Part 12

792 39 11
                                    

"Αρη τι συμβαινει? Γιατι ηρθαμε εδω?"

Α: Να δεις τους καλλιτεχνες.. Ξερω οτι σου αρεσουν καποιοι και επειδη σημερα επρεπε να ερθουμε απο εδω ειπα να μη το αφησω ανεκμεταλευτο..Δε συμφωνεις?

" Δεν εχω λογια.. Ειναι υπεροχο.. Εισαι υπεροχος! Σε ευχαριστω.. "

Α: Δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο

Μου χαμογελασε πλατια και με αγκαλιασε.. Το αρωμα του με μεθουσε και στο μυαλο μου ερχονταν οι χθεσινοβραδυνες εικονες.. Ενιωσα να απομακρυνεται απο κοντα μου αλλα πριν προλαβω να αντιδρασω εσκυψε και ενωσε τα χειλη του με τα δικα μου..

"Και παλι ευχαριστω.. "

Α: Αλλη μια φορα να το πεις και θα τσακωθουμε

"χαχα καλα καλα!"

Β: Τι θα γινει θα μπουμε μεσαα?

Τ: Ναι αντε θα κατσουμε να θαυμασουμε το κτιριο και αλλο?

Α: Αμαν ρε παμε.....

" Δικιο εχετε παμε.."

Μπηκαμεε μεσα, το πρωτο που αντικρισα ηταν η υποδοχη. Ηταν τεραστια σε αποχρωσεις το γκρι και του κοκκινου. Χαιρετησαμε την γλυκια κυρια πισω απο τη ρεσεψιον και προχωρησαμε δεξια στον διαδρομο. Στο τελος του ειχε εναν πιναν με το σημα της εταιριας ενω δεξια και αριστερα υπηρχαν αφησες διαφορων καλλιτεχνων. Στο τελος του διαδρομου στρηψαμε δεξια.Ο Βαγγελης ανοιξε μαι πορτα και μπηκε μεσα.. ακολουθησαν και οι αλλοι. Εγω εμεινα εξω. Ντρεπομουν πολυ να μπω μεσα. Δεν ηξερα καν ποιος με περιμενε απο πισω. Ενιωσα ενα χερι να με τραβαει και ξαφνικα βρεθηκα μπροστα στον Στελιο Λεγακη. Εκανε προβα ενα τραγουδι του και οταν μας ειδε βγηκε απο το δωματιο ηχογραφησης και ηρθε προς το μερος μας.

Σ: Επ τι κανετε ;

Τ: Καλα μωρε ηρθαμε για κατι δουλειες.

Β: Ναιι να σας δουμε κιολας μας λειψατε. 

Σ: Μαλισταα και ποια ειναι η ομορφη κοπελιτσα;  

Με κοιταξε και ηρθε προς το μερος μου .. Ενιωσα τα μαγουλα μου να φλεγονται, παρολο που ειναι συνομιλικος μου ενιωθα καπως αβολα.

"Γειαα σου Στελιο " 

Του χαμογελασα και μου χαμογελασε και εκεινος.. Ηρθε πιο κοντα μου και με πηρε μια αγκαλια.. Τον συμπαθω πολυ εχει υπεροχη φωνη και τον θαυμαζω για αυτα που εχει περασει στη ζωη του..

Α: Αυτη εδω ειναι η Μαρια  και ειναι η κοπελα μουυ

Ακουστηκε η φωνη του Αρη με μια δοση ζηλιας θα λεγα. 

Μια Συναυλια στο metro mallΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα