2. GAMMEL OG NY PIGE

2.3K 40 9
                                    

Luke Finley

Hold kæft hun stønner højt! Jeg kan godt lide når piger stønner når de har sex med mig, så betyder det at jeg er god til det jeg gør, men ik for højt det er sgu en turn off. Jeg står inde i drengenes omklædning og knalder en eller anden sophmore. Kan ikke huske hendes navn. Hun er vidst på cheerleader holdet, eller var hun kunstskøjteløber? Fuck det. Det eneste der betyder noget er at hun har en fucker lækker krop.

Da jeg får min orgasme trækker jeg mig ud af hende. Jeg faktisk fuldkommen ligeglad med om hun fik hendes orgasme. Jeg regner med hun har fået sin orgasme siden hun skreget så meget. For mig handler sex bare om at jeg får lettet trykket, og så er jeg faktisk ret så ligeglad med pigens behov. Hun kysser mig op langs min nakke, og nusser mig. Jeg trækker mig afvisende fra hende og trækker mine bukser op. Jeg er og har aldrig været typen der cudler efter sex. Det minder for meget om et forhold, hvilket skræmmer mig og jeg skal slet ikke komme i nærheden af det pis. Jeg har ikke tid til et forhold. Udfra mine venners forhold ender de alligevel med at slå op og er deprimerede i flere dage UDEN SEX! Hvilket jeg aldrig ville overleve. Så mine tre regler om mine forhold til piger er
1. Sex og intet andet
2. Ingen følelser i spil
3. Og ingen FRESHMANS studerende!
De er alt for naive og godtroende, og er ikke modne nok til at fatte, at jeg ikke vil have noget med dem at gøre efter jeg har fået det jeg ville have. Nogen ville mene jeg er en douchebag, men jeg mener at jeg er ærlig, og klar om hvad jeg vil. De tror sikkert alle at de er en af de piger kan få en fuckboy til at forelske sig i en. Men det kommer aldrig til ske for mig. Jeg har ikke tid til at forelske mig i en eller tøs, når jeg skal fokuserer på Hockey. En kæreste ville fuldkommen distraherer mig.

Jeg trækker mig væk fra... øhm Jess? Og trækker min t-shirt over hovedet. Hun kigger sultent på min sixpack. Jeg trækker min hockey jakke på og begynder at gå.
"Ses" siger jeg kort.
Pludselig trækker Jess i mig, og stopper mig fra at espace. Dammit. Hun går helt tæt på mig og lægger sine arme om mine skuldre. Jeg sukker irriteret, og er meget douche, men jeg har fandme ikke overskud.

Hun lægger hovedet lidt på skrå og sender nogle hundeøjne, som sikkert skal forstille at være frække, men det minder mig nu mere om min lillesøster hvilket er en total turn off for mig.

"Vil du ikke blive lidt?" spørger hun forførende. Jeg trækker hendes arme af mig og går et skridt væk. Hun for straks et såret og forvirret blik. Jeg klapper hende lidt på skulderen fra en lang afstand.

"Du ved Jess—"
"Tess!"
"Jaer sikkert. Det var hyggeligt, men jeg ikke så meget for at snakke efter sex. For mig var det bare det og ikke rigtig mere" siger jeg måske lidt koldt, but who cares. Hellere at hun forstår signalet end hun går at tror at vi er noget specielt andet end sex. Så jeg gør dem en tjeneste rent faktisk. Jeg er sgu en Saint!
Jeg vender ryggen til inden hun tuder eller bliver vred eller for en eller anden form for pms.

"Ringer du?" spørger hun usikkert lige inden jeg smækker døren og når ikke at svare hende. Hvad fattede pigebarnet ikke ved at jeg sagde at for mig var det ikke mere end bare fucking sex! No more!

Jeg retter lidt på mit tøj og begynder at gå ud mod forhaven ved parkeringspladserne.
Jeg skal mødes med mit hold, de vil gerne tjekke alle de nye freshmans hvilket jeg ikke er interreseret i, de er ikke modne nok til mig.

Jeg åbner døren hvor jeg allerede spotter Oliver og Matt som er mine tætteste bros. Jeg går med hovedet oppe og et selvsikkert kropssprog.
Jeg går op ved siden af dem. Oliver kigger kort på mig og tilbage til alle de nye usikre freshmans. Så unge sjæle.. og så fandens naive. Jeg går aldrig der igen. Fandme nej.

"Bro jeg ved du har den der regel om at freshmans er nogo... men brooooo! De er fandens lækre i år! Du kommer især til at dø over hende der" siger han og peger over på en eller anden sort håret pige. Jeg kigger uinteresseret over på den sorthåret pige med sine bryster hvor man kan se dem. Hun er køn, men hun giver mig ikke rigtig boner på... hun minder mig sgu mere om en eller anden pige der naiv efter opmærksomhed for alle og skal anerkendes af hver en tomhjernet jock. Ik min type. Sikkert en player, så det er i hvert heller ikke noget for mig. Jeg kan godt lide piger som vil have mig og ikke alle andre drenge på Briar.
Jeg vrænger lidt på næsen. Oliver kigger chokeret på mig.

"DUUUDE er du syg? Hun er da overlækker" udbryder han chokeret. Jeg griner lidt af Oliver. Det er typisk Oliver, han har altid hans følelser og reaktioner uden på tøjet.
Jeg kigger over på Louis fra mit hold der står og ryger en cigaret. Hvis der er noget jeg har lært af at være hold kaptajn... så er det at jeg hele tiden skal sørge for at alle min spillere yder deres allerbedste ude på isen. Jeg går med knyttede næver hen imod ham. Jeg stopper foran ham med et løftet øjenbryn. Jeg tager hans cigaret ud af hans mund og smider den på jorden.
"Seriøst bro? Jeg kan ikke overskue en spiller der skøjter i snegle fart, fordi han er begyndt at ryge! Fest rygning ok, men ik daglig! Og du ved at der kommer freshmans der skal prøve at komme på holdet så en hver mand er udsat" siger jeg med et seriøst blik og drejer om og går igen tilbage til Oliver. Jeg hører Louis der sukker bag mig, hvilket for mig til at smile. Jeg elsker at være alfahan.

Da jeg kommer hen til Oliver, står han og alle de andre fra ishockey holdet og glor på en bil der lige er parkeret ind på parkeringen. Jeg kigger hen i deres retning. To blondhåret piger træder ud af bilen. De ligner hinanden, så der er ingen tvivl om at de er søskende. Jeg ser over på de andre drenge som står og kigger fuldkommen chokeret på de to piger men mest på den lave pige. Den lidt højere og ret rykkede pige, som ikke har lagt mærke til et helt ishockey hold står og glor på hende og hendes søster. Jeg ved ikke hvad der er med hende... men jeg er egentlig kun draget af hende. Den måde hun ser fuldkommen ligeglad ud over folks blikke på hende. Hun kigger irriteret over på hendes søster der kigger opmærksomt på Oliver og mig. Der er ingen tvivl om at hun ikke er fresh man, nok mere en der slutningen af College.

"College har gjort noget godt for hende" siger Oliver og kigger fokuseret hen på pigerne igen. Jeg ser på den ret rykkede pige som ruller øjne og kigger hen på mig med et afvisende blik. Hun vender rykken til og begynder at tage sine papkasser ud.

"High School har gjort noget godt for hende der" siger jeg med et imponeret blik og ser på den høje og ret rykkede pige. Oliver kigger chokeret på mig.

"Ja men hun er freshman bro" siger han med et chokeret udtryk. Hun er hot men jeg kommer ikke til at bryde min regel om freshmans er no-go! Jeg trækker bare let på min skuldre og lader stadig mit blik lande på hende.

Der er en ting man ikke kan tage fra den pige... hun kan tage en hver dreng opmærksomhed, uden at vide det.

OKAY! Så det var egentlig ikke meningen at jeg allerede ville lægge et afsnit op allerede nu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

OKAY! Så det var egentlig ikke meningen at jeg allerede ville lægge et afsnit op allerede nu. Men jeg tænkte at vi efter at have fundet ud af vi sikkert ikke kommer i skole inden sommerferien, fortjente et afsnit!
Så HERE YOU GO! Håber i kan lide historien indtil videre!!!

Iced OutWhere stories live. Discover now