51

654 42 0
                                    

Nina en ik zitten op Nina's bank tv te kijken. Na dat we pizza gegeten hebben zijn we naar Nina gegaan. We hebben een deken om ons heen geslagen en liggen tegen elkaar aan voor extra warmte. We kijken spongebob, er was niks anders op. Ik voel Nina's ogen naar me kijken, ik kijk naar haar en glimlach. Ze glimlacht terug. Ik kijk terug naar de tv maar ik zie in mijn ooghoek dat Nina nog steeds kijkt. Ik kijk weer naar Nina. Ze glimlacht nog steeds.

"Ik moet je iets vragen, maar ik ben zenuwachtig" zegt ze.

"Zeg het maar" ik glimlach bemoedigend.

"Oke" ze ademt diep in en uit, ze pakt mijn hand in de hare en kijkt me aan. "Wil je verkering met me?"

Ik staar haar met grote ogen aan, mijn mond hangt een beetje open. Ik knipper, droom ik? Ik denk het niet. "Oh natuurlijk, natuurlijk! Ja!" Ik glimlach en voel dat ik rood word. Nina lacht ook en ze glundert.

Ze leunt naar voren en kust me, het is geen kusje. Het is een lange zoen. Nina doet haar mond een beetje open. Ik voel paniek opkomen, ik heb dit nog nooit gedaan! Ik weet mezelf te beheersen want ik ben bij Nina en met Nina, ze is van mij, eindelijk.

Ik doe mijn mond ook een beetje open, ik laat Nina de leiding nemen. Ik heb hier immers geen verstand van. We zoenen en het is heerlijk. Nina leunt meer naar voren en ik val naar achter met mijn rug op de bank, Nina leunt over me heen, we zoenen nog steeds, ik voel Nina's tong langzaam mijn mond in gaan. Ik weet niet wat ik moet doen! Ik schiet in de lach, van de zenuwen. Nina gaat rechtop zitten en kijkt me aan.

"Sorry ik heb dat nog nooit gedaan, ik wist niet wat ik moest doen en ik schoot gewoon in de lach, het was echt niet de bedoeling" ik probeer op adem te komen ondertussen ik uitleg.

"Het maakt niet uit" ook Nina probeert haar adem onder controle te krijgen.

We glimlachen naar elkaar.

"Het was goed" zegt Nina. "En lekker" ze lacht.

"Ik vond het ook lekker" zeg ik en ik bloos een beetje.

"Mooi" ze giechelt en heeft nog steeds die glimlach, die mooie glimlach. ik zie de glinstering in haar ogen en hoe ze op en neer kijkt van mijn ogen naar mijn lippen. ik doe hetzelfde, ze heeft prachtige lippen. Onze lippen passen perfect op elkaar, alsof het zo hoort, alsof ze ervoor bestemd zijn, alsof het een puzzel is, de stukjes passen precies op elkaar.

"Wil je blijven slapen?"

"Ik zou wel willen maar Luke is deze week thuis dus ik kan maar beter thuis zijn nu Luke er nog is, daarna kan ik elke dag bij jou slapen, mijn familie merkt het toch niet" Iedereen denkt dat mijn familie perfect is, echt niet. Niemand is perfect en Luke dat beroemd is zegt niet dat hij perfect is, dat wij perfect zijn. Onze familie is verre van perfect. Mijn vader werkt altijd. Ben en Jack zijn gewoon normale, irritante, pesterige broers zoals iedereen die heeft. Mijn moeder is een normale moeder maar heeft een voorkeur voor Luke wat mij soms pijn doet, maar ik ben er aan gewend. Luke, luke is een geval apart. Hij is lief en geeft oprecht om me, maar hij is ook beroemd. De minder leuke kant.

Nu hij vaak weg is en mijn moeder met hem mee gaat, ben ik vaak alleen thuis. Ben en Jack gaan naar vrienden en feestjes en werk en weet ik veel wat en mijn vader werkt, hij werkt nog meer dan gewoonlijk want nu mijn moeder weg is, voelt hij zich eenzaam thuis zonder haar, dus gaat hij maar meer werken.

Ik ben alleen, eigenlijk komt het allemaal door Luke als hij niet beroemd was was dat niet zo.

Ik ben dus vaak bij Nina, ik hou niet van alleen zijn, het geeft me teveel tijd om te denken. Denken kan erg gevaarlijk zijn in mijn geval, vooral als ik alleen ben en me alleen voel.

"Oke, andere keer?"

"Sowieso" ik glimlach.

luke's zusje l.h.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu