26. chapter

180 13 6
                                    


Po Harryho narozeninovém dni jsem se spolu s ním přesunula do jeho ložnice.

„Když máš dneska ty narozeniny, chci, aby ses ze mě napil." Pořád jsem nechápala, jak jsem to mohla dovolit.

„Nicole, věříš, že ti neublížím?" překvapivě se na mě podíval.

„Věřím ti." Políbila jsem ho a odkryla šálou můj krk.

Pomalu se ke mně přiblížil, naposledy se podíval do mých očí a zakousl se. Myslela jsem, že to bolí víc. Samozřejmě, že jsem se bolestí kroutila. Cítila jsem, jak slábnu.

„H-Harry, už přestaň prosím." Žadonila jsem, ale nepřestal.

„Harry!" zkoušela jsem zařičet. Odtáhl a rozbrečel se.

„P-promiň, já.. Nedokázal jsem přestat, promiň, promiň mi to." Přešel blíž k oknu. Šla jsem za ním a zezadu jsem ho objala.

„To je v pořádku, zlepšuješ se. Zapracujeme na tom." Ujistila jsem ho a políbila na čelo.

„Uzdravíš mě ten kousanec?" podíval se na můj krk. Zakroutil souhlasně hlavou, kousl se do ruky a já na mých rtech cítila jeho krev. Pomalu se dostávala do mého tělo a já začala cítit uvolnění. Tak rychle se to hojilo.

„Děkuji, i když to pořád nechápu." Usmála jsem se.

„Tak to jsme dva." Zasmál se spolu se mnou.

„Jdu se osprchovat, jo? Počkej tady na mě." Mrkla jsem na něj a on odvětil: „Kam bych asi tak šel?"

„Jít se krmit na zvířátkách?" zasmála jsem se, on zakroutil hlavou a já mohla jít do koupelny, která sídlila hned vedle jeho ložnice.

Sundala jsem ze sebe oblečení, pověsila ho na věšák a spokojeně vešla do sprchy, zavřela jsem za sebou prosklené dveře a pustila proud vody. Hned jsou trošku couvla, když jsem ucítila studený proud vody, vzala jsem páčku, kterou se to spustilo, a pootočila na teplou, chvíli trvalo, než začala téct. Když začala téct ideální teplota vody, oddychla jsem si a začala si umívat vlasy. Po smývání šampónu mi trošku vtekl do očí. Avšak jen malinko to štípalo, hned jsem si vypláchla oči a pokračovala v umívání sama sebe.

Slyšela jsem zabouchnutí dveří, prudce jsem se otočila a přede mnou stál kdo jiný než Harry. Rychle si sundal svoje oblečení a vklouzl za mnou do sprchy. Sprchovou hlavici jsem zasunula zpátky na držák a vodu nechala jemně téct na nás. Svůdně se usmál a políbil mě. Polibek jsem mu opětovala.

„Najednou máš náladu, co?" zasmála jsem se.

„Na tebe mám náladu vždycky." Políbil mě znovu.

„Tak pojď do mě." Vzdychla jsem a nechala mu prostor. Pomalu do mě vnikl a začal se pohybovat.

„Vždycky jsem s tebou chtěl mít sex v sprše." Kousl mě do ušního lalůčku. Po mém vzdychu přidal na tempu. Pak ho ze mě vysunul a otočil si mě. Já se ale zastavila- „Harry, tam dozadu ne, o tom jsme už mluvili. Nekaž to, prosím." Usmála jsem se, vtiskla mu polibek a zpátky se otočila. Beze slova se na mě smutně podíval. Bylo mi ho tak líto v tu dobu.

„Harry, ne." Trošku jsem se zasmála a čupla si k jeho chloubě, kterou jsem si po masáži rukou vzala do pusy, byl už dost tvrdý, za chvíli jsem čekala, že bude, protože si začal mou hlavou určovat vlastní, hodně rychlé tempo.

„Chceš mi zlomit vaz, sakra?" zamračila jsem se a bez udělání jsem si stoupla. „Promiň, ale já tě varoval, že sex s upírem nebude tak jemný. Vzpomeň si na ty záchodky ve škole." Ušklíbl se a já zakroutila hlavou. Pak ho do mě zase vrazil. Už jsme se s tím nepárali a jeli si vlastní tempo. Rychlé tempo. Za chvíli jsem se udělala a čekala jsem na Harryho. Vyndal ho ze mě a já mu ho dokouřila. Bez problémů jsem ho nechala se udělat.

„Spolkni to." Poručil mi.

„Co když ne?" Težko se mi řeklo.

„Tak tě v noci čeká převápko." Mrkl na mě a já to vyplivla, po té si vypláchla pusu a oba jsme vyšli ze sprchy.

-

„Dobrou, a žádné překvapení!" se smíchem jsem se varovala.

„Nebooj." Řekl ironicky. „A dobrou noc." Dodal a já jsem mohla spokojeně usínat v jeho náruči.

_____________________________________________________________________

-> Tak tady máme trošku toho poloupírského sexu :D

-> Teď se mi celkem daří psát pravidelně, co? :D

-> Ne, žádná ironie. -_-

-> Doufám, že se vám tahle část líbila a omlouvám se, že jsem tak nějak přeskočila oslavu Harryho narozenin, protože jsem to zkoušela nějak smysluplně napsat, ale nešlo to. Vznik úplný shit, tak jsem to smazala a napsala už rovnou tohle.

-> Další část už vás asi nepřekvapí, protože tam bude to "překvápko". I když mi je divné psát 2 části po sobě o sexu O_O

-> Nezapomeňte hodit vote, nejaký váš povzbuzující komentář, však vy víte, jakou to dělá čtenářovi radost :D:)

-> Mějte se princeznovsky, báj



Dangerous Secret |cz #dokončenoWhere stories live. Discover now