Part 3

1.1K 53 3
                                    

Μπηκα μεσα με βαρια βηματα και το σοκ ζωγραφισμενο στο προσωπο μου..! Τι εγινε πριν λιγα δευτερα!? Θεε μου τα καυτα του χειλη πανω μου ενιωσα τη θερμοκρασια να ανεβαινει επικινδυνα χαθηκαν τα λεπτα οι μερες τα παντα ! Μονο εγω κι εκεινος στο κοσμο μας! Του αρεσω θεε μου ! ναι ναι ναι πιο τελεια δε γινεταιι. Ετρεξα στο δωματιο μου για καλη μου τυχη ο Γιαννης ελλειπε οποτε δε χρειαζοταν να περασω απο την ανακριση του! Ξεβαφτηκα φορεσα τις ανετες μπιτζαμες μου και ξαπλωσα στο κρεβατι μου. Ημουν ετοιμη να κοιμηθω οταν ο ηχος του μηνυματος με επανεφερε απο τον παραλιγο υπνο μου. Ανοιξα το μηνυμα "ευχαριστω για την υπεροχη βραδια ηταν πολυ ωραια θα τα πουμε συντομα! Καληνυχτα ομορφη" χαμογελασα στην οθονη του κινητου και πληκτρολογησα αμεσως "καληνυχτα Αρη ηταν μοναδικα εγω ευχαριστω τα λεμε!"  Αφησα το κινητο στο κωμοδινο και κοιμηθηκα γλυκα βλεποντας στα ονειρα μου το πριγκιπα με το μικροφωνο! Η εβδομαδα περασε πολυ ευχαριστα! Μιλαγα συνεχεια με τον Αρη και βρισκομασταν οποτε μπορουσαμε . Ειχα το σχολειο που μου εκανε τη ζωη δυσκολη ομως ολα τα ξεχναγα οταν βρισκομουν διπλα του. Ξημερωσε Κυριακη και δε μπορουσε να ξεκινησει καλυτερα η μερα μου απο ενα του τηλεφωνημα.

Α: Καλημερα Μαρια πως εισαι?

"Καλα ειμαι τωρα που σε ακουω" ειπα γλυκα και πραγματικα δεν μπορουσα να ελεξω τα λογια μου  νοητα με μουτζωσα. Μπραβο κοπελα μου εκδηλωσου ακομα περισσοτερο.

Α: Χαιρομαι που σε κανω να νιωθεις καλα.Λοιπον θελεις να συναντηθουμε σημερα?

"Ναι φυσικα! Που?"

Α: Ελεγα αν ηθελες να καθομασταν σπιτι μου! ειπε διστακτηκα

"Χμμ ενταξει λοιπον εκλεισε σπιτι σου"

Προσπαθησα να φανω ενταξει στην ιδεα και χαιρομαι που η φωνη μου δε με προδωσε !

Α: τελεια τα λεμε στις 7 θα ερθω να σε παρω " ειπε με φανερη ανακουφιση 

" οκ τα λεμε το απογευμα! Φιλια"

Α: φιλακια πολλα

Κλεισαμε το τηλεφωνο και εγω ξεκινησα να πηγαινω πανω κατω. Ενταξει ψυχραιμια θα πας  σπιτι του ! Πρεπει ν βρω τι στο καλο θα φορεσω! Εσπευσα στη ντουλαπα και ανοιξα τ φυλλα. Χμμ τι εχουμε εδω? Φορεμα η παντελονι? Φορεμα σκεφτηκα αμεσως και το ματι μου επεσε πανω σε ενα απαλο ροζ φορεμα μεχρι το γονατο εφαρμοστο μεχρι τη μεση και ανοιχτο κατω. Ειχε ραντες με λιγα στρας και ανοιχτη τη πλατη μεχρι τη μεση. Ηταν και γλυκο και σεξι θα λεγα. Το συνδιασα με τα 7ποντα μαυρα μποτακια μου με χρυσο φερμουαρ στο πλαι. Το συνολο μου αρεσε αρκετα. Αφησα το φορεμα πανω στο κρεβατι. Επιασα να κανω τα μαθηματα μου. Περα απο καλη μαθητρια ειμαι και απουσιολογος και οσο να 'ναι περιμενουν ολοι να ανταποκριθω σε αυτο το τιτλο. Το μονο που με νοιαζει ειναι να περασω στο χημικο και για αυτο διαβαζω. Ομως δεν ειμαι φυτο αλλα αρκετα δημοφιλης θ ελεγα. Ειμαι ενα απλο κοριτσι με καστανα μαλλια που φτανουν μεχρι τη μεση της πλατης μου και μελι ματια, αδυνατη και το μονο που λατρευω πανω μου ειναι το χαμογελο μου! Τα σιδερακια στο γυμνασιο εκαναν καλα τη δουλεια τους. Τελειωσα με το διαβασμα στις 4 .Πηγα στο σαλονι να φαω γιατι η κοιλια μου διαμαρτηροταν σε μεγαλο βαθμο. Βρηκα τον Γιαννη να με περιμενει στο καναπε.

Μια Συναυλια στο metro mallWhere stories live. Discover now