6. chapter

402 31 0
                                    

*Pohled Nicole*

„Candy?“ zašeptala jsem tiše v další hodině. „Jo?“ odpověděla mi a usmála se. „Je mi nějak blbě, o přestávce asi půjdu domů. Omluvíš mě?“ poprosila jsem ji a ona jenom kladně kývla hlavou.

O přestávce jsem se sebrala a vyšla ze školy. Šla jsem se první projít do parku, protože mi vůbec nebylo dobře a potřebovala jsem čerstvý vzduch. Dívala jsem se na zem a procházela se různými cestičkami.

„Sorry.“ Řekla  někdo, když do mě narazil a šel rychle pryč. Ani jsem to moc nezaregistrovala. Hned jsem se otočila a všimla si, že je to Harry. „Ehm. V pohodě. H-Harry? Jsi to ty?“ zakřičela jsem na něj- nějak pospíchal.

Najednou se zastavil a pomalu otočil. Jeho kudrnaté vlasy byly rozcuchané po celém obličeji. Oči měl hodně tmavé a pod očima měl velké bledé kruhy. „C-co se ti stalo, H-Harry?“  koktala jsem na něj, když přišel blíž. Neodpovídal. Jenom koukal. Najednou mu zmizely ty kruhy pod očima. Lekla jsem se. „C-co? H-Harry, jsi v pořádku?“ strachovala jsem se o něj. Přiblížil se těsně k mému obličeji. Podíval se mi do očí a pak řekl: …….

Vlastně si to už vůbec nepamatuju. Zvláštní. „Ale, co to bylo?“ divila jsem se v duchu a šla dál. Chtěla jsem ještě Harrymu něco říct, ale když jsem se otočila, tak byl fuč.

„Divné.“ Řekla jsem si a pokračovala v cestě. Už mi najednou bylo líp. Chtěla jsem se vrátit do školy, ale na poslední 2 hodiny to nemělo cenu, tak jsem se otočila a šla směrem na busák.

___________________________________________________________

Taaak. Teď to bylo trošku kratší, ale chápejte mě. Chodím do prváku a musím si ještě zařizovat věci, tak moc času nemám, ale slibuji, že do 3 dní dám další část.

Vím, že to moje slibování stojí za prd, ale teď fakt slibuju. Takže… SLIBUJI J)

Jinak, promiňte, že jsem to už nedala v pondělí, jelikož můj „povedej“ brácha mi smazal můj profil na notebooku, takže jsem si ho musela získat zpátky a taky to chvilku trvalo, takže..

Už ho tu konečně máte. Jo, napadlo mě, že až budu mít trošku více čtenářů /Joo, věřím si:D\, tak bych mohla dávat třeba nějaký to „věnování“. Inspirovala jsem se totiž u jednoho božího příběhu.

#Thanks4reading. Luf ya:*

Dangerous Secret |cz #dokončenoWhere stories live. Discover now