Part 22

968 47 16
                                    

Μερια Μαριας 

Κυριακη πρωι.. και χτυπαει το ξυπνητηρι μου! Καταραμενο διαβασμα.. Σηκωνομαι και παω στο μπανιο... Ριχνω κρυο νερο στο προσωπο μου και κατεβαινω κατω.. Μονη στο σπιτι... Ξαφνικα χτυπαει η πορτα... Ανοιγω και μπαινει μεσα ο Αρης.. Με παιρνει αγκαλια με σηκωνει στα χερια και αρχιζει να με φιλαει.. 

"Μωρο μου μου ελειψεςς"

Α: Κι εμενα καρδια μου αυτο το ταξιδι μας κρατησε μακρυα αρκετες μερες..

"Ναι ομως θ αναπληρωσουμε το χαμενο χρονο.."

Σκυβει στο λαιμο μου με φιλαει απαλα και ψιθυριζει στο αφτι μου.

Α: Αυτο εννοειται...

Ανατριχιαζω ολοκληρη και με μια αποτομη κινηση με κολλαει πανω του και επιτηθεται στα χειλη μου . Τα χερια του κανουν βολτα σε ολο το κορμι μου ..Με μια ωθηση με σηκωνει και τυλιγω τα ποδια μου γυρω απο τη μεση του. Με οδηγει πανω στο δωματιο μου  με ξαπλωνει απαλα στο κρεβατι και ερχεται απο πανω μου.. Αφαιρει αργα τα ρουχα μου σερνοντας το υφασμα πανω στο δερμα μου ενω παραλληλα με φιλαει..Τον ακολουθω στο παιχνιδι του και σιγα σιγα του ανεβαζω τη μπλουζα .. μετα ακολουθει το παντελονι... Μου χαριζει καυτα φιλια στο λαιμο και δαγκωνε τα χειλη μου..Νιωθω ενα κομπο στο στομαχι μου και μια υγρασια να συγκεντρωνεται στο σημειο μου.

..

Μετα απο την ταυτοχρονη ολοκληρωση μας βρισκομαι ξαπλωμενη στο στηθος του και χαζευω τα χερια μας..Αυτος ο μηνας που ελειπε ηταν βασανιστικος! 

Α: Μου ελειψες..

"Κι εμενα πολυ... "

Εχω γυρισει πλεον μπρομητα αφηνοντας εκτεθημενη τη πλατη μου.. Το χερι του ταξιευει καταμηκος της αφηνοντας μου σε καθε αγγιγμα ανατριχιλα..

Α: Να ξερεις πως σε αγαπαω ερωτα μου..

"Κι εγω σε αγαπαω!" 

Α: Σου εχω μια εκπληξη για σημερα...

"Τι ειναι?? "

Γυρναω στο πλαι για να τον πλησιασω και διακρινω την αναστατωση στο βλεμμα του.. Ειμαστε ακομα γυμνοι και η προσοχη του ειναι συγκεντρωμενη στο στηθος μου. Περναει τη γλωσσα του πανω απο τα χειλη του . Του παιρνει καποια δευτερολεπτα μεχρι να ξαναρχισει να μιλαει.. 

Α: Εχω προσκλησεις για ενα παρτυ θες να παμε?

"Υπεροχα.. Τι ωρα ειναι ? "

Μια Συναυλια στο metro mallΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα