino pokud se k tobě někdo z nich přiblíží, neváhej a zabij je" řekl Elijah, a Davina kývla.

Po 10 minutách se tu ukázali moji hybridy, a začali upíři z Elijahovo krevní linie zabíjet,,já půjdu za Elenou, Davino pojď se mnou" řekl jsem a Davina šla se mnou.

Pohled Eleny

,,Tlač to zvládneš" řekla Cami,,snažím se" zavrčela jsem na ní,,Kole pojď sem hned!" zavolala Rebekah,,sestřičko, já nechci vydět jak Elena rodí" řekl Kol,,drž hubu!" křikla jsem na Kola,,jen tu buď, za chvíli jsem tady" řekla Rebekah, a Kol kývl a sedl si na postel vedle mě,,tak jak se máš?" zeptal se Kol znuděně,,děláš si prdel, jestli jsi si nevšiml tak zrovna rodím, moje vagína je nepřirozeně velká a rodím tu tak mě prosím nech tlačit!" zakřičela jsem,,aha" řekl.

,,Tlač" řekla Rebekah, která už tu byla a já se snažila tlačit a Klaus vtrhl do dveří šel ke mě,,jak se cítíš" řekl Klaus, a vzal mě za ruku,,drž hubu" křikla jsem na něj, a Kol se začal smát,,vypadni ty kazišuku!" křikla jsem na Kola, a Kol radši odešel.

,,Dobře, ještě tři krát poradně zatlač" řekla Cami,,co když se po to" řekla jsem, a Klaus se zasmál,,jen tlač" řekl, a já ho poslechla a začala tlačit.

Po pár minutách jsem se uvolnila, a uslyšela jsem dětský pláč s Klausem jsme se na ní hned koukli, a Cami mi jí dala do náruče,,jsi tak nádherná" řekla jsem a začala mi téct slza po tvářích,,potřebuje jméno" řekla Cami,,já nevím" řekla jsem, a koukla jsem se na Klause který se díval na naši dceru,,měla by mít výjimečný jméno Elijah mi řekl že ona je naděje pro naší rodinu" řekl,,Hope" řekla jsem a znovu jsem pokračovala,,Hope Rebekah Mikaelsonová" řekla jsem, a koukla jsem se na Klause který se usmál, a pak jsem se koukla na Rebeku,,děkuju" řekla Rebekah, se slzami v očích a já se na ní usmála, a Rebekah šla za mnou a vzala mi Hope, a umyla jí, a oblékla ji a já si lehla a snažila jsem se odpočinout, Rebekah dala Hope Klausovi, a Klaus šel s Hope do obýváku a já usnula.

Pohled Klause

Šel jsem do obývacího pokoje, s Hope a všichni se na mě podívali, a šli ke mě,,jak se jmenuje?" zeptala se Freya,,Hope" řekl jsem, a Freya mi ji ukradla.

,,vrať mi jí!" řekl jsem po 5 minutách,,nu dobře" řekla Freya, a dala mi ji do náruče sedl jsem si sní, a koukal se na ní je nádherná,,podobá se na Elenu" řekla Rebekah,,ale v očích má ďábla, to jsem celý já" řekl jsem a Rebekah se usmála.

Pohled Eleny

Když jsem se vzbudila, šla jsem do koupelny se osprchovat ,učesala jsem se, a oblékla jsem se do šatů, byla jsem ráda že už konečně nejsem tlustá.

Šla jsem dolu, a uviděla jsem Klause, s Hope šla jsem si ke Klausovi sednout, a vzala jsem mu Hope,,jsem tak moc šťastná" řekla jsem, a Klaus mi dal pusu na tvář

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Šla jsem dolu, a uviděla jsem Klause, s Hope šla jsem si ke Klausovi sednout, a vzala jsem mu Hope,,jsem tak moc šťastná" řekla jsem, a Klaus mi dal pusu na tvář.

Bylo už pozdě, tak jsem se Klausem snažila uspat Hope, po hodině usnula a já šla do Klausova a mého pokoje, který byl hned vedle našeho pokoje oblékla jsem se do pyžama, a Klaus ke mě šel, a políbil mě a já mu polibek oplatila, Klaus me položil na postel a svlékl mi tričko a dál víte.

Ahoj, tahle kapitola má jen 1115 slov ale myslím že to takhle stačí, napsala jsem dvě za den takže bezva, doufám ze se vám kapitola bude líbit.♥️

Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now