Interviu cu Evelyn

41 7 3
                                    


Am avut plăcerea să descopăr un alt trandafir, dar puțin mai diferit. Prin ce? Aș spune, prin faptul că Evelyn, din cartea cu acelaș nume, este dependentă de iubire, de atenția prrsoanei iubite, fără acestea, pur și simplu se ofilește. SophieMargot este autoarea acestei minunate povești de iubire.

Interviu luat de FreyaRobin.


      1. Bună, Evelyn. Mi-ar plăcea să-ți descopăr secretele. Ce spui, începem?

      Am multe secrete, deci, da. Sunt gata pentru orice. M-am născut pregătită!

      2. Cum te-ai descrie în cinci rânduri?

      Sincer, aici îmi este cel mai greu, pentru că mereu când vine vorba de mine, stau și mă gândesc. Oare sunt așa? Uneori mă simt bipolară. Vreau să fac un lucru și mă trezesc total în altă parte. Deci aș putea spune că sunt cam nehotărâtă, dar în același timp și curajoasă. Nu v-am spus cum era să îmi iau bătaie, dar am sărit rapid și am atacat înainte. Nu vă mai dau detalii, pentru că nu vreau să vă plictisesc ziua. Mai sunt și aiurită uneori, dar asta nu vreau să o adaug în descriere, deci aleg optimismul.

      Nehotărâtă, curajoasă și optimistă.

      3. Cum ai descrie o zi perfectă?

      O zi perfecta? Ce bine sună! Aș spune că la malul mării, alături de iubitul meu. Să mă țină strâns la pieptul lui și îmi sărute suav fruntea. Un loc retras, fără ca nimeni să ne deranjeze liniștea. Să stăm și să privim orizontul de la răsărit până la apus. O adiere de vânt ce mișcă frunzele palmierilor să ne mai amintească din când în când că suntem muritori și că trebuie să profităm de orice moment.

      4. Care sunt pasiunile și viciile tale?

      Am multe pasiuni. Una ar fi să ajung o actriță celebră la Hollywood, dar în același timp să avansez la stadiul de analist în firma la care lucrez.

      Nu am vicii fiziologice, ci aș putea spune că cel mai mare viciu al meu ar fi dragostea. Mi-e frică de singurătate, așa că tind să mă agăț de persoane ca să nu rămân singură vreodată. Îmi place și alcoolul, însă m-am cam lăsat, deoarece tind să confund persoanele după ce beau. Asta e iarăși o altă poveste pe care nu vreau să v-o spun acum!

      5. Care sunt personajele pe care le îndrăgești? Ce legături ați format?

      O îndrăgesc pe draga mea prietenă Festina. Cu toate că a făcut alegeri proaste legate de mine, și-a dat seama imediat și și-a recunoscut greșeala. Suntem prietene de foarte mult timp, așa că o simplă alegere nu ne va face să o luăm pe drumuri diferite.
Îl îndrăgesc și pe Marko. Adică, am ajuns să fac asta fără să vreau. La început mi s-a părut un șef țâfnos și arogant, pentru că nimic nu îi convenea. O data m-a pus să îi fac patru cafele până i-am nimerit gustul. Și-a schimbat și scaunul de la birou, pentru că nu era confortabil.

      După un timp am realizat că mofturile acelea nu îi defineau personalitatea, așa că m-a ajutat să trec peste despărțirea de Leon. Îl apreciez pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, iar uneori mă gândesc că m-am comportat atât de ciudat față de el, deoarece nu îi înțelegeam gesturile. El încerca să mă protejeze mereu, însă eu tindeam să nu îl observ pe el, ci pe Leon.

      6. Ai vreun citat care te definește? Care este acela?

      Da!
      „Aprecieză oamenii cât încă sunt lângă tine!” Citatul acesta mă definește perfect. Nu cred că sunt singura de pe planetă care gândește așa, însă este trist că atunci când oamenii nu mai sunt alături de noi, începem brusc să le găsim toate complimentele și să tânjim după ei. Chiar dacă părinții mei nu au fost perfecți, nu vreau ca după ce ei o să dispară să am regrete că nu i-am apreciat când a trebuit. Trebuie să spunem acele cuvinte de apreciere pentru oamenii dragi, pentru că nu suntem eterni, iar după aceea, oricât le vom spune, nu vor fi aici să ne zâmbească și să ne spună că totul e bine!

      7. Cum reușești să ții pasul cu ceea ce se petrece în jurul tău?

      Ca să fiu sinceră, nu prea reușesc. Mă străduiesc enorm să fac toate lucrurile într-un ritm în care să nu mă obosească peste măsură. În ultimul timp, viața mea s-a schimbat radical, așa îmi e puțin greu să mă adaptez noilor evenimente ce apar. Optimismul mă ajută în acest scop, pentru că nu mă las doborâtă de nimeni și de nimic. După o furtună, va ieși și soarele, nu?

      8. Te-ai îndrăgostit vreodată? Cum ai descrie acest sentiment?

      M-am îndrăgostit de mai multe ori, însă de data aceasta este mai diferit. Iubirea este cel mai profund sentiment care există. Faptul că iubim, ne face să fim umani. Și animalele iubesc, însă noi avem capacitatea să simțim la maximum acest sentiment minunat. Noi iubim cu totul altfel, deoarece personalitatea cuiva ne atrage, nu doar ceea ce vedem. De fapt animalele nu iubesc, ele simt recunoștință pentru ceea ce facem pentru ele. Iar dacă ar fi să spunem că iubesc, ele o fac din instinct, însă noi o facem cu inima și cu rațiunea.

      9. Ce părere ai despre evoluția ta de la un capitol la altul?

      Nu știu ce să spun! Cred că reușesc să adun experiență și să învăț să gestionez altfel fiecare situație.

      10. În încreiere, te-aș ruga să lași un mic mesaj pentru cei care îți citesc povestea.

      Povestea mea poate nu e unică pentru voi, însă pentru mine este. Fiecare om trece prin niște lucruri, poate întâlnite de ceilalți, însă nu de el. Pe mine mă surprinde fiecare zi, cum cred că și pe voi vă surprinde ziua de mâine cu câte ceva. Încerc să ies din rutina mea zilnică, lăsându-mă dusă de val în fiecare zi. Fac alegeri ciudate uneori pentru că rațiunea își face update uneori, iar inima ia o decizie pripită. Dacă vreți să explorăm împreună, vă aștept cu drag.

Atunci când iubești pe cineva, o faci cu toată ființa ta. Exact la fel face, Evelyn, din această cauză nu observă celelalte persoane din jurul său, care ar face orice doar ca ea să fie bine.

Plata constă în follow permanent mie și grupului, plus voturi și o părere din care să reiasă că ai citit ,,O carte specială pentru un suflet pur".

InterviuriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum