17. chapter

275 22 0
                                    

*Pohled Nicole*


"Nicole?" zeptal se mě opatrným hlasem Harry. "Ano?" odpověděla jsem snad ještě opatrněji než on a pak pokračoval: "No.. víš, je tu něco, co bys měla vědět." "A to je..?" vyzvídala jsem, ale on se zasekl a nic neříkal. "Ok, jestli teď o tom nechce mluvit, nemusíš." řekla jsem mu a objala ho a hned se mu objevily žilky pod očima. "H-Harry, co to.. co se děje? Harry?!" začala jsem vyšilovat a sahat mu na žilky. Začervenaly se mu oči a já dostala fakt strach. "Harry?" mluvila jsem na něj, ale neodpovídal, přibližovat se ke mně blíž a blíž, ale pak mu zmizely. "Harry?" křikla jsem na něj s hrůzou v hlase. "Eh, promiň Nic, musím jít. Měj se." řekl rychle a odešel. "Zavolám ti!" křikla jsem ještě na něj a šla do koupelny. Musela jsem si dát sprchu. Jo.

*Pohled Harryho*

"..a pak jsem se jí omluvil a odešel." líčil jsem celou tu událost Louisovi, protože on byl jediný, kdo mi mohl pomoc. "Nemohl jsem jí ovlivnit, prostě..stejně by se to dozvěděla, chci jít to říct. Miluju ji." řekl jsem a Louis mě objal.

*Pohled Nicole*

Sakra, nejsou tu ručníky. "Ehm.. Rose?" křičela jsem z koupelny ale nikdo se neozýval. "Rose?!" zkusila jsem to ještě jednou, ale nic. Možná jsme byla sama doma. Otec šel do práce a Rose ven. "Sakra!" zakřičela jsem a vylezla ze sprchy a pak utíkala nahatá po celém domě a hledala ručníky. "Sakra, sakra, sakra!" křičela jsem. Za nedlouho jsem našla v šatně pár ručníků, tak jsem si vzala jeden velký a jeden malý na hlavu. "Jo!" zařičela jsem vítězně. Ten pocit volnosti se mi líbí, prostě..nikdo není doma a ty můžeš běhat nahatá po domě a křičet, zpívat a smát se. Jo.

_________________________________________________________

Jo, je krátký. Já vím. nebijte mě za to :( Ale konečně jsem se dokopala k tomu, napsat další část♥ A měla jsem writer's block, tak to tak neberte. 

Btw. Všem přeji hodně štěstí, zdraví, úspěchu a popularity na WP v tomto roce! Doufám, že bude lepší než 2o14 :) Jinak jako jedno z mnoha předsevzetí mám, že budu pravidelně psát části DS, sice budou kratší, ale aspoň něco. Je to lepší než čekat třeba měsíc na normálně dlouhou část. 

A ještě něco- koukněte na moje prácě, přepisuji tam např. knížku 1D Cesta ke slávě nebo můj starý příběh, který jsem před rokem psala na jedné super stránce na fb. A ještě se tento rok chystám přeložit jednu super angl. story, kterou najdete tady tady na wattpadu, ale k tomu je ještě daleko, takže fine reading! 

-Lover♥

Dangerous Secret |cz #dokončenoWhere stories live. Discover now