Part 31

843 47 19
                                    

Ειμαστε πλεον στην επιφανεια και ο Αρης με κοιταει με αυτο το χαζο αλλα και υπεροχο χαμογελο του!..

Α: Αλλαξες γνωμη?

"Παντα πρεπει να με καταφερνεις, ετσι?"

Α: Παντα

Ειμαστε αγκαλια στα βαθυα και κανουμε σβουρες στο νερο.. Μου πεταει νερο στο προσωπο και αμεσως ανταποδιδω.. Σε λιγα δευτερολεπτα εχουμε ξεκινησει εναν υδατινο πολεμο. Τον παρατηρω καθως το νερο σκαει στο προσωπο του. Ο ηλιος πεφτει πανω του και φωτιζει ακομα πιο πολυ το χαμογελο του.. Τονιζει τη καθε του κινηση...Νομιζω τον ερωτευτηκα λιγο πιο πολυ απο πριν. Επειτα απο λιγο μπαινουν και οι αλλοι δυο.. Αργα το απογευμα γυρναμε πισω.. Ειναι 7 νομιζω.. Ειμαι ξεθεωμενη.. θελω να κοιμηθω.. Το βραδυ θα παμε σε κλαμπ .. Οι μπαταριες μου εχουν αδειασει σχεδον.. Πεφτει μαζι μου στο κρεβατι με τραβαει απο τη μεση και κοιμομαστε αγκαλια. Αγαπημενη συνηθεια..

...

Νιωθω τα χειλη του στα δικα μου και ανοιγω τα ματια μου.

"Μμ .. Αρη τι ωρα ειναι?" 

Α:  Ειναι 9.. Ωραια μου κοιμωμενη..

"Χαχαχα! Πως σου ρθε αυτο τωρα?" 

Α: Εισαι πανεμορφη και οταν κοιμασαι γινεσαι αξιολατρευτηη..  

Τεντωνομαι και τον παιρνω αγκαλια ενω του δινω ενα πεταχτο φιλι στα χειλη. Ομως ο Αρης εχεις αλλα σχεδια μαλλον.. Με πιανει απο τον αυχενα και κολλαει τα χειλη του στα δικα μου εκμηδενιζοντας καθε αποσταση. Κυλιομαστε στα σεντονια και η ατμοσφαιρα εχει ηλεκτριστει οταν ο ηχος της πορτας μας διακοπτει.. Γαμωτο!. Σηκωνεται απο το κρεβατι και πηγιανει συνεφιασμενος να ανοιξει..

Β: Γειαα σας.. Λοιπονν θα παμε για κλαμπινγκ?

Α: Θες και Σαντορινη by night?

Β: Ναι!

Ειπε και σουφρωσε τα χειλη του.. Ειναι απιστευτος με καθε εννοια..

Α: Να παρτα να μη στα χρωσταω!

Β: Ελα ρε μην εισαι ξενερωτος..

"Χαχαχαχα ωχχ θεε μου θα σκασω απο τα γελια! Θα παμε Βαγγελη μου αντε ετοιμαστειτε και θα ερθω να σας παρω.. Μονο μην κανεις πολλη ωρα!"

Β: Οκ κουκλα μου.. Α γεια σου χαμενε.. 

Α: Τα φιλια μου...

Ο Βαγγελης φευγει και ο Αρης χαμογελαει πλατια.. Σαν μωρα κανουν αυτοι οι δυο.! Σηκωνομαι απο το κρεβατι καιηγαινω στο μπανιο να αφαιρεσω το αλατι απο πανω μου. Μετα απο αρκετη ωρα κατω απο το καυτο νερο νιωθω πλεον το δερμα μου να αναπνεει. Βγαζω προσεχτικα απο τη ντουλαπα ενα καινουριο λευκο φορεμα που αγορασα πριν φυγουμε.. Ειναι απο τα αγαπημενα μου τολμω να πω. Ειναι στραπλες με χρυσες λεπτες ακαταστατες ριγες ενω απο τη μεση και κατω γινεται πιο αερινο φτανοντας ως το γονατο.. Φοραω και τα λευκα ψηλα σανδαλια μου και ειμαι ετοιμη. Σειρα εχει το βαψιμο και το χτενισμα.. Βαζω λιγη μασκαρα, ρουζ και ενα ροδακινι κραγιον ενω ισιωνω τα μαλλια μου.  Τη στιγμη που εχω τελειωσει μπαινει ο Αρης στο δωματιο.. Βρισκοταν στο μπαλκονι πιθανον για να καπνισει.. Το μισω οταν το κανει αυτο για αυτο και βγαινει εξω..

Μια Συναυλια στο metro mallΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα