Arabanın Anahtarları

75.3K 1.7K 715
                                    

Merhaba.Hikayeyi çevirdim.Bugün neden üç tane hikaye ekledim hemen sebebini açıklıyım.Önümüzde bayram var ve perşembeye kadar yeni hikaye paylaşmayacağım bilginiz olsun.Bu yüzden paylaştım hepsini.Şimdiden hepinize İYİ BAYRAMLAR ! :D

Bir gece, baba ve kızı arabaları ile ıssız yolda gidiyorlardı.Onlar tüm gün hastanede annesini ziyaret etmişlerdi, ve şimdi geri dönüş yolundaydılar.Kız yağan yağmurun çıkardığı ses eşliğinde uyuklamaya başladı.

Ansızın gürültülü bir patlama oldu.Babası ıslak ve kaygan yolda giderken taş duvara çarptı.Adam kızının iyi olup olmadığını kontrol ettikten sonra arabadaki hasarı incelemek için dışarı çıktı.Ön lastiklerin her ikisinde de büyük delinmeler vardı.Yolun geri kalanını gitmeleri imkansızdı.

Kızı " Sorun var mı baba ? " diye sordu.

"Lanet olsun, lastikler..."

"Bunu çözebiliriz değil mi ?"

"Hayır." yanıtını verdi babası, başını sallayarak."Bagajda sadece bir tane yedek lastik var.Kasabaya geri yürümek zorundayım.Buradan çok uzakta değil, kısa bir süre için beni arabada bekleyebilirsin." dedi adam.

"Tamam" dedi kız isteksizce. "Ama lütfen çok uzun sürmesin."

Adam kızının gözlerinde ki korkuyu görebiliyordu.

"Sadece otur.En kısa sürede döneceğim. " dedi ve arabanın kapısını kapattı.

Kızı dikiz aynadan gecenin karanlığında kaybolan babasını izledi.

Bir saatten fazla zaman geçti ve babası hala dönmemişti.Kız ne olduğunu merak etmeye başladı.Endişeleniyordu çünkü şimdiye kadar geri gelmesi gerekiyordu.

Tam o anda dikiz aynasından baktı ve uzaklarda arabaya doğru yürüyen bir siluet gördü.İlk başta babası olduğunu düşündü ama adam daha da yakınlaştıkça yabancı bir adam olduğunu fark etti.O tulum giymiş ve sakallıydı.Adam elinde ileri geri sallanan bir şey taşıyordu.

Kız arka pencereden baktığında adamın yaklaştığını gördü ve gözlerini kapadı.Tekrar açtığında loş ışıkta sağ elinde tuttuğu şeyin kasap bıçağı olduğunu gördü.

Tüm bedenini saran korku hızlı düşünmesini engelliyordu.Hemen aklına ilk geleni yaparak önce ön kapının sonra arka kapının kilitlerini kapadı.Daha sonra tekrar arkasına baktı ve adamın durduğunu gördü.Gözlerini ayırmadan kıza bakıyordu.

Aniden, adam kolunu kaldırdı ve kız kanını donduran bu görüntüyle çığlık attı.Sol elinde babasının kafası vardı.

Sadece çığlık atıyordu.Çığlık...Kendisini tutamıyordu, çırpınıyordu ve nefes almak için mücadele ediyordu.Gözlerini babasının korkunç yüzünden bir saniye bile ayıramıyordu.

Adam arabaya ulaştı ve yüzünü pencereye yaklaştırarak kan çanağına dönmüş gözleri ile kıza baktı.Yüzünde derin yaralar vardı.Korkunç gözüküyordu.

Bir an için o sadece durdu ve kilidi açmaya uğraşmadı, deliler gibi sırıttı.Sonra elini cebine soktu ve bir şey aldı, yavaş yavaş sol elini kızın görebileceği şekilde kaldırdı.

Kanlı eliyle babasının olan arabanın anahtarlarını tutuyordu.

 

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin