13. chapter

408 20 13
                                    

"Promiň, jenom si odskočím." stáhla jsem ze sebe deku a šla na WC. Nevím proč, ale zamkla jsem se. Vždycky se zamykám. Po spláchnutí záchodu jsem přešla do koupelny. Byla obrovská a.. nádherná. Velká rohová vana, vedle ní poličky, kde byly ručníky, svičky, mýdla, šampóny,.. prostě taková ta klasika. A 2 umyvadla se zlatými kohoutky. Asi za 5 minut jsem byla zpátky u Harrho. Ten se na mě podíval těmi jeho svůdnými oči a já se zčervenala.

"Všechno v pořádku?" zeptal se mě. "Eh- jo." odpověděla jsem a šla pomalu k němu. On seděl na gauči, já stála před ním. Přitáhl si mě blíž k sobě, chytl za ruce a řekl: "Faith, tak moc tě chci. Chci tě dneska ošukat a je mi jedno, jestli jsi střízlivá nebo ne." "Počkej." šeptla jsem a napila se ještě alkoholu, který zbyl v láhvi. Mohlo tam být tak 2dcl a já to vypila na ex. Ještě jsem něco nechala Harrymu, který se taky hned napil.

"Můžeme." ujistila jsem ho a začala ho líbat na krku, ale on se zadrhl a řekl: "Eh..Nicole, jsi si jistá, že to chceš? Jsi přece trošku přiopilá." Ale já jako smyslů zbavená jsem pokračovala.

*Pohled Harryho*

Začala mi dělat flíčet na krku, nemohl jsem ho mít jenom já, takže jsem jí to chtěl oplatit, ale né hned. Vzal jsem si její tvář do rukou a pomalu začal líbat, ale ona zrychlila. Vůbec bych ji na takovou dračici netypoval, protože mi hned začala sundávat triko a hladit mě po mých tetování. "Nejhezčí je stejně ten motýlek." řekla a dala mi na něj pusu. "Nicole.." šeptl jsem a ona mi přes kalhoty sáhla na mou chloubu. "Líbí se ti to?" zeptala se a mě rychle tvrdnul. 

*Pohled Nicole*


"Beru to jako odpověd." řekla jsem a začala mu rozepínat zip od kalhot. Nevím, co to do mě tak moc vjelo, asi ten alkohol, ale byla jsem si jistá, že ho ještě dneska chci. Chtěla jsem mu sundat kalhoty, když v tom řekl: "Oops, počkej.. já budu skoro nahej a ty pořád oblečená? To ne." řekl to tak svůdně, že jsem se zase začervenala. "Fajn, jsem jenom tvoje." řekla jsem mu a stoupla si. Harry si mě přitáhl blíž a začal mě znovu líbat. První hrozně pomalu a postupně přidával na tempu, ale jistě. Je to jako, když se člověk zamilovává- první pomalu a pak najednou docela. Takové je přesně naše líbání.

Po chvilce mi začal sundávat tričko, ani tu černou krajkovou podprsenku jsem na sobě neměla moc dlouho, pak přešel ke kraťáskám, které taky hned sundal. "Už můžu?" zeptala jsem se ho, ale negativně kývnul. Sundal mi kalhotky a začal mě tam dráždit a já mu pomalu sundávala kalhoty. V této situaci to šlo dost blbě, ale povedlo se mi to. Položil mě na gauč a sklonil se k mé...

..a začal mě tam pusou uspokojovat. Pomalu jsem začala vzdychat. 

Už jsem byla skoro hotová, ale Harry přestal. "Co to děláš?! Nepřestávej!" okřikla jsem ho. "Teď jsi na řadě ty." řekl a olíznul si rty. Políbila jsem ho a sundala mu trenky. Vzala jsem jeho penis do ruky a začala po něm přejíždět. Pak jsem mu olízla špičku a pomalu strčila do pusy, po chvilce si Harry určil vlastní tempo. Chytl mě vzadu za vlasy a začal mě za ně tahat. Trošku to bolelo, ale to mi nevadilo. Na oplátku jsem ho taky nenechala udělat. Takovou radost mu přeci neudělám.

Harry stále ležel a já si na něj sedla, takže jsme vytvořili dokonalou polohu. Zezačátku to bolelo, ale pak už ne. Začali jsme zrychlovat a tím se zrychlil a náš puls. Asi 15 minut jsme tak vydrželi, ale pak jsem začala hlasitěji vzdychat. "Harryyy.." a on znovu zrychlil. "Harryyyy.." zakřičela jsem a to už vážně hlasitě, protože jsem se při tom udělala. A on hned po mě. Pak jsme se vášnivě políbili a lehli vedle sebe, hlasitě jsme ještě vzdychali. "Děkuju." řekla jsem a znovu ho políbila. 

Harry nás oba přikryl dekou a pak jsme usli. Hrozně nás to vyčerpalo..

_____________________________________________________

3:) Doufám, že se líbilo 3:)

Já vím, dlouho jsem nepřidala další, ale prostě.. měla jsem takový ten ...jak se tomu říká, když vůbec nemáte náladu psát? No... ? :DD Prostě víte no... :D

P.S. Kdyby někdo chtěl, mohli by jste si také přečíst jeden boží příběh- http://www.wattpad.com/65757334-nanny%27s-life-prolog -Dám vám ho ještě do komentů :)

Thank you♥♥

Dangerous Secret |cz #dokončenoKde žijí příběhy. Začni objevovat