Bilmeceler

348K 5.3K 4.1K
                                    

Merhaba korku severler :) Hikayenin okunma sayısı 1000'i geçmiş. Çok teşekkür ederiz.

1) Kilitli bir odada, bir adam tavanda boynunda asılı bir şekilde bulundu. Ayakları yere değmiyordu. Oda tamamen boştu. Ayaklarının altında su birikintisi vardı. Adam kendisini nasıl öldürdü?

2) Bir kadın kocasını kızkardeşinin öldürdüğünü mahkemeye ispatlar. Yargıç, kadının kızkardeşini suçlu bulsa bile onu hapishaneye göndermez. Neden?

3) Adamın biri tutsaktır ve ölüme mahkum edilmiştir. üç oda arasından birini seçmek zorundadır. Birinci oda alevlerle doludur. İkinci oda dolu silahları olan suikastçılarla doludur ve üçüncü oda ise üç yıldır yemek yemeyen aslanlar vardır. Adam hangi odayı seçmelidir?

4) Karısı ve yardımcıları ile konakta yaşayan zengin bir adam vardı. Bir pazar sabahı adam çalışma odasında ölü bulundu. Polis kadını ve yardımcıları sorgulamak için konağa geldi. Karısı cinayetin olduğu sırada yatak odasında uyuduğunu söyledi. Aşçı mutfakta kahvaltı hazırladığını, kahya yemek odasında gümüşlüğü parlattığını, hizmetçi postayı almak için dışarı çıktığını ve bahçıvan bahçede çiçekleri suladığını söyledi. Adamı kim öldürdü?

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin