Part 10

772 45 2
                                    

Βγηκαμε απο τη καφετερια.. Ημουν χωμενη στην αγκαλια του . Το κεφαλι μου στο λαιμο του.. οπου μπορουσα ανετα να μυρισω αυτο το αρωμα του που ξυπνουσε καθε μου αισθηση.. Προχωρησαμε ετσι αγκαλια μεχρι το σπιτι.. Χτυπησα το κουδουνι γιατι δεν ειχα παρει κλειδια.. Ανοιξε ο Γιαννης και η πρωτη του ερωτηση ηταν αυτη που περιμενα..

Γ: Τα ξαναβρηκατε?

Α: Ναι της εξηγησα τι εγινε και καταλαβε οτι προκειται για παρεξηγηση..

Ενιωσα να κοκκινιζω απο τη ντροπη μου. Ακομα δε καταλαβα πως αντεδρασα τοσο υπερβολικα.. Φαινεται πως μαζι του ολα μου τα συναισθηματα βρισκονται σε πληθορισμο..

"Ναι ηταν μια παρεξηγηση"

Γ: Μαλιστα.. Παντως Μαρακι σε παρακαλω αλλη φορα μην κανεις ετσι γιατι μας αναστατωσες ολους.

"Δεν υποσχομαι" Χαχανισα και ακολουθησαν και οι υπολοιποι.. Πλεον καθομασταν στον καναπε του σαλονιου και αρχισαμε να μιλαμε για ακυρα τελειως θεματα.. Σα να μην εγινε ποτε το χθεσινο..Σχεδον δηλαδη γιατι δεν εχαναν ευκαιρια να με πειραξουν για το ποσο υπερβολικη ημουν..Ομως δε με νοιαζει..Βρισκομαι στη ζεστη αγκαλια του και δε με απασχολει τιποτα αλλο τωρα.. Το γλυκο του βλεμμα με κοιταζει και νιωθω πως λιωνω σαν κερακι.. Ηταν γυρω στις 3 το μεσημερι και ειχαμε εξαντλησει ολα τα θεματα.. Η μερα βρισκοταν στη μεση της και εμεις δεν ειχαμε τι να κανουμε. Ο Αρης προτεινε να παμε mall και η ιδεα του ηταν αρκετα δελεαστικη για ολους μας. Πρωτος και καλυτερος ο αγαπημενος μου αδελφουλης πεταχτηκε σαν ελλατηριο.. Παντα βρισκει λογους για να μη μενει σπιτι και η προταση του Αρη ηταν παραδεισος στα αυτια του..

"Λοιπον εγω παω να ντυθω και ερχομαι"

Α: Να ερθω μαζι σου?..

Το ξερω πως το πε για αστειο ομως δεχτηκα τη προταση του πολυ σοβαρα.

"Δεν επρεπε να το ρωτησεις καν αγαπη μου..."

Μπορω να δω στο βλεμμα του την εκπληξη .. Κατεπνιξα την επιθυμια μου να γελασω και του χαιδεψα  το λαιμο..Με ακολουθησε μεχρι πανω . Αφηνοντας εναν Γιαννη αποσβολωμενο στο καναπε.Καθεται στο κρεβατι μου και με κοιταει.. Ξαφνικα εχω την επιθυμια να παιξω με το μυαλο του.. Θελω να δω μεχρι που θα φτασει . Εβγαλα αργα το κολαν που φορουσα μπροστα του.. Δε περασε απαρατηρητη η κινηση του. Εσφυγγε το σεντονι στο κρεβατι και δαγκωνε τα χειλη του.. Προσπαθουσε να κρατηθει και κατι μου λεει πως το ξεσπασμα δε θα αργουσε να φανει.. Συνεχισα με τη μπλουζα και ξαφνικα  βρισκομαι καθισμενη πανω του. Με τραβηξε τοσο αποτομα που δεν καταλαβα ακομα που ημουν .. Βλεφαρισα για λιγο και εκεινος με μια σβελτη κινηση βρεθηκε απο πανω μου στο κρεβατι να κραταει τα χερια μου και να με φιλαει με παθος.. Τα χειλη του ταιριαζαν τελεια με τα δικα μου και η γλωσσα του επαιζε με τη δικη μου ενα παιχνιδι επιβολης..Στο οποιο βγηκε νικητης.. Η αισθηση ηταν μοναδικη και αυτο το φιλι του πραγματικα με οδηγουσε σε εναν αλλο κοσμο.. Ενιωσα να απομακρυνεται και ηθελα να κλαψω απο την ελειψη επαφης..

Μια Συναυλια στο metro mallΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα