18. NEDE PÅ ET KNÆ

2K 37 17
                                    

Luke Finley

Sååååhhh hun er jomfru... det overrasker mig egentlig ikke. Hun er smuk, men skrøbelig. Hun er typen hvis man rør hende, så er det for evigt, ikke bare et engangsknald. Hun er hvad man nok vil kalde wifey materiale. Problemet ligger så på at der er ingen på College alderen, der tør at røre hende endnu, fordi man ikke er klar til settle ned til et forhold. Et fast forhold. I mit tilfælde bliver det nok aldrig. Jeg vil leve mit liv foreviget som en horekarl og blive professionel ishockey spiller. Det er vejen frem for mig. Forhold, hvad godt er de overhovedet til? De ender jo på et eller andet tidspunkt og man ender bare med at blive såret, så drop det pis, det er mit råd. Uden følelser. Folk forstår ikke, hvorfor jeg er sådan en kold skid, men hvad er meningen med at være venlig over mennesker, man rent faktisk ikke giver en fuck omkring? Am I right!?
Okay måske fik jeg lidt det forkerte ben ud af sengen i dag, hvilket skyldes en hvis Jeff Finley. Det er aldrig fedt at starte dagen ud med at få af vide at ens far kommer og ser ens kamp på fredag. Nogle ville mene det er fedt at få af vide, også er der mig der bliver ligesom en muggen rotte.
Jeg går ned i køkkenet og ser at Blue står i en stor hvid t-shirt imens Oliver med bar overkrop og står er i gang med at lave scramble æg. Jeg kigger kort på Blues tøjmondering, men hun interessere mig ikke rigtig. Ja hun er hot, men ikke min type efter at Oliver har været der. Mange gange. Hun er i hvert fald ikke jomfru.., det er sikkert. Jeg åbner køleskabet og tager noget mælk ud.
"Godmorgen sunshine! Du ligner en der ikke har fået meget søvn i nat" spøger Oliver der vender sig om med et fjoget smil. Der er nogen der er i et godt humør. Jeg fnyser uden at svare ham. Jeg gider ikke at sidde og åbne op for ham, imens hans bolleven sidder få meter fra os. Jeg tager noget müsli fra skabet og hælder det op sammen med mælken i en skål.
Jeg spiser og prøver at holde mine tanker i ro.
"Bare så du ved det så er jeg sur på dig" siger Blue og retter en gaffel i min retning. Jeg kigger bare uinteresseret på hende. Jeg gider ikke engang at spørge hvorfor hun er sur på mig, fordi jeg giver ikke fuck.... men så er det jo godt jeg har sådan en nysgerrig ven.
"Hvorfor er du sur på Luke? Hvad har han gjort?" spørger Oliver og ser kort irriteret på Blue, men det ændres når han møder hendes dådyrs øjne.
"Der er mange grunde, men den her gang er det på grund af den måde han behandler June på. Jeg forstår ikke, hvorfor du skal være sådan et røvhul imod hende! Hun har jo ikke gjort dig noget" udbryder Blue nærmest imens man kan se vreden stige hende til hovedet. Jeg ser dødt på hende, så hun fatter at jeg stadig ikke giver en fuck om hendes mening. Det bare underligt hun ikke fatter det.

"Det var bare en joke det med kunstneren" svarer Oliver forvirret. Hvorfor var det overhovedet jeg besluttede mig for at gå ned og spise morgenmad? Jeg er ikke humør til noget som helst i dag.
"Ja det er vel en ting, men også at få hende til at få eftersidning, og at blive pissed over en goddamn stol..."
Jeg lytter ikke rigtig efter på hvad det er Blue plapre om. Jeg ved June ikke tog det så hårdt med joken om hende og sex på et atelier, fordi hun hader mig i forvejen så ingen forskel gør det.

"Blue jeg giver ikke en fuck om du er sur på mig. June og jeg er ikke dit business det er vores, så hold dig uden for det" siger jeg og tager min sidste bid af min mysli med mælk. Jeg tager min holdjakke på og tager min taske.
"Ses på isen" siger jeg Oliver og under ikke Blue Moore et eneste blik. Fordi hun nul og niks i min verden. Hun er kun irriterende musik i mine øre.

Jeg smækker døren lidt ekstra hårdt, når jeg træder ind i salen for at få June Cooper, der allerede er her til at vide, at hun ikke er alene. Jeg er sur i dag, så er June er her, er ikke noget godt match. Jeg mere sur end normalt, så jeg siger bare Watch the fuck out.
Jeg smider min taske på jorden og allerede klædt om til at træne på isen. June skøjter rundt og laver sine futtelighut spring eller hvad man nu kalder det. Jeg kender kun til de svære tricks navne inde for kunst skøjtning.

Iced OutWhere stories live. Discover now