1- Aksoy Üsteğmen

102K 4.1K 959
                                    

Merhaba♥️

03.07.2020

Gerçek kişi ve olaylardan tamamen uzaktır. Mekan ise benim hayal dünyam.🙋🏻‍♀️😊

Milletler fedakar fertlerin çokluğu nisbetinde yükselir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Milletler fedakar fertlerin çokluğu nisbetinde yükselir.
-H. Nihal Atsız

*

05.04.2019 - Şırnak

"Nişan al!"

"Ateş!"

Namlunun ucundan çıkan mermi dimdik, heykel gibi duran askerin başının üstünde ki hedefi delip geçti. Her gün rutin olan, sadece bordo berelilere has olan bu güven atış eğitimini yapıyorlardı askerler.

"Az kalsın çizdiriyordun kafayı Halit."

Tuğrul Yüzbaşı karşısında ki askerine yarım gülüşüyle bakıyordu. Uzman Çavuş Halit ekipte yeniydi. Güven atışında fark ettirmemeye çalışsada yutkunuyordu.

"Musa komutanım çizecekse canım feda komutanım!"

Kasap Musa, Halit'in yanına gidip ensesine bir tane geçirdi.

"Gözlerinden, komutanım nolursunuz dikkat edin nidaları haykırmasa inanacağız lan."

Halit kafasını biraz öne eğince Tuğrul herkesin eğitime devam etmesi için bağırdı. Komutanlarından gelen emirle ciddiyet tekrar ortama hakim olurken, Tuğrul yeni askerinin yanına gidip ensesini kavradı ve sertçe çekiştirdi.

"Başını öne eğme aslanım."

"Emredersiniz komutanım!"

Tuğrul komutan, askerinin yanağına bir kaç hafif tokat atıp gerisin geri döndü. Şırnak yanıyordu. Bu sıcakta talim yapan askerlerine bir göz attı.

En solda kendi başına talimini sürdüren askere gözü değdiğinde kaşları derince çatıldı. Gücü kuvveti yerinde, vurduğunu oturtan bir kadın olduğunu kim tahmin edebilirdi ki? Hızlı hızlı, yorulmadan şınavını çeken koca gözlü kadına son kez bakıp askerleriyle ilgilenmeye geri döndü.

Timine yeni katılan üç askeri vardı. Beş gün önce sınır ötesi, gizli bir görevdeyken bir kaç askeri ile çatışmanın göbeğinde kalmışlardı. Onlar bordo bereliydi. Karşılarında ki onca kansız piçe rağmen saatlerce dayanmışlardı. Çatışma hesapta yoktu, olsaydı tek başlarına bile halledebilirlerdi ama timin tamamı görevde değildi.

KURT NEFESİ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin