Part 23

839 47 22
                                    

Το πρωι της επομενης μερας ξυπναω γυρω στις 9 και ετοιμαζομαι για να παω στους Αμπελοκηπους.. Μια ωρα αργοτερα βρισκομαι εξω απο το σχολειο του και τον περιμενω.. Κοιταω ειδοποιησεις.. μιλαω με καποιες φαν που τον περιμενουν και τελικα εμφανιζεται!

"Καλημερα Βαγγο!"

Β: Καλημερα σου

"Πως πηγες..?"

Β: Εε τι να λεμε τωρα! Εσκισαα

"Τςςς θεος θεος"

Β: Ειμαιι ειμαι!

"Αι ρε ψωνιο "

Β: χαχαχα παμε ?

Χαιρετα τις κοπελες και φευγουμε για το μοναστηρακι.. Καθομαστε στο Α for Athens  και απολαμβανουμε τη θεα..Εγω τουλαχιστον.. γιατι ο Βαγγελης ειναι πλατη στη τζαμαρια..

"Λοιπον αυριο δινω χημ..."

Δε καταφερα ποτε να ολοκληρωσω τη φραση μου.. Το στομα μου χασκει και τα ματια μου ητανα ορθανοιχτα.. Τσουζουν.. Βγαζω αναρθρες λεξεις.. Το μυαλο μου εχει κολλησεο.. Αντικριζω εξω στον δρομο τον Αρη με μια κοπελα.. Τι γινεται εδω?

Β: Τι εγινε τι επαθες?

" Ο Αρ.. ο Αρης.. πε- περασε εξω με με μια κοπ -κοπελα.. Δεν ειμαι καλα.. νομιζω θ λιποθυμησω...δεν αισθανομαι καλα.."

Η φωνη μου ισα που βγαινει.. Αυτο ηταν καυτο χαστουκι που θα αφησει σημαδι.. Πεφτω πισω στη καρεκλα μου σε ημιλιποθυμη κατασταση.. ή αυτο νομιζω τουλαχιστον..

Β: Οχι ρε πουστη τους ειδε..Μαρια συνελθε σε παρακαλω..

Ερχεται και καθεται διπλα μου.. Μου προσφερει λιγο νερο και τριβει τα χερια μου.. Περνανε καποια λεπτα για να συνελθω και επειτα ξεσπω σε κλαματα.. 

"Πως μου το εκανε αυτο.?? Πως? Πως? "

Β:.... Ηρεμησε κουκλα μου μερικες φορες τ φαινομενα απατουν..

"Τι εννοεις?" 

Β: Εε τιποτα τιποτα


"Βαγγελη πες μου τωρα τι εννοεις!"

Β: Ξεχασε το σε παρακαλω πολυ... Καντο για μενα..Δε μπορω να σου πω κτ αλλο.. Βλακεια πεταξα στο κατω κατω..

"Καλα.... το αφηνω.... αυτο δε σημαινει οτι θ το ξεχασω ομως...!!"

Β: Ευχαριστω

Με παιρνει μια αγκαλια δινοντας μου ενα γλυκο φιλι.. Με ηρεμησε καπως η αληθεια ειναι.. Καθομαστε λιγο ακομα και επειτα επιστρεφει ο καθενας σπιτι του για να συνεχισει το διαβασμα..  Η εικονα του Αρη δε φευγει απο το μυαλο μου.. Παιζει συνεχεια σε playback!.. Διεκρινα καποια θλιψη στα ματια του..  Επειτα ο Βαγγελης λεει οτι θα φαινομενα απατουν! Μα τι γινεται τελος παντων? Νιωθω οτι εχω μπει στη ζωνη του λυκοφωτος! Ολα εχουν καποιο κρυμμενο νοημα το οποιο εγω πρεπει να ανακαλυψω? Και στο κατω κατω ποια ειναι αυτη? Την αγαπαει? Και αν οχι γιατι ειναι μαζι της? Ομως για να ειναι μαζι της σιγουρα θα την αγαπαει.. λιγοτερο ή περισσοτερο απο εμενα δεν εχει σημασια.. Τωρα τον εχει αυτη.. Ειναι σα να μου στριβουν το μαχαιρι στη καρδια ομως δε μπορω να κανω κατι αλλο.. Εκεινος το επελεξε... Μπαινω στο σπιτι μου και παω κατευθειαν στο δωματιο μου.. Τωρα τελευταια κλεινομαι πολυ εκει μεσα.. Νιωθω ασφαλης.. Πεφτω στο κρεβατι μου και ξεχυνεται ενς χειμαρρος δακρυων.. Δε ξερω ποση ωρα εκλαιγα.. Ομως σταματησα.. Πρεπει να το κανω.. Δεν εχω καιρο για χασιμο.. Ειμαι σε περιοδο εξετασεων που να παρει! Σφυγγω τα δοντια μου και ολοκληρωνω το διαβασμα μου.. Αυριο γραφω!

Μια Συναυλια στο metro mallΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα