16. chapter

322 23 4
                                    

Je neděle a já se příšerně nudím. Zkusím napsat Harrymu.

*Ahoj zlato x, nesejdeme se? Třeba u nás? Za hoďku?* "Odesláno." řekla jsem si a s příjemným pocitem si lehla na postel a čuměla do zdi. Za chvilku mi odepsal. *Heyaa..dobrý nápad. Za hoďku jsem u tebe. -HS* usmála jsem se a položila mobil vedle sebe. 

To čekání na Harryho trvalo fakt dlouho. Myslela jsem, že umřu. Nemohla jsem to vydržet. Už jsem ho chtěla hrozně moc vidět. "Crrr.." vyrušil mě náš zvonek u mého myšlení. Ještě půl hoďky. To nemůže být Harry. "Rose! Půjdeš prosím otevřít?" zakřičela jsem na svou sestru přes zeď. "Mám práci, promiň!" odpověděla. "Gr." rozzuřila jsem se a neochotně vstala z postele. 

"Tatí?" křičela jsem, když jsem scházela ze schodů, ale nikdo neopovídal. Bože, kde zas je. "Crrr.." ozvalo se znovu. "Už jdu!" křikla jsem a otevřela dveře. Srdce mi málem vypadlo z hrudníku. "Ahoj lásko!" řekla jsem nadšeně, když jsem tam uviděla Harryho a skočila mu do náruče. "Ahoj, taky tě rád vidím." opětoval mi objětí a zasmál se. "Takže..co budeme dělat?" zeptal se. "Pojď." řekla jsem a chytla ho za ruku. Vedla jsem ho do obyváku a pak po točených schodech ke mě do pokoje. "Wau! Máš to tu fakt pěkné!" pochválil mi pokoj a já se usmála.

*Pohled Harryho*

"Wau! Máš to tu fakt pěkné!" pochválil jsem jí pokoj. Protože byl takový lehký - bílé zdi, pár plakátů, fotky jejích přátel a rodiny. Velké dveře od její šatny. Okno s krásnými závěsy,.. 

A pak jsem viděl ten její krásný, sladký úsměv. Políbil jsem ji a odhodil na postel. "Harry.." zašeptala. Podíval jsem se na ni. "Ro- moje sestra. Rosemary. Je vedle v pokoji. Není to dobrý nápad. Necháme to na jindy." řekla a políbila mě. Sedli jsme si naproti sobě na postel, propletli jsme si prsty a líbali se. 

Když v tom někdo otevřel dveře. "Nicole, Candy se ti nemůže dovo-....lat...C-co...? H--....?" řekla asi její sestra. Byla docela hezká. Mohlo jí být tak 14. "Rose? Jsi v pořádku?" začala Nicole vyšilovat, protože její sestra asi omdlela. V duchu jsem se zasmál, ale vůbec to nebylo vtipné. 

"Rose?" promluvil jsem na ni a náhle se probudila. "Cc." udělala Nicole uražený zvuk. Zasmál jsem se a Rose ze mě byla úplně v šoku. "A-ahoj Harry! Jsem Rosemary, ale říkej mi Rose. Nemám ráda, když mi někdo říká Mary. Tohle je moje sestra Nicole Faith. Nemá ráda, nebo má ráda? Já nevím. Když se jí řekne Faith. Hrozně moc tě miluji. Je mi 13 a taky jsem z Londýna! Už jsem byla na jednom z vašich koncertů v Amsterdamu! mám všechny vaše CD..Hrozně vás moc miluju. Vezmeš si mě?" dokončila svůj "proslov" a já se nestačil divit, jak tohle mohl a říct v pár sekundách. 

"Heh, díky. To je milé..Miluji tvou sestru. Ale můžeme být kamarádi." řekl jsem mile a ona se usmívala jak měsíček na hnoji. "A až tady budeš spát, tak tě ošukám a pak si tě vezmu a uděláme si milión dětí!" řekla rychle, já si prohrábnul vlasy, protože mi z toho bylo horko. A pak jsem se musel zasmát. "Mary! Drž hubu! Jsi normální? Ty...Gr!" Nicole na ní byla asi naštvaná. "Faith. Klid." řekl jsem jí a políbil. "Harry? můžu se s tebou vyfotit? A podepíšeš se mi?" zeptala se s nadějí v očích. 

"Okay, zlato." vyhověl jsem jí, ona vytáhla svůj mobil a udělali jsme si selfiečko. Pak došla pro centropenku a chtěla, abych se jí podepsal na ruku a na mobil. Udělal jsem to. "Děkuju." špitla a já jsem já dal pusu na líčko. Pak odešla. "Pane Stylesi, mohla bych dostat taky pusu?" řekla stydlivě Nicole a uculila se. Pak jsem jí asi 10 minut líbal.

_____________________________________________________

Po hrooozně dlouhé době další část. Napiště mi prosím, jak se vám líbila, co by mohlo být v další části, jestli má Nicole vědět, jestli je Harry... to..

•VOTE

•COMMENT

•SHARE

potěší :)

Dangerous Secret |cz #dokončenoTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang