10. chapter

419 26 1
                                    

"Ahoj." pozdravila jsem otráveně taťku se ségrou, když jsem došla domů. "Nějaká kyselá, ne?" rýpla do mě Rosemary. "Pojď, máš tu večeři, určitě musíš mít hlad." řekl mi taťka a odsunul židličku, abych si na ni mohla sednout. "Ne, díky. Jsem unavená, asi půjdu spát." odbyla jsem ho. "Nebude teď z tebe anorektička, že ne?" strachoval se taťka. "Bez jednoho jídla ne." ušklíbla jsem se a vyšla schody, hned jsem šla do koupelny. Vysvlékla jsem ze sebe oblečení a dala ho do špinavého prádla. Vlezla jsem do sprchy a zapla teplou vodu. Umyla jsem si vlasy a poté celé tělo. Vyšla jsem ze sprchy a své tělo zabalila do vyhřátého bílého ručníku. Vlasy jsem si rychle vyfénovala, pak jsem se odlíčila a vyčistila zuby. Šla jsem do pokoje a otevřela notebook. Od odpoledne byl už zapnutý, takže jsem nemusela čekat, než se načte.

Přihlásila jsem se na facebook a 2 nové zprávy. Samozřejmě i pár upozornění na hry. "Ještě jednou mi někdo pošle pozvánku na nějakou blbou hru, tak ho rozkopu!" zanadávala jsem si a rozklikla nové zprávy od Harryho.

*No.. Takže.. Ahoj Nicole, chtěl jsem se ti omluvit, vůbec nevím, co to do mě vjelo. Vůbec takový nejsem, věř mi. Nejsem sukničkář. Opravdu. Jenom jsem spanikařil, protože se mi moc líbíš a není jednoduché jen tak sedět za tebou ve škole. Promiň, doufám, že ti to můžu zítra po škole vynahradit zmrzkou.* 

*P.S: Jestli všechno dobře dopadne, těš se na překvapení :)*

 "Sakra, co  mám napsat?" řekla jsem si nervózně v duchu. 

*Harry, no.. víš, taky se mi moc líbíš, ale.. prostě.. tohle jsi nemusel. Nemám ráda takové typy, co chtějí sex na jednu noc. Já prostě taková nejsem. A taky mi vadí, nebo spíš zajímá, proč jsi byl tenkrát takový v tom parku nebo na tom autobusáku. Chtěla bych vysvětlení, takže zítra zmrzka?*  odpověděla jsem mu a on hned napsal: *Ok, zítra. Ještě jednou se omlouvám.* *No.. v pohodě:D Tak zítra, ahoj:)* odpověděla jsem mu a s úsměvem zaklapla notebook, poté jsem šla spát. 

________________________________________________________

Dneska trošku kratší, ale aspoň něco. Omlouvám se, že jsem vám to nedala dřív, taková dlouhá pauza! Rozmyslela jsem si, že budu přidávat spíš kratší části a budu je přidávat pravidelně, tak 2x-3x za týden, ještě nevím.. Doufám, že se líbil :) 

Dangerous Secret |cz #dokončenoDonde viven las historias. Descúbrelo ahora