Fotoğraftaki Kız

474K 9.9K 3.4K
                                    

Bir okul günü Tom adındaki çocuk sınıfında oturup matematik dersi dinliyordu. Okulun bitmesine 6 dakika kalmıştı. Öğretmeni izlerken gözüne bir şey takıldı. Sırası pencerenin yanındaydı ve o cama doğru dönüp çimenliğe baktı. Fotoğrafa benziyordu. Okul sona erdiğinde fotoğrafı gördüğü yere koştu. Başkası almasın diye çok hızlı hareket ediyordu. Eğilip fotoğrafı aldı ve gülümsedi. Bu bu zamana kadar gördüğü en güzel kızın resmiydi. Kızın üzerinde dar bir elbise ve kırmızı ayakkabılar vardı. Ve kız eliyle barış işareti yapıyordu.(2 parmağı havadaydı.) O kadar güzeldi ki Tom onunla tanışmak istedi. Bu yüzden okulu dolaşıp herkese bu kızı daha önce görüp görmediklerini sordu. Ama herkes "Hayır" dedi. Tom yıkılmıştı. Eve gittiğinde kız kardeşinede bu kızı tanıyıp tanımadığını sordu ama cevap yine "Hayır" dı. Saat geç olmuştu , Tom odasına gitti.Yatağına yatıp uyumadan önce fotoğrafı yatağın yanındaki komodinin üzerine koydu.

Gece yarısında Tom pencerenin tıklamasına uyandı. Ses tırnak tıklaması gibiydi. Korktu. Tıklamadan sonra bir gülme sesi duydu. Penceresinin önünde gölge gördü. Bu yüzden yatağından kalkıp pencerenin yanına gitti. Pencereye gidip gülme sesini takip etti. Ulaştığında o gitmişti.

Ertesi gün komşularına kızı sorduğunda yine "Hayır" cevabını aldı. Akşam olduğunda odasına gitti, yine fotoğrafı komodinin üstüne koyup uykuya daldı. Yine tıklama sesine uyandı. Fotoğrafı alıp gülme sesini takip etti, karşıya geçerken araba çarptı ve fotoğraf elinde o anda öldü.

Sürücü ona yardım etmek için arabadan çıktı ama çok geçti. Fotoğrafı görüp yerden aldı. Fotoğrafta çok tatlı bir kız vardı,  3 parmağı havada...

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin