Yeni Yıl

55.6K 1K 228
                                    

Bu olay Caroline Dieslov'un başından geçmiştir.

Yılbaşı için son hazırlıklar tamamlanmıştı. Caroline kendini koltuğa bıraktı, oldukça yorulmuştu fakat ev tamam ışıklandırılmıştı.

Caroline'nın bazı sorunları vardı. Karanlığa karşı fobisi gibi. Ancak bu sadece küçük bir ayrıntıydı. Caroline aslında karanlıktan değil, içindekilerden korkuyordu. Her gece yatmadan önce bir ışık da olsa yakar ve rahat hissettikten sonra uyurdu.

Bir süre sonra Caroline'nın arkadaşları geldi ve gayet güzel bir parti verdiler. Arkadaşları gittikten sonra Caroline ortalığı toparlamaya başladı. Ama çok fazla dağılmıştı ve eğer başlarsa bitiremezdi. Bu nedenle öylece bırakıp odasında çıktı. Yılbaşı için yaktığı renkli led ışıklar evi aydınlatıyordu.

Caroline odasına girdi ve camdan dışarı baktı. Etraf bembeyazdı ve dışarıda güçlü bir esinti vardı. Tipi, dışarı çıkan çoğu insanı hasta edecek derecede fazlaydı. Caroline yatağına yattı ve gözlerini yumdu. Tam uyuyacakken bir eksiklik hissedip gözlerini açtı. O anda elektriklerin kesildiğini ve evde hiçbir ışığın yanmadığını gördü. Dehşete kapılarak ayağa fırladı. Ve bağırmaya başladı. "Siz yaptınız biliyorum! Peşimi bırakın artık! Bu sene de olmaz!"

Şizofreni gibi görünse de o gerçekleri gördüğünden emindi. Aniden tıkırtılar duydu. Korkuyla yatağa geri döndü. Kapalı olan kapı yavaşça açıldı ve o an Caroline hayatı boyunca gördüğü en korkunç şeyi gördü karşısında. Kendisiydi bu. Fakat gözleri.. Aman tanrım gözlerinden ışık saçıyordu. Ve ağzı.. Yarılmışçasına büyüktü. Caroline'nın dili tutuldu ve o an duyduğu son sözler şunlar oldu.

"Yeni yılın kutlu olsun, Caroline."

>> Yeni yıl hikayesi! Aslında hiç hesapta yoktu ama bir okuyucum gönderdi. @demilovato182 çoook teşekkür ederim.

HEPİNİZE MUTLU, HUZURLU, SEVDİKLERİNİZLE GEÇİRECEĞİNİZ BİR YIL DİLİYORUM! ♡

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin