Forever

151 12 0
                                    

Milí deníčku, už je to měsíc co jsem nepsala, takže bydlím v New Orleans, pracuju jako terapeutka a našla jsem si tu skvělí lidi, například Cami, nebo Marcela, a taky tu bydlí Stef, moje spolubydlící z vysoký a taky tu bydlí Mikaelsonovy, nejsou tu úplně všichni Kol bydlí v New Yorku, s nějakou čarodějkou prý je to nevlastní dcera Marcela, jmenuje se Davina. Finn je tady v New Orleans, ale se svými sourozenci moc nekomunikuje, pořad mluví jen o tom že byl 1000 let zabodnutej v rakvi, pokud s tím nepřestanete tak tam bude zase, Klausovy už dochází trpělivost. A pak je tu Freya, je úžasná, je to ta nejlepší čarodějka kterou jsem kdy viděla, Rebekah chodí s Mattem, sluší jim to spolu ale Rebekah by ho chtěla proměnit, aby spolu mohli být navždy. Klaus chodí na terapie, pořad s ním to je stejný, někdy na ty terapie nechodí, a tak na další terapie zase nejdu já, když on tak i já, někdy to mezi námi zajiskří ale nedáváme to moc najevo. Pak je tu Elijah jako vždy úžasný, elegantní původní upír, s Cami se hodně sblížili dost jim to spolu sluší.

Dopsala jsem, a pak někdo zaťukal a já šla otevřít,,ahoj Rebeko, pojď dál" řekla jsem,,ahoj Eleno, já dovnitř nepůjdu!" řekla Rebekah,,proč?" zeptala jsem se,,chci se zeptat Elijahovy a Nikovy jestli mužů proměnit Matta, a ty jdeš semnou" řekla a usmála se na mě,, dobře půjdu" řekla jsem, a úsměv ji oplatila.

Jeli jsme do jejich domu Rebekah šla ke Klausovi a Elijahovy, a šla rovnou k věci,,chci Matta proměnit, mám ho ráda, a chci si ho vzít!" když to řekla tak tak v domě byl i Marcel, a začal se smát,,Rebeko znáš ho jen dva měsíce, a už si ho chceš vzít, a udělat z něho upíra nemyslím si že to je dobrý nápad" řekl Elijah.

A pak jak Elijah domluvil promluvil i Klaus,,sestřičko kolikrát ti ještě budu říkat, že když jsi u nějakýho kluka sundáš kalhotky, a pak z něj budeš chtít udělat upíra, takže by jsme už tady na planetě neměli co jíst, protože bys ze všech kluků udělala upíry a pak bys změnila orientaci, a i holky by na světě už nebyli, a mi by jsme byly o hladu.

Když to Klaus řekl Rebekah naštvaně odešla, a  a já a Marcel, jsme vypukli smíchy.

Pak přišla Freya s dopisem v ruce,,to je od Kola" řekla a dala dopis Elijahovy,,co je v tom napsaný bratře" zeptal se Klaus, pak přišla za námi i Rebekah a Elijah jen otočil dopis k nám,,to je pozvánka na svatbu, Kola a Daviny" zaječela Rebekah, a pak řekla,,on si Davinu vzít muže, a já ne?" řekla naštvaně Rebekah,,on jí proměnit nechce, a znají se 3 roky" řekl Klaus, a Rebekah zase naštvaná odešla, bylo vidět že ze zprávy, byli všichni nadšení.

Pak jsem se koukla do mobilu, a bylo 15:20,,já už musím do práce, a Klausi přijď včas"řekla jsem, a Klaus se usmál a naznačil že uvidí jestli přijde.

Pak jsem se koukla do mobilu, a bylo 15:20,,já už musím do práce, a Klausi přijď včas"řekla jsem, a Klaus se usmál a naznačil že uvidí jestli přijde

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now