22. NYT LEGETØJ

1.8K 37 13
                                    

Luke Finley

"Dude jeg tror June har fundet sig et nyt legetøj" siger Oliver med et chokeret blik.

"Hvad taler du om?" spørger jeg og tager en stor tår af mit vand. Jeg ser kort op på June der facetimer med en eller anden. En der får hende til at grine i hvert fald.

"Hun taler med en dreng... en køn dreng og de ligner ikke nogle der er venner. Måske har hun en kæreste hjemme fra?" siger Oliver og ser op June med et tænkende blik. Jeg ved godt hvad han er ude på. Det er payback time for sidst, da jeg provokerede ham omkring Blue.

"Og hvorfor skulle jeg give en fuck om det?" spørger jeg og hiver hårdt mine beskyttelse af. Jeg ser en til gang irriteret op på June, der nu igen griner. Hvorfor er hun så fucking glad i dag? hvem er det, der får hende til at smile?

"Jaer bro du giver ikkeee en fuck, det kan jeg godt se" siger Oliver med et blik der viser han langt fra er overbevist.

"Det er vel bare syndt for kæresten" siger jeg og bider mine tænder hårdt sammen og laver et ryk med mine skuldre. Han ser forvirret på mig. Okay måske er jeg irriteret i dag.

"Hvorfor er det syndt for ham?" spørger han og læner sig lidt tættere hen mod mig.

"Jeg ved ikke med dig bro, men jeg ser ikke June som typen der er til et åbent forhold" siger jeg med selvsikkert dødt blik.

"Nej, men det gør jo heller ikke nogen forskel det er jo ikke fordi hun ha-... SHIT BRO!" han ser straks chokeret hen på mig. Han har forhåbentlig fundet ud af, hvor jeg fører den her hen. 

"Har du... eller har I? været sammen?" hvisker han med et dybt chokeret blik. I wish.

"Nahh, men vi har lavet andet" siger jeg med et udspekuleret blik.

"uhh så der blevet pillet" siger han med et lumsk blik. Jeg giver ham et lille fej i nakken.

"Av, det gjorde ondt!" ømmer han siger med et irriteret blik. Tøsedreng.

"Nej vi har bare kysset" ish, men det behøver han ikke at vide. Han ødelagde jo mit øjeblik med June den anden dag. Jeg er ikke i et godt humør. Oliver ser på mig med en blanding af skuffelse og overraskelse.

"Sygt nok, men jeg havde håbet på noget mere juicy" siger han og ser op June der stadig taler med en eller anden dude.

"Så afslører hende" siger Oliver med et roligt blik. Afslør? wut. Jeg ser blot forvirret på Oliver, for at vise han skal uddybe.

"Afslør, at hun har været hendes kæreste utro... eller hun har kysset med en anden AKA dig. Så bliver hun afsløret og du har din lille hobby tilbage igen" siger han og laver en hånd fakt, som om han lige har løst alle problemer der er.

"Hun er ikke nogen hobby" hvæser jeg gennem sammenbidte tænder.

"Hvad er hun så?"

"Hun er ingenting, andet end pain in the ass"

"jaja hvis du siger det. Såå gør du det?" spørger Oliver rastløs og ser afventende op på mig.

"Ja hvis det får dig til at holde mund" siger jeg og rejser mig. Fuck jeg kan ikke fatte, at jeg er begyndt at lytte til Oliver. I hit rock buttom. Jeg går op ad trapperne til den bænk der er højere oppe, hvor June sidder. Hun lægger ikke mærke til, at jeg er direkte på vej imod hende. Jo tættere jeg kommer på, jo mere kan jeg høre hendes samtale. Hun taler med en dreng. Måske har Oliver ret... men hvorfor skulle det rage mig? Vi er ikke sammen eller noget. Jeg føler, jeg skal lige til at vende om, men så hører jeg mere klart deres samtale. Nu kan jeg ikke vende om.

Iced OutWhere stories live. Discover now