8. chapter

391 30 6
                                    

"Nepůjdeme třeba na zmrzku? Nechci jít hned domů." navrhla Candy, když jsme byly před školou. "Okay." odpověděla jsem a kývla. 

"Hele, Harry!" křikla na mě Candy a ukázala jeho směrem, když jsme platily zmrzlinu. "Hm." řekla jsem a mykla rameny. "Copak?" zasmála se Candy. "Ale nic, prostě.. je nějakej divnej. Mělas' pravdu. Nechám ho bejt." zalhala jsem jí. Kecko! Vidím, jak jsi z něj ucákaná!" řekla mi Candy a zasmála se. Už citím jak se červenám. Sakra. Je to tu zase. "Ehm, fajn, no. Hlavně to PROSÍM nikomu neříkej, okay?" řekla jsem jí. "Okay." odpověděla a obě jsme se zasmály.

"Takže.. chce to plán!" řekla mi Candy. Nechápavě jsem se na ní zadívala a: "Co?" a zasmála jsem se. "No, aby jsme se jakoby "setkali", chápeš?" vysvětlovala mi a smála se. "Joo, chápu. Ne." odpověděla jsem jí a falešně se usmála. "Ale no tak!" křikla na mě. "Fajn!" křikla  jsem taktéž na ni a oddychla si. "Co máš v plánu?" zeptala jsem se ji otráveně a ona už začala vysvětlovat: "Takže.. Ty jakože půjdeš se zmrzkou a omylem do něj narazíš a tou zmrzkou mu jakože zašpiníš tričko a pozveš ho na další zmrzku, jo?" radostně si zatleskala. "Bože, Candy! Ty jsi otravná." řekla jsem jí, ale v duchu jsem měla radost. "Fajn." šeptla jsem a ona si sedla na židličku v cukrárně. 

Naposledy jsem se na ni podívala a ukázala mi, že drží palce. Hlasitě jsem si oddechla a vyšla jsem. "Sakra, kde- jo, tady." řekla jsem si v duchu. "Jojo." podporovala jsem se. Když byl Harry asi 10 metrů ode mě, zrychlila jsem, ještě jsem si stihla nasadit sluchátka, aby to nevypadalo tak blbě. Šel přímo přede mnou. 

"Dávej pozor, kam šlapeš!" zakřičel, když jsem mu vrazila do zad, otočil se, usmál se a řekl: "Jé, to jsi ty. Ehm, promiň. Moje chyba." A já se nstačila divit. "No.. já za to můžu, a.. s proč si na mě najednou tak milý?" nechápavě jsem se ho zeptala. "Neměl jsem svoje období." odpověděl a já se musela uchechnout, protože to znělo, jako by měl krámy. "Promiň." a zasmála jsem se.

"Čemu se směješ?" zeptal se mě, vzal mi rozteklou zmrzlinu z ruky a otřel ji o moje tričko. "C-Co to děláš?! Ty ses zbláznil nebo co?" zeptala jsem se ho, ale pak se tomu zasmála. "Pomsta." lehle odpověděl a uchechtl se. "Pomsta jo?" řekla jsem mu a usmála se. Vytáhla jsme z kabelky plechovku Coly, otevřela ji a vylila ho na něj. "Sakra, Faith!!" zakřičel. 

Já se zarazila. "Jak jsi mi to řekl?" udivině jsem se ho zeptala. Podíval se na mě, ale neodpovídal. "A tohle tvoje ignorování mě už taky štve!" řekla jsem a dala si ruce v bok. Mykl rameny a řekl: "Faith." Zamračila jsem se. "Odkud to víš?" zeptala jsem se ho. "Prostě vím. Rád ti tak říká táta." odpověděl a ve mě zamrazilo. 

"C-co? Odkud to..sakra, Harry, odkud to všechno víš?" řekla jsem s vážným výrazem. "Není to jedno?" řekl, přiblížil se ke mě a podíval se mi do očí. "Radši půjdem na další zmrzku, okay?" zeptal se. "Okay." odpověděla jsem. Za chvilku jsme byli v té samé cukrárně, kde seděla Candy, když mě uviděla, tak se usmála.

"Ahoj." pozdravila jsem ji a dělala, že jsme se ještě neviděly. "Čauky." řekla a já se zasmála. Pak se ještě pozdravila s Harrym. "Jakou chceš?" zeptal se mě, když se náš prodavačka ptala. "Něco vyber." odflákla jsem ho. Zakroutil hlavou a oboum vybral čokoládovou. No, ta mi zrovna nechutná. "Tobě čokoláda asi nechutná, co?" zeptal se mě Harry, když jsme vycházeli. "No.. jo, ale nechci být vybíravá." odpověděla jsem mu a v hlavě jsem si kladla otázku, jak to sakra ví.

"Takže teď mi řekni, co to s tebou v poslední době je." zeptala jsem se ho, když jsme si sedli k fontáně. "Opravdu to chceš vědět?" zeptal se vážně, já jen kývla hlavou. "Je to.. hrozně osobní, víš? Nechci to říkat každému na potkání." řekl a dál lízal zmrzlinu. "Okay, chápu." odpověděla jsem.

______________________________________________________

Tak, po další době další chapter :3

Ale mám pokažený notebook, tak mě chápejte. Jo, a je škola, ale na to se vymlouvají všichni /jo, všichni, však známe:D\. My se ještě na štěstí moc neučíme, takže se není na to vymlouvat :D

Další část nevím, kdy bude, jelikož mám něco s nb, tak to musím rovnou psát sem, na WP, a na to nejsem zvyklá. Vždycky jsem si to první psala do Officu, takžeee... :)

Dangerous Secret |cz #dokončenoKde žijí příběhy. Začni objevovat