Interviu cu Rosalie du Martel

22 2 0
                                    


Astăzi puteți citit interviul luat unui trandafir plin de gingășie, dar totuși plin de durere. Rosalie du Martel, din ,,Războiul trandafirilor", de _-Adelina-_ este o prințesă care urmează să se căsătorească, doar din dorința mamei sale, care a murit înainte ca draga noastră protagonistă să o poată întâlni.

Interviu luat de FreyaRobin.

      1. Bună, Rosalie. Cum te-ai descrie în cinci rânduri?

      Bună. Numele meu este Rosalie du Martel, am șaptesprezece ani, sunt roșcată, cu ochii albaștri. Am fața în formă de inimă. Sunt o persoană tăcută, căreia nu-i plac persoanele care deschid gura, doar pentru a se auzi vorbind.

      2. Ce calități ai? Dar defecte?

      Mi se spune că desenez, când și dansez frumos. Defectele mele sunt faptul că sunt tăcută, deși poate fi un avantaj uneori, am încredere în oameni prea ușor. Sunt ambițioasă, dar nu însetată după putere.

      3. Ce te face pe tine un personaj îndrăgit?

      În primul rând faptul că sunt tăcută și nu comentez, pentru că așa trebuie să fiu. La întrebarea asta nu prea știu cum să-ți răspund. Mai sunt plăcută și din cauza faptului că-s frumoasă, cel puțin așa zic ceilalți.

      4. Cum ai descrie o zi perfectă?

      O zi perfectă ar fi una în care aș putea scăpa de Curte, deoarece măcar jumătate din aceasta este formată din vipere. O zi în care nu există căsători aranjate, o coroană și un tron. O zi în care aș putea fi o fată normală.

      5. Presupun că îți iubești enorm tatăl, dacă ești în stare să te căsătorești cu cineva, pe care nici măcar nu-l cunoști. Consideri că vei ajunge să-l iubești pe soțul tău?

      Relația dintre mine si tatăl meu este aproape inexistentă. Mă căsătoresc, pentru că aceasta a fost ultima dorință a mamei mele. Probabil, acum nu pot știi dacă îl voi iubi ca pe un prieten sau mai mult.

      6. Secretele omoară vise. Așa este și în cazul tău?

      Da, deoarece am multe secrete. Inclusiv caracterul meu adevărat. Iar secretele pot complica lucrurile și visele pot fi chiar distruse.

      7. Cum reușești să ții pasul cu ceea ce se petrece în jurul tău?

      Reușesc, pentru că am fost crescută să știu că în viața mea v-a exista o căsătorie aranjată. Singurul lucru peste care îmi este foarte greu să trec este moartea mamei mele. Nu am cunoscut-o, dar cred că era o persoană minunată.

      8. Spune-ne ceva ce lipsește din viața ta. Cum reziști fără acel ceva?

      Din viața mea lipsesc mama mea și Katie, cea mai bună prietenă a mea. Rezist fără mama mea, deoarece, deși nu am cunoscut-o, uneori am impresia că o știu. Că i-am văzut chipul și că îi știu vocea.

      9. Dintre toate posibilitățile, ce nu ai vrea să devii niciodată?

      Probabil mulți nu m-ar înțelege, dar nu vreau să devin regină. As fi de mii de ori mai fericită, dacă as fi fiica unui negustor sau a unui țăran. Nu vreau un tron sau o coroană sau putere. Vreau doar o viață liniștită.

      10. În încheiere, ce ai vrea să le spui cititorilor tăi?

      Aș vrea să le spun că trebuie să-ți accepți viața așa cum este și să te mulțumești cu ceea ce ai, deoarece niciodată nu știi ceea ce se poate întâmpla. Că poți visa, doar că trebuie să fii realist. Că viața este mai mult un joc de șah și că trebuie, cel puțin eu trebuie să am mereu o mască. Pentru că oameni nu vor să vadă cine ești tu cu adevărat, ei vor să vadă doar versiunea ta, care le place lor. Că este mai bine să nu ai nimic și să fii fericit, decât să ai totul, dar să nu poată trece o zi în care să ai tihnă.

Atunci când îndatoriile te obligă să te măriți cu cineva pe care nici măcar nu-l cunoști, apare dorința de libertate, de a fi o simplă fată. Exact așa se simte Rosalie.

Plata constă în follow permanent grupului, contului meu și voturi la ,,O carte specială pentru un suflet pur".

InterviuriΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα