He is death?

127 10 0
                                    

Pohled Klause

Šel jsem za čarodějnicemi protože jsem věděl že mají Elenu, uviděl jsem čarodějky tak jsem jednu po druhém zabil, až na jednu chytil jsem jí za krk,,kde je Elena?" ovlivnil jsem jí ,,já opravdu nevím, když jsme sem přišli tak tady už nebyla" řekla a já uvolnil ruku, a pak jsem jí zlomil vaz a šel jsem směrem k lesu.

Pohled Eleny

,,Ty Niklause znáš?" zeptal se Ansel,,ano" řekla jsem, a nejednou se tu upíři rychlostí objevil Klaus, a vzal Ansela ho za krk, a přitiskl ho ke stromu.

,,Klausi přestaň, zachránil mě" řekla jsem a Klaus ho pustil,,Niklausi" řekl Ansel, a chtěl mu dát ruku na tvář, ale Klaus jeho ruku chytil a koukl se na tetování na ruce,,jak to že žiješ?" zeptal se Klaus,,to nevím, ale vím že jsi můj syn" řekl s...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Klausi přestaň, zachránil mě" řekla jsem a Klaus ho pustil,,Niklausi" řekl Ansel, a chtěl mu dát ruku na tvář, ale Klaus jeho ruku chytil a koukl se na tetování na ruce,,jak to že žiješ?" zeptal se Klaus,,to nevím, ale vím že jsi můj syn" řekl s úsměvem a Klaus se jen otočil, a chtěl odejít tak jsem ho chytla za ruku.

,,Klausi, je to tvůj otec" řekla jsem,,neprosil jsem se o to aby byl on můj otec" řekl a znovu chtěl odejít,,Klausi!" vykřikla jsem,,tak jdeš nebo ne?" zeptal se Klaus,,nejdu" řekla jsem, a sedla jsem si na pařez,,takže teď budeš trucovat" řekl Klaus,,nepůjdu, pokud s námi nepůjde i Ansel" řekla jsem a Klaus šel ke mě, a vzal mě do náruče,,promiň lásko, ale nemám chuť se s tebou hádat" řekl Klaus a chtěl se mnou odejít,,Klausi!" zavrčela jsem na něj,,tak pojď s námi Anseli" řekl Klaus se zaťatýma zubama.

Ansel byl za námi, a Klaus mě pořad nesl,,opravdu musí jít s námi?" zeptal se Klaus,,jo, kdyby jsi nečetl tu knihu tak by se nic z toho nestalo" řekla jsem, a Klaus se jen ušklíbl.

Když jsme byli doma, tak jsem čekala že v obývacím pokoji bude sedět Elijah, ale nebyl tu,,kde jsou všichni" zeptala jsem se,,někam odjeli, ale zítra se vrátí" řekl Klaus a šel do své malírny.

Já jsem pak šla ukázat Anselovy jeho pokoj, a šla jsem za Klausem,,nepromluvíš si s ním?" zeptala jsem se,,ne nepromluvím!" řekl Klaus a já usoudila že nemá cenu se o tom s ním bavit, tak jsem šla do obývacího pokoje, a šla jsem si vzít nějakou knížku z knihovničky.

Pak jsem šla do svého pokoje, oblékla jsem se do noční košile, a šla jsem si sednout do křesla, a četla jsem si knížku, pak jsem usnula.

Pohled Klause

Šel jsem do svého pokoje, a uviděl jsem jak Elena usnula v křesle, tak jsem jí vzal do náruče, dal jí na postel a přikryl jí, pak jsem uslyšel svým upířím sluchem že něco spadlo v kuchyni, tak jsem tam šel a uviděl jsem Ansela,,jestli jsem tě Niklausi vzbudil tak se omlouvám" řekl Ansel,,já nespal" řekl jsem,,Elena je tvoje snoubenka?" zeptal se Ansel,,ano je" odpověděl jsem, a pak jsem znovu pokračoval,,pokuď možno nerozbíjej kuchyň" řekl jsem, a odešel jsem zpět do svého pokoje, a lehl jsem si.

Pohled Eleny

Vzbudila jsem se ve 4:00 hodin ráno, měla jsem hrozný sen, snažila jsem se usnout, ale v tom hrozném vedru se to nedalo, tak jsem si svlékla noční košili, a byla jsem jen ve spodním prádle,,spíš" šeptla jsem na Klause,,ne vzbudila jsi mě" řekl se zavřenýma očima,,když já nemůžu usnout" řekla jsem,,tak pojď ke mě" řekl, a já si k němu lehla, určitě čekal nějakou látku,,sundala sis košili" řekl Klaus,,je horko" řekla jsem, a Klaus se ušklíbl.

Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now