21•BB➺「 Her Şey 」

10.4K 514 244
                                    

Multi: Aras,Dobby (köpeğin türü farklı ama bununla idare edeceğiz artık😹) ve Rüya

Bu bölümü bir önceki bölümde yorumlarıyla beni hem güldüren hem de mutlu eden;
yasiyozbuhayati
wrp123wrp
0uranuss0
skysee_
misheficentt
nickmickyokiste 'ye ithafen❣

Keyifli okumalar💜

Son dersten de çıkıp, okul otoparkında bekleyen servise Peri ile yerleştik.

Bugün moralim bok gibiydi!

Bunda hem Aras'ın bu gece bize gelmesi ve ona her şeyi anlatacak olmam ve de bilinmeyen numaranın attığı mesaj katkı sağlıyordu.

Bilgin Amca'ya bunu anlatıp anlatmamak arasında kalsam da daha sonra telefonlarımı dinlediğini ve bana gelen mesajların onlarada ulaştığını bilerek bir şey yapmamıştım.

Ki bir kaç dakika sonrasında Bilgin Amca'nın beni arayıp mesaj hakkında konuşması da bunu işaret ediyordu.

Bilgin Amca ise telefonda oraya gitmem hakkında bir şey söylemişti. İlk an itiraz edip 'başıma neler geleceğini bilmeden ne yapabilirim orada tek başıma' desemde daha sonra bana oraya tek gidecek gibi gözüküp etrafa polis arkadaşlarını yerleştireceğini, o bilinmeyen numara ortaya çıktığında onu yakalayacaklarını yani ona tuzak kuracaklarını uzun uzun anlatmıştı.

Her ne kadar bu işten korksamda bir an önce bu işin bitmesini isteyerek kabul etmiştim.

Zaten başka seçeneğim mi vardı?

Peri'ye de durumu anlattığımda oldukça endişelenmiş yarın gece benim yanımda olmak istediğini söylemişti. Ama ben zaten kendimi büyük bir tehlikeye atarken yakınlarımın da tehlikede olduğunu bilmek istemediğim için ona kesin bir dilde evde beklemesini söylemiştim. El mecbur kabul etmişti.

Servise bizim okuldan birkaç kişi daha bindiğinde servis şoförümüz Mahmut Abi bizim okulun yakınlarında olan Taşkın Kolejine doğru sürdü servisi.

Genelde kolej insanlarının altında bir arabası olduğu için sadece bir kaç kişi kullanıyordu servisi. O yüzden Mahmut Abi'de 2 liseyi aynı anda bırakıp, alıyordu.

Okula geldiğimizde servise diğer öğrenciler ve Cenk Abi binmişti.

"Selamın aleyküm Mahmut Abi" demişti Cenk Abi.

Mahmut Abi koca göbeğini hoplata hoplata büyük bir kahkaha attı.

"Hayırdır aslanım. Sen gelmezdin servise" Cenk Abi 2 senedir 12. Sınıfı tekrar ettiği için bizden yaşça büyüktü. Ailesi oldukça tanınan birisi olduğu için kolayca geçebilirdi ancak babası sürekli notlarından ve devamsızlıklarından şikayetçi olduğu için onun sürekli sınıfta kalmasını sağlıyordu.

Yani ilk servise bindiğim zamanlar bu kadarını öğrenmiştim.

"Sorma Mahmut Abi'm. Bizim peder yine çekti aldı altımdan benim oğlumu. Neymiş sınav notlarım ayakkabı numaramı bile geçmiyormuş ama devamsızlığım almış başını gidiyormuş" Tüm servis Cenk Abi'nin dediğine güldüğünde bende güldüm.

Arabasını cidden çok seviyordu Cenk Abi.

"Desene yine başıma kaldın 1 hafta boyunca" Mahmut Abi alayla konuştuğunda Cenk Abi'de gülmüştü.

BAŞA BELAWhere stories live. Discover now