18. chapter

322 21 0
                                    

*Pohled Nicole*

Zabalila jsem se do ručníku, po té i moje vlasy a vítězným krokem šla do pokoje, zapla jsem si notebook a hledala nějaké věci, které bych mohla koupit na Vánoce, však už byl čas. 5. prosinec. No.. doufám, že není moc brzo. Přemýšlela jsem, co komu mám koupit. "Tohle budou ty nejlepší Vánoce" říkala jsem si v duchu, když jsem přejížděla po stránkách. "Asi začnu taťkou." rozmyslela jsem si a hledala nějaké drahé vůně. No.. mohla bych mu koupit od Bruno Banani. Sakra..chtěla jsem nějakou drahou, ale..na ceně nezáleží, koupím mu třeba toaletku About Man. Jo..to je jenom 30 doláčů To půjde, pak mu ještě koupím něco v Mangu. Mají tam hrozně krásná trička. Ségře něco s 1D, nějakou pi*ovinu a legíny, protože je fakt miluje a ..zbývá Harry. Jo.. Vůbec nevím, co mu mám koupit, to ještě počká.

Zboží jsem objednala, když v tom přišla do pokoje Rose. "Ahoj." řekla smutně. "Ahoj, copak?" snažila jsem se znít hodně. "Budou Vánoce." řekla ještě smutněji, já zatleskala a odpověděla: "Joo. Hrozně se těším." ale ona mi radost neopětovala. "Máma.." šeptla, já se zamračila a jí vytryskly první slzičky. "Pojď ke mě." nabídla jsem ji a pevně jí objala. "Jak jsem jenom mohla zapomenout na mámu? Ach bože." řekla jsem si v duchu. "To budou první Vánoce bez mámy." řekla mi se slzami v očích Rose. "Pšt.." snažila jsem se jí uklidnit, ale vůbec mi to nešlo, protože jsem taky brečela. "Můžeme jet na víkend za tetou do Irska, chceš? S taťkou to domluvím." snažila jsem se jí povzbudit. Usmála se a kývla hlavou. Pak jsme se ještě objaly. "Nepustíme si nějaký vánoční film?" navrhla. "Okay, jaký?" zeptala jsem se. "Něco vyber." nechala to na mě. Zadala jsem si svojí oblíbenou stránku, na které jsem přehrávala filmy, vybrala kategorii Vánoce a začala vybírat. "Co třeba klasiku Grinch?" navrhla jsem, Rose kývla a řekla: "Jasně! Ještě počkej, jdu udělat popcorn." a odešla do kuchyně. 

Asi za čtrvt hoďky došla, i s popcornem a já se jí zeptala: "Co ti tak dlouho trvalo?" ona se zasmála a odpověděla: "No..na první 2 pokusy jsem ho spálila." "Ty jsi blbá!" řekla jsem ji se smíchem a pustila film. Užívala jsem si celou hodinu a půl. Užívala jsem si to, že se nemusím s nikým hádat a že svojí sestřičku mám vlastně moc ráda.

__________________________________________________________

2 chapters in 1 day? Yeah. Well.

VOTE♥

COMMENT♥

SHARE♥

Make me happy. Thank you♥

Dangerous Secret |cz #dokončenoOù les histoires vivent. Découvrez maintenant