11- Hissetmek

56K 3K 1K
                                    

Merhaba♥️

Okuyan arkadaşlar yıldıza basalım mı ilk önce?

Sınav sonuçlarını beklerken bölümün sonunu yazamadım bir türlü. O yüzden gecikti😊

Gönül isterdi ki MSÜ sınavı ile harp okuluna gideyim ama gözler buna müsaade etmedi...

Neyseee dertleşmem bittiğine göre;

Keyifli Okumalar 🇹🇷

**

Beyaz tenin üzerinde kendini şiddetle belli eden kan, kar tanesinin güzelliğini gölgeliyordu.

Gülşah korkunç bir sakinlik ile elleri arasında bayılan kar tanesinin başını kaldırımın çıkıntısına yasladı. Eli hızla beline gidip silahını çıkartırken son kez kıza baktı ve yerinden kalktı.

Onu buraya önden yollamaları demek, askerlerin haberdar olmasını sağlamak demekti. Buraya çatışmak için değilde, göz dağı vermek için geldiklerini o an anlamıştı Üsteğmen.

Sol elinde silahını havaya doğru tutarken boştaki eli ile telefonunu çıkartıp geçenlerde numarasını aldığı Kayhan Üsteğmeni aradı.

Çok beklemeden erkeksi ses kulağına dolduğunda Gülşah'ın gözleri ağaçlık alanın arka kısmını arşınlıyordu.

"Gülşah?"

"Komutanım B blok çıkışına gelmeniz lazım. Acil..."

Kahverengi ağaç gövdesinin arkasında gördüğü tek bir yarım yüz ile gözleri oldukça kısıldı.

"... yalnız gelmeyin." diye de eklenmesini yaptı. Kayhan cevap vermeden telefonu kapadığında telefonu büyük bir hızla geri yerine koyup silahını gördüğü silüete doğru çevirdi.

Gördüğü kadının yüzünü yarım ağaç gövdesi ve peştamal gizliyordu ama hafızası alarm veriyordu. Bu kadının siması, Gülşah'a oldukça tanıdık geliyordu.

Adımlarını tereddütsüz bir şekilde sık sık o tarafa atarken arkada bir tane daha adam görmesi ile olduğu yerde kendini muhafaza etmek için gövdesi oldukça geniş bir ağaç ile kendini kapattı.

"Buradan sağ çıkabileceğinizi mi sanıyorsunuz lan siz?"

Kadının yarı kapalı yüzünden güldüğünü anlamıştı Gülşah. Gözlerinin çizgilerini sayabilecek kadar keskin bakışları, açıkta kalan yüzü bilinç altına nakışladı. Zira lazım olacak gibi duruyordu bu yüz.

"Sen bizi merak etme komutan! Biz ki, sizin olduğunuz yerden ruhunuz duymadan çıkmışız."

Kendilerini alaya alan bu konuşmaya oldukça sinirlenen Gülşah arka tarafları iyice didik didik eden bakışlarından sonra tek gözünü kapatıp hedefine odaklandı.

Karşısında ki kadın kendisinin vurulmayacağına emin gibi yerinden bir milim dahi oynamıyordu. Nefret kusan suratını yan tarafa doğru çevirip konuşan adamını çenesini kapatması konusunda uyardı.

"Siz bizim olduğumuz yerden ancak ruhunuzu teslim edip çıkarsınız ulan kancık herif!"

Lafını bitirir bitirmez peş peşe ateşlediği iki kurşunla hedeflediği gibi adamın iki omzundan da yaraladı.

Gülşah, gelen askerlerin sesini duyduğunda silahı beline taktığı gibi kadına doğru koşacak oldu ama hiç beklemediği bir şekilde sol çaprazından ayağının tam dibine kurşun geldi.

KURT NEFESİ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin