Part 18

791 43 10
                                    

Το αυτοκινητο σταθμευσε μπροστα απο τον χωρο που γινονταν οι προβες. Τα αγορια ανεβηκαν στη σκηνη και εγω εκατσα να απολαυσω το soundcheck . Το χαμογελο του ηταν τοσο υπεροχο φωτιζε ολο του το προσωπο. Προσπαθουσα σκληρα να εστιασω αλλου αλλα δε γινοταν.. Ειχαν μαζευτει ηδη καποιες φανς και προσπαθουσα να μη δειξω τοσο πολυ το ενδιαφερον μου. Οχι το ιδιο ομως και ο Αρης.. Τα χαμογελα τα βλεμματα και γενικα τα παιχνιδια στη μερια μου ηταν φανερα. Ειχε παει μεσημερι και γυρισαμε πισω στο ξενοδοχειο για να ετοιμαστουν για το βραδυ. 

Α: Χμμ Μαρια.. Τι θα ελεγες να με βοηθησεις στα ρουχα που θα βαλω?

Με πλησιασε και ετριβε με τα δαχτυλα του τον αυχενα μου.. Εκλεισα στιγμιαια τα ματια μου και απολαυσα το αγγιγμα του που τοσο επιθυμω το καθε δευτερολεπτο.. Ομως επρεπε να απομακρυνθω αν ηθελα να ανεβει στη σκηνη αποψε επρεπε να απομακρυνθω.. 


"Χμμ για ελα εδω.. Αυτο το μαυρο παντελονι το μαυρο πουκαμισο και οποιδηποτε παπιγιον θες..."

Συνοφριωσε στιγμιαια το προσωπο του. Δε του αρεσε αυτο που του προτεινα? Τι εγινε ?  Πηγε για λιγο στη βαλιτσα και εβγαλε μια θηκη κασετινα. Ηρθε ξανα κοντα μου και μεσα απο τη θηκη εβγαλε το παπιγιον που ειχαμε παρει μαζι.. Τοτε στο smart park..


"Αυτο θες ν βαλεις?"
Α: Ναι.. ειναι το αγαπημενο μου.. μου θυμιζει εσενα

Δεν μου ανοιγεται παντα τοσο ευκολα και οταν το κανει με αφηνει αναυδη.. Χαιρομαι που σε αυτον τον ερωτα δεν εχω παραδωθει μονο εγω. Τον πηρα μια σφυχτη αγκαλια και μειναμε ετσι για μερικα λεπτα. Απομακρυνθηκα απο κοντα του και του εδωσα ενα πεταχτο γλυκο φιλι  


"Ετοιμος για αποψε?"
Α: τωρα που σε εχω εδω πανετοιμος.. 

Στερεωσε καλυτερα το παπιγιον του και περασε τα δαχτυλα του αναμεσα απο τα μαλλια του ωστε να τα τιθασευσει καπως.. Ηταν υπεροχα και πριν.. Εβαλα ενα τζιν σορτσακι με μια στραπλες μπλουζα φλοραλ και τη ζακετα μου και φυγαμε για να παμε στα αλλα δυο αγορια. 


Α: ετοιμοι ρε?

Τ: οχι... ο Βαγγελης μας απο δω δε ξερει να δενει τη γραβατα...

Α: Κι εσυ γτ δε του τη φτιαχνεις?

Τ: 10 φορες την εφτιαξα δε του αρεσε!

Α: Εισαι ελεος..

Β: Ρε αντε απο δω.

"Ελα Βαγγελη μου θα στη φτιαξω εγω!"

Β +Α+Τ: Ξερεις ? 

"Ναι γιατι σας φαινεται τοσο παραξενο? Με ειχε μαθει ο μπαμπας μου"  

Μια Συναυλια στο metro mallΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα