6. KEMI

1.9K 35 11
                                    

Luke Finley

Kemi. Lorte fag. Det eneste fede ved det fucking fag er at man kan lave dirty stuff med pigerne, da vores lære er blæst som fanden. Borset fra det, er det fandens kedeligt. Tror de at jeg giver en fuck om at et enzym er en katalysator? Nej! Er svaret fandme! Det forståeligt min lære giver mig F i alle mine rapporter. Der er jo også en grund til jeg først har valgt at tage det på mit fjerde år... jeg hader det.

"Men dude, hvad fuck gør vi med den tredje? VI har to der er gode nok til holdet, men brooo den sidste! Der er ingen af de drenge der kan nå det niveau vi er på nu!" siger Matt fuldkommen frustreret. Vi går ned langs gangene mod vores første time i vores semester. Jeg lytter egentlig ikke rigtig til hvad Matt har at sige. Ja vi har ikke nogen til at udfylde den sidste plads på vores hold, men helt ærligt i det mindste har vi to. Vi drejer om hjørnet og går med hurtige skridt til vores lokale.

"Har du hørt fra Oli?" spørger Matt og kigger sig lidt omkring i håb om tilfældighvis at se ham i området. Jeg trækker let på mine skuldre.

"Sikkert i gang med at fucke en eller anden freshman på badeværelserne" siger jeg monotont. Mit blik er dødt i dag, jeg er træt. Jeg har næsten ikke lukket et øje i nat, hvilket er normalt da jeg ikke sover så tit. Det er bare anderledes denne gang... jeg kunne ikke sove fordi jeg tænkte på pigen der skøjtede hen over isen. Det er faktummet at jeg lægger og tænker på en fucking pige. En pige jeg ikke engang rigtig har mødt. En freshman. Det er hvad jeg kalder ynkeligt.

Matt griner lidt ved min side og nikker.

"Du har ret" siger han med et smil og sender et blik mod døren til pigernes toiletter der går op og Oliver træder ud af døren med en pige i hælene. Det er dog ikke en freshman. Det er Blue. Blue Moore. Sikke en douchebag han er. Ikke fordi han har sex, men fordi han vælger at gøre det med den ene person, som han sikkert inderst inde har store følelser for. Det ville han aldrig i sit liv indrømme, men det har han. Han har jagtet den pige siden hendes første dag på Briar. Problemet med deres forhold er at de er toxic sammen. De minder på nogle punkter om hinanden og på andre ikke så meget. De ligner to der hader hinanden mere end pesten, men alligevel udnytter de hinanden sexuelt.

Han prøver at få et kys fra hende inden de skal skilles ad, men pigen er ikke dum. Hun er allerede sine meter væk fra Oliver. Han vender sig sukkende mod os. Matt griner og giver ham et bro-hug.

"Du prøver stadig på Blue?" spørger han med et fjoget smil. Matt er en sucker for kærlighed. Ikke for hans egen kærlighed, men for andres. Matt tænker ligesom mig, kærlighed og kærester og alt det crap har vi fandme ikke tid til, når vi skal være berømte ishockey spillere!

"Prøver på Blue? phff jeg prøver ikke en skid, jeg har hende der hvor jeg ville have hende! og det mig inde i hende" siger han tilfreds og lige ud. Ew. Jeg er glad for drengen for sex, men gider fandme ikke at have detaljer. Vi er kun få meter fra klasselokalet hvor min telefon brummer i min baglomme. Jeg trækker den op fra min lomme og ser at en besked fra en der hedder Tess. Hvem fuck er Tess? Hun skriver en lang smørre om hvordan hun fik mit nummer og at hun gerne ville ses igen. Tess? Jeg har sgu da ikke været sammen med der hedder Tess? Hun hed Jess hende jeg var sammen med. Tror jeg.

Oliver åbner døren imens jeg har mit blik begravet ned i mit mobil.

"No Way! De har taget vores pladser" udbryder Oliver irriteret. Jeg lægger min telefon ned i min baglomme. Jeg kigger i retningen af hvor Matt og Oliver ser hen. To piger sidder på VORES pladser! Alle på Briar ved at man holder sig laaaangt væk fra vores pladser i alle timer. Vi har en bestemt plads i hvert lokale vi har timer i. Det ikke hvem som helst der sidder på vores pladser.

Iced OutWhere stories live. Discover now