Interviu cu Luisa Mikaelson

55 6 2
                                    


Am avut plăcerea să stau de vorbă cu un personaj, puternic, ambițios și devotat. Acum înțeleg de ce RougWerewolf este mândră de minunata sa, Luisa Mikaelson (protagonista din cartea ,, Nevinovată"), dar nu numai.

Interviu luat de FreyaRobin.

      1. Bună, Luisa, pentru început aș vrea să văd cum te-ai descrie în cinci rânduri.

      Bună. Pentru început aș putea spune că sunt complicată, nu prea știi la ce să te aștepți de la mine dar cu siguranță nu e un lucru bun. Până acum patru ani eram întruchiparea inocenței, un înger, dar după moartea tragică a fratelui meu a trebuit să mă maturizez si să ies din acel glob de cristal pe care părinții îl pusese în jurul meu, și acum sunt un înger, doar că unul mai păcătos.

      2. Cum ai descrie o zi perfectă?

      O zi înafara închisorii, o zi fără arme și fără sânge vărsat și mai important: o zi fără echipa mea de vânători de recompense care să mă bată la cap.

      3. Te-ai îndrăgostit vreodată? Cum ai descrie acest sentiment?

      Cel mai groaznic sentiment, simți că inima iti explodează și o ia razna de fiecare dată cand în vezi pe ,,el", și mai nasol e dacă te îndrăgostește de un criminal care este și fost prieten al fratelui tău răposat, drăguț, nu?

      4. Care sunt pasiunile și viciile tale?

      Pasiuni am mai puțin, după moartea lui Luke am renunțat la multe, dar am rămas cu antrenamentele corp la corp, armele și mai ales să îmi conduc echipa, care fără mine ar fi în stare să sară intr-un vulcan doar dacă ii spui că acolo se află o comoară.

      Vicii? E posibil să fiu puțin cam razbunatoare, am răbdarea limitată iar încrederea o dăruiesc prea ușor.

      5. Cum reușești să ții pasul cu ceea ce se petrece în jurul tău?

      Greu. De patru ani incerc să fac față acestei lumi, e destul de dificil ca o fată de 15 ani să fie învățată să tragă cu arma si sa privească cum oamenii mor doar pentru bani.

      6. Ce părere ai despre evoluția ta de la un capitol la altul?

      Pot spune că aventura mea în Lian Yu a fost extrem de prosperă, am reușit să aflu lucruri pe care nici nu le-as fi putut gândi despre fratele meu, am învățat să am mai multă răbdare, și asta doar datorită lui Izzy care a crezut că e mai bine să intre și ea în închisoare decât să mă scoată pe mine.

      7. Dacă ai avea posibilitatea să-i iei locul, pentru o zi, autoarei tău, ce ai modifica în carte?

      Păi aș schimba...aș schimba hainele cu care eram îmbrăcată când am ajuns la închisoare, și cred că as schimba puțin evenimentul când Derek avea pistolul indreptat spre capul meu.

      8. Spune-ne ceva ce lipsește din viața ta. Cum reziști fără acel ceva?

      Fratele meu este acel ceva, dar dacă el nu ar fi fost ,,mort" nu as mai fi cunoscut lumea adevărată, nu i-as mai fi întâlnit pe băieți și pe cumnata mea, și chiar și un al treilea frate de existența cui habar nu aveam.

      9. Ai vreun citat care te definește? Care este acela?

      Nu te lăsa păcălit de aspectul fizic, sunt un înger cu obiceiuri proaste.

      10. În încreiere, te-aș ruga să lași un mic mesaj pentru cei care îți citesc povestea.

      Vă mulțumesc din tot sufletu că vă rupeți din timp pentru a-mi citit nebunia prin care am trecut, vă mulțumesc de asemeni pentru voturile și comentariile care m-au ajutat să rad deseori și care au ajutat-o pe autoare cu idei noi.

Unii trandafiri sunt pur și simplu... trandafiri, dar Luisa Mikaelson este un trandafir, rar, atât de frumos și gingaș, încât ai spune că nu îți poate face niciun rău. Hmmm, eu zic să te mai gândești și să nu uiți că și cele mai inocente lucruri/obiecte/persoane pot fi mortale.

Plata constă în follow permanent grupului și contului meu privat, plus voturi și o părere (din care să reiasă că ai citit) la ,,O carte specială pentru un suflet pur".

InterviuriWhere stories live. Discover now