9. chapter

435 26 0
                                    

Asi po půl hodince jsme konečně vstali z lavičky. Já se usmívala jak blbá, protože Harrymu omylem spadl mobil a jak se pro něj přikrčil, tak jsem viděla jeho sexy zadek v uplých černých jeansách. "Božee." říkala jsem si v duchu. "Takže, kam půjdem? Nebo..?" řekla jsem, abych přerušila trapné ticho. Podíval se na mě a najedou mě chytl za ruku, mě, Nicole Faith McDowell. "Božínku." říkala jsem si v duchu.

"Co třeba kino?" navrhl, usmál se a já viděla jeho krásné ďolíčky. "Ty ďolíčky..jsou roztomilé." řekla jsem, i když to jsem opravdu říct nechtěla. On se zase usmál, a vyšel jako první. "Ehm, jo. Kino zní fajn, co dávají?" řekla jsem omluvně. "Fajn. Nevím, podíváme se." řekl a já se zasmála.

Celou cestu mě držel normálně, až před kinem jsme si propletli prsty. "Sakraaa."  říkala jsem si v duchu. "Nechceš s ním chodit! Nemáš ho ráda! Nemáš ráda ty jeho přiteplené blbé kamarády!" křičel na mě mozek. "Užívej si, dokud si mladá!" opakovaně mi říkalo srdce.

Odkašlala jsem si, když jsme se uvnitř kina dívali na program. "V prvním sále SEX TAPE, v druhým LOVE SONG, ve třetím THIS IS US - heleme se! A ve čtvrtém dávají WARRIOR, tak co? Kam půjdem?" dořekl Harry, a já si dala ruce v bok. "No, nevím, na co by jsi chtěl ty?" zeptala jsem se ho. Ihned odpověděl: "Já bych šel na THIS IS US, hm?" a já se zasmála. 

"To ani náhodou Stylesi. Nemám tu tvoji bandu moc v lásce." odpověděla jsem se smíchem. Pokrčil čelo a pořád se na mě díval. "Bože, no.. Na to ale nepůjdem, nejsem na to vědavá, né, že bych byla nějak vybíravá. To ne, al ekdyž tu jsou čtyři sály, tak.. SEX.. to.. no..zní dobře, co?" dořekla jsem a cítila jsem, jak se červenám.

Harrymu se zase na obličeji tvořily ďolíčky. Chytl mě za ruku a rychle jsme běželi k té paní prodavačce v kině. "SEX TAPE, prosím." řekl jí Harry a na rukou ukázal dva prsty. Paní prodavačka vytiskla lístky a dala je Harrymu, ten je hned zaplatil.

Už jsme byli na odchodu, když v tom na nás ta paní prodavačka v kině zavolala: "Ehm, mladý muži! Vy, s tou dívkou. Nejste.. no.. jeden ze skupiny ONE DIRECTION?" a pousmívala se. Já protočila očima.Harry se usmál a šli jsme zpátky k ní. Ve frontě nikdo nebyl, takže jsme měli čas. "Ano?" řekl, když jsme byli u ní.

"Víte.. moje dcera je vaše velká fanynka, mohl by jste mi dát pro ní aspoň podpis?" zaškemrala a udělala psí oči. "Dobře." řekl Harry a podepsal se na jeden papír, který mu dala. "Fotku nechcete?" řekla jsem otrávěně. Popravdě mě tohle vůbec nebavilo. "Chcete?" zeptal se jí Harry. "Kdyby jste byl tak hodný.." řekla a usměv jí stále nezmizel z tváře. Vyšla z té své kabinky, rychle se vyfotili. Harry jí dal ještě pusu na líčko a už jsme šli.

"Užijte si to vy dva!" stihla ještě na nás zakřičet. "Bože." řekla jsem otrávěně. "Copak? Slečna Nicole žárlí?" řekl provokativně Harry. "Nech toho." řekla jsem mírně a strčila mu do ramena. Pak mi dal paži kolem ramen a dal pusu na tvář. Já se hned začervenala. "Už jste si kvit, ale teď pojďme, jinak to nestihneme." řekl a zasmál se. Otevřeli jsme dveře od sálu, mohlo tam být tak 80 lidí. Sedli jsme si úplně dozadu a já se divila, že tam ještě bylo místo.

Ve filmu bylo plno nadržených scének, při jedné mi dal Harry ruku na koleno. "Harry." šeptla jsem. On nic a dal ji trošku nahoru, více k... "Harry." šeptla jsme trošku víc nahlas. "Pšt!" ozvalo se zespoda. On ale nepřestával. "Harry, přestaň!" řekla jsme už normálně. "Jestli se vám to nelíbí, tak proč jste na to chodili?! A buďte už ticho, vy vzadu!!" zakřičel někdo z prostředku. Harry udělal jenom něco s rukama, jakože on za nic nemůže. 

"Vidíš, co děláš." řekla jsem opravdu tiše a dál jsme se koukali. 

"Co to jako mělo znamenat?" řekla  jsem mu, když jsme vyšli z kina. "Ale líbilo se ti to, ne?" zeptal se mě a já jen zakroutila hlavou a řekla: "Nechodíme spolu, tak mne prosím neošahávej." 

Znovu mě chytl za ruku. "Ale no tak. Snad na mě nebudeš naštvaná, ne? Kolik holek by za to dalo, abych na ně šahal." řekl a dal mi pusu na líčko. "Ale já nejsem jako ty vaše blbé fanynky!" křikla jsem na něj, odtrhla jsem se a šla domů. "Ještě, abych trefila!" řekla jsem si naštvaně. "Faith!" křikl na mě mým druhým jménem, protože věděl, že je to má slabina.

"Neotáčej se!" křičel mozek. "Nicole, tak počkej!" křikl na mě a rozeběhl se kě mě. Já zastavila. "Co chceš?" zeptala jsem se ho hnusně. "Tebe. Nicole, já.. moc se mi líbíš, víš? Co si takhle dneska užít, co?" řekl a usmál se. "Dneska? A zítra mě nebudeš znát nebo co? Nejsem ten typ Harry. Nejsem z tebe ucákaná. Díky za kino, fakt díky. Ale už musím." odbyla jsem ho a šla domů. Na mobilu jsem si našla mapy, takže jsem navečer v pohodě trefila.

__________________________________________________

Vr :3 Má být s Harrym nebo ne? Pište komentáře, ráda na ně odpovím. Jo.. můžu se ještě zeptat, jestli tu je někdo LS? /blbá otázka\, takže.. kolik je tu LS a ES? Protože jsem přemýšlela, že bych napsala svojí první Larryovku ^^ Možná ale jenom jednodílovku :3.. Takže.. Enjoy it <3 #Thanks4readingloves.

PS: Už budu přidávat k jednotlivým dílům gify, fotky,.. :3

Dangerous Secret |cz #dokončenoWhere stories live. Discover now