Part 32

822 49 21
                                    

Μπαινουμε στην εισοδο και εκει αντικριζω τον Αρη και τον Βαγγελη να μιλανε.. Κραταει ενα μικρο τσαντακι απο ενα κοσμηματοπωλειο? Πλησιαζω και μολις με παρατηρουν ο Αρης δινει το τσαντακι στον Βαγγελη.

Α: Eλα παρτο.. To πηραμε το δωρο για τη μαμα σου!

Β: Ναι μας πηρε αρκετη ωρα αλλα καναμε την καλυτερη επιλογη.. Μαρακι? Τζιμμυ ? Τι κανετε ?

"Μια χαραα ειμαστε! Που χαθηκατε ολη μερα πεθανα απο την αγωνια μου! "

Β: Συγγνωμη γλυκια μου αλλα ειχα αφοσιωθει στο να διαλεξω δωρο για τη μαμα μου.

"Αντε οκ !"

Α: Ανησυχησε το μωρο μου..?

Με μια κινηση με πιανει απο τον αγκωνα και με τοποθετει στα γονατα του.

"Ναιι πολυυ! Μη το ξανακανεις γιατι θα!.."

Α: Θαα?

Συνεχιζει τη προταση μου με εριστικο τροπο και πλησιαζει δαγνωνοντας το κατω χειλος μου... Η καρδια μου χτυπαει σα τρελη! Νομιζω πως θα σπασει.. Μου χαμογελαει πονηρα ενω νιωθω την ανασα του να χτυπα στο προσωπο μου.. Εκμηδενιζει τα λιγα χιλιοστα που μας χωριζουν και με φιλαει.. Νιωθω τη γλωσσα του να εισχορει στο στομα μου και απλα ακινητοποιουμαι.. Σαν ενα δηλητηριο που με παραλυει.. Αλλα ευχαριστως να εμενα ετσι καθε φορα.. Δε ξερω ποση ωρα εχει περασει οταν διακοπτει το φιλι μας.. ουαου.. Μονο αυτο μπορω να σκεφτω.. 

"Τι ηταν αυτο?? "

Α: Ενα δειγμα αγαπης

Μου απαντα κρυφογελοντας και μου κλεινει το ματι.

Β: Λοιπονν παμε πανω να χαλαρωσουμε λιγο ?

"Ναι ναι παμε!"

Α: Γιατι τοση βιασυνη

"Παμε..!"

Αποφευγω να τον κοιταξω και προχωραω μπροστα για το δωματιο μας. Με εχει αναψει επικινδυνα.. Τον θελω τωρα..! Μπαινουμε μεσα και κλεινω τη πορτα πισω μας. Γυρναει και με κοιταει με σηκωμενο το φρυδι.. Σκατα γιατι να γινεται τοσο σεξυ? Τον τραβαω απο τον σβερκο του και τον φερνω κοντα μου.. Διορθωση τον κολαω πανω μου.. Ενωνω αμεσα τα χειλη μας ενω τα χερια μου διασχιζουν τα μαλλια του..  Μπαινει στο παιχνιδι γρηγορα και με αρπαζει τραβοντας με στο κρεβατι. Βρισκετε απο πανω μου και δινει μεγαλυτερη ενταση στο φιλι. Δε ξερω ποτε ακριβως βρεθηκαμε γυμνοι. Τα σωματα μας κουνιουνται ρυθμικα.. Φωνες ηδονης και απολαυσης πλημμυρισαν το δωματιο .. 

Μια Συναυλια στο metro mallΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα