54•BB➺「Hayırlı Bir İş」

12.7K 910 686
                                    

Aras'tan geri çekilip göz yaşlarımdan ıslanan yanaklarımı sildim. Aras'ta bana belli etmemeye çalışarak gözlerini sildiğinde, el ele tutuşarak bizimkilerin yanına döndük tekrar. Bizim keyifsizliğimiz diğerlerini de etkisi altına aldığı için bir süre sonra toparlanarak kalkmıştık.

Arabaya yerleşip, başımı cama yasladım. Bir süre sonra yan koltuğa oturan Aras, arabayı çalıştırarak eve doğru sürmeye başladı. Arabadaki sessizlik rahatsız etmeye başladığında uzanıp radyoyu açtım.

Madem ki istiyorsun, öyleyse durma git
Beni düşünme, rahat ol yalnız, kalabilirim

Sezen Aksu'nun Git şarkısı çalmaya başladığında müziği kapatmak için elim radyoya gitti. Aras radyoda ki elimi tutarak parmaklarını geçirdi parmaklarımın arasına. Bir nevi kapatma demek istiyordu sanırım.

Git, git, gitme dur, ne olursun
Gitme kal, yalan söyledim
Doğru değil ayrılığa, daha hiç hazır değilim
Aramızda yaşanacak, yarım kalan bi şeyler var
Gitme dur daha şimdiden, deliler gibi özledim

Şarkının çoğu nakaratı bizi anlatması ile kuruyan gözlerim tekrar ıslanmaya başladı. Camda olan başımı çekip, camı açtım. Arabaya giren soğuk rüzgar beni biraz daha rahatlattığında başımı camdan dışarı çıkartarak derin bir nefes aldım.

"İçeri gir, birşey olacak şimdi" Aras'ı dinlemeyerek rüzgarda uçuşan saçlarımla gülümsedim.

Bana bir şey olsaydı gidemezdi değil mi? Düşüncelerimden dolayı kendime kızdım bir an. Nasıl böyle bir düşüncesizlik yapabilirdim ki? Sonuçta ayrılmayacaktık, her fırsat olduğunda birbirimizin yanında olacaktık.

Apartmanın önüne geldiğimizde, Aras'a döndüm. Zaten bakışları bende olan Aras gülümsediğinde bende gülümsemeye çalıştım. "Sabah erken uyanda kahvaltıya gidelim" dediğinde başımla onayladım. "Bir ihtimal uyanabilirsem gideriz" dedim. Gülüp, yanağıma bir öpücük kondurdu. "İyi geceler güzelim" bende yanağını öpüp "İyi geceler" diledim. Arabadan inip eve doğru adımlamaya başladım.

Sessizce evin kapısını açıp uyuduğuna emin olduğum bizimkileri uyandırmamak için parmak uçlarımda odama kadar ilerledim. Odama geldiğimde ışığı açıp üzerimi değiştirdim. Beyaz şortu pijama takımımı üzerime geçirdiğimde makyaj temizleme suyumu ve makyaj pedimi alarak yüzümdeki makyajı temizledim. Yüzümü iyice temizlediğimden emin olup, kirlenen pedleri odamdaki küçük çöp sepetine attım.

Odanın ışığını kapatarak elimdeki telefon ile yatağıma girdim. Kafamı dağıtmak için biraz sosyal medyada gezinsemde pek işe yaramamıştı. WhatsApp'a girerek Peri'ye mesaj attım.

Boş Ama Hoş♥️:

Uyudun mu lan?

Uyku tutmuyor baboş. Zabaa gadar burdayım.

Sabaha kadar burada ne bok arayacan salak.

Çaktırma reis.

Asıl sen çaktırma :D

Ne diyon tirrek. Bir acun atasözü der ki 'Sikerim belanı ha yavşak'

Abi büyüksün. Saygılar.🕴

Eyw yiğenim.

Ee Aras eniştem ile ne konuştunuz cafeden çıkınca. Geldiğinizde ikinizinde yüzünden düşen bin parçaydı.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 20, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BAŞA BELAWhere stories live. Discover now