16

995 54 4
                                    

Ik voel me alleen. Mijn vader zei het ook al ik neem nooit iemand mee naar huis. Maar wie zou ik mee naar huis mee moeten nemen? Ik heb geen vrienden. Ik ben helemaal alleen. Een traan loopt over mijn wang.

Ik kijk mijn kamer rond, niks scherps. Ik sta op en loop naar de badkamer. Mijn broers en vader hebben hier ergens pakjes scheermesjes liggen een paar zullen ze niet missen. Ik open een aantal kastjes tot ik ze zie liggen er liggen wel 7 pakjes 2 zijn er geopend. Met 4 jongens heb je ook wel veel nodig natuurlijk. Ik pak 2 mesjes en laat alles weer achter zoals het lag.

Ik stop de mesjes in mn zak en loop de gang op. Snel naar mijn kamer. Ik ga op mijn bed zitten en haal de mesjes uit mijn zak. Ik kijk ernaar, ze zijn mooi, scherp. Veel beter dan mijn sleutel.

Ik stroop mijn mouwen op en kijk naar mijn armen. Het bloed is opgedroogd met mijn nagels kras ik het opgedroogde bloed om de sneeën weg.

Het zag er veel erger uit met bloed het valt eigenlijk reuze mee.

Ik pakte een mesje en zette hem op mijn huid ik duwde er hard op en trok hem horizontaal over mijn arm.

Deze was diep het bloed liep eruit. Dit was een scherp mesje heel iets anders dan een botte sleutel dat was ik even vergeten, dus dit was iets te diep maar het voelde goed. Erg goed.

Snel zocht ik naar zakdoekjes in mijn bureaula, maar daar lag niks. Ik keek in mijn schooltas en daar lag een pakje in. snel viste ik het pakje uit de tas en haalde er een zakdoekje uit. Snel depte ik het bloed van mijn arm.

Ik haalde mijn mesje nog 3 keer over mijn arm, iets minder hard dan de eerste keer maar toch hard genoeg om het te voelen. Ik veegte het laatste bloed weg en gooide het zakdoekje in de prullenbak.

Ik deed mijn kleding uit en gooide ze in de was. Ze stonken enorm omdat ik er 2 nachten in geslapen had. Ik pakte mijn pyjama en deed hem aan het was een korte mouwen shirt dus pakte ik een vest voor erover heen.

Het was nog helemaal niet laat maar ik had geen zin om nog langer in die stinkende kleding te zitten of schone kleding aan te doen. Ik liep de trap af, ging op de bank liggen en deed de tv aan. Ik zapte tot ik bij mtv kwam ik luisterde naar de muziek en keek naar de videoclips.

Wachtend op het volgende liedje keek ik op mijn mobiel hoe laat het was 6 uur. Ik zette het geluid van de tv uit.

"Mam?!"

"Ja wat is er lieverd?"

"Wanneer gaan we eten?"

"Zometeen ik ben bijna klaar"

"Oke"

Ik bracht mijn aandacht weer naar de tv en gilde.

Mijn moeder kwam de kamer in rennen

"Wat is er?"

"Ik schrok me dood kijk naar de tv"

Mijn moeder keek en sloeg haar hand voor haar mond.

Luke's band was op tv met 1 van hun liedjes. Ik heb nooit echt naar hun muziek geluisterd en het geluid van de tv stond uit. Luke zag er goed uit en ik was trots op hem, want ja hij is op tv dat is nogal wat. Maar toch voelde het ergens naar. want ze worden nog beroemder, dus ik werd nog steeds gezien als luke's zusje. En ik wil dat niet. Ik wil Jade zijn niet luke's zusje. Ik wil geen aandacht van media of mensen die ik niet ken.

Mijn moeder is aan het bellen, waarschijnlijk naar luke of papa of een vriendin van haar ofzo. Ik zucht en loop de kamer uit. Ik ga naar mijn kamer en ga in bed liggen. Ik ben best moe.. eigenlijk.

luke's zusje l.h.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu