CAPITOLUL 5

3.4K 270 12
                                    

După puțin timp, m-am îmbrăcat în cămașa albă și uniforma verde, stând întins pe pat și așteptând începerea cursurilor și a antrenamentelor. Eram singur, deoarece terminasem de mâncat la cantină mai repede decât ceilalți. Scârțăitul ușii îmi atrase atenția, însă nu m-am sinchisit să-mi deschid ochii pe care îi închisesem cu puțin timp înainte, din cauza oboselii. Auzeam zgomotul pașilor din ce în ce mai aproape de mine. Am tresărit atunci când am simțit respirația caldă a unei persoane aproape de gâtul meu. Mi-am deschis ochii în momentul în care buzele lui reci mi-au atins pilea. Am împins individul cu putere când mi-am dat seama că era Cipriano, tipul care avea aceeași funcție ca mine în cealaltă tabără. A făcut doi păși în spate.

-Aș fi făcut-o cu tine dacă nu trebuia să te chem în birou, așa că mișcă-te mai repede până nu-mi revine pofta!

La auzul vorbelor sale m-am ridicat imediat din pat, urmându-l până ce am ajuns pe hol. Ne-am îndreptat amândoi spre birou, însă fără a mai scoate vreun sunet pe tot parcursul drumului. Odată ajuns la destinație, m-am gândit că mă chemase tata. Ce dracu' am mai făcut și acum?

Brunetul de lângă mine îmi făcu un semn cu ochiul apoi dispăru, lăsându-mă și mai nervos decât eram înainte. Am bătut discret în suprafața din lemn, apoi mi-am strecurat capul înăuntru, nevăzând pe nimeni. Am trecut de prag în speranța că tatăl meu era acolo, dar nici de data asta nu l-am zărit. Zgomotul provocat de ușa ce fusese închisă mă făcu să tresar vizibil. Mi-am îndreptat toată atenția către aceasta.

Chipul lui Julio îmi sări imediat în ochi, acesta stând lipit cu spatele de ușă și cu mâna stângă aproape de clanță. Dintr-o singură mișcare a mâinii învârti cheia în broască, făcându-mă să înghit în sec când mă gândeam la faptul că eram blocat cu el aici.

Faptul că nu mai purta sacoul vișiniu, ci doar cămașa ce era pe jumătate deschisă, lăsându-i abdomenul la vedere, mă făcu să simt fiorii care îmi cutremurau nestingheriți corpul.

Porni spre mine, obligându-mă să fac câțiva pași înapoi, până ce m-am lovit de birou. Pentru a nu-mi pierde echilibrul m-am proptit în palmele ce le țineam pe lemnul rece al biroului. Se apropie atât de mult încât abdomenele noastre erau lipite unul de celălalt, mai apoi, discret, își duse o mână spre spatele meu, pentru a se asigura că nu aveam să cad. Imediat buzele mi-au fot acaparate într-un sărut pasional și blând. Îmi împinse ușor buza superioară cu limba, parcă cerându-mi voie să continue sărutul. Într-un fel sau altul m-am alăturat și eu micuțului său joc, desprinzându-mi buzele și permițându-i să pătrundă cu limba în lăcașul meu cald. Pentru un moment își dezlipi buzele de ale mele, lăsându-mă o clipă nerăbdător și cu dorința de a le mai simți din nou dulceața. Sărutul continuă, de data asta devenind și mai pasional ca înainte. Mâna lui se îndreptă spre ceafa mea, împingând-mi capul spre el pentru a-mi gusta mai mult din savoarea buzelor. Îmi prinse câteva șuvițe de păr în mână, trăgând de ele pentru a-mi lăsa capul într-o parte, timp în care buzele sale coborau pe gâtul meu. Apucă cu dinții de pielea fină și caldă, trecându-și limbă peste aceasta. Mă așteptam să continue sărutul, voiam asta, însă el își ridică privirea spre mine, întâmpinându-mă cu un zâmbet ce mă sperie.

-Știam că nenorocitul ăla de Cipriano nu s-a putut abține să nu te atingă.

I-am ignorat imediat privirea, simțind cum încep să mă înroșesc. Cum de și-a dat seama că ăla se atinsese de mine? Parcă îmi citea gândurile, căci imediat veni replica lui:

-Îi simt parfumul.

Am înghițit în sec văzând cât de perspicace era, însă Julio își continuă treaba de parcă ar fi fost ceva normal. Îmi desfăcu sacoul și îl aruncă pe undeva pe jos, apoi își strecură mâinile reci pe sub cămașa mea albă. Tresăream la fiecare atingere a lui, încercând să mă împotrivesc. Trecuse deja la un alt nivel și nu-mi puteam permite orgoliului să accepte asta. Mi-am așezat mâinile pe umerii săi lați, împingându-l, însă fără a-mi folosi toată forță.

Îmi prinse gulerul cămășii cu dinții, trăgând ușor de el până la nivelul umărului, apoi se ajută de mâini și dădu cămașa jos. Rămase ațintit cu privirea spre brațul meu stâng, pe care aveam tatuat un dragon negru de acum trei ani. Îmi acoperi sfârcul cu limba, începând să-l lingă cu pasiune în timp ce lăsa urme de salivă pe pielea mea albă, făcându-mă să gem.

În momentul în care urcă cu buzele spre chipul meu pentru a-mi oferi un alt sărut, am crezut că voi scăpa de atigerile sale care mă excitau, dar el îmi prinse sfârcurile între degetele sale parcă strângându-le fără milă. Îmi mușcă buza și, cu toate că mă durea, îmi făcea plăcere să-i simt gustul acela dulce. Se aplecă apoi spre pantalonii mei punându-și mâinile pe cureaua pe care o desfăcu dintr-o singură mișcare. Când îmi deschise șlițul am făcut ochii mari, târându-mă în spate pe suprafața biroului pentru a scăpa de el. Nu aveam însă nicio șansă. Mă apucă de picior și mă trase mai apropae de trupul lui fierbinte, ce fremăta. Panica începu să apăra. Acea panică ce îmi spunea să fug cât mai repede de acolo.

-Nu fugi nicăieri, vulpițo!

-Nu înțelegi? Eu mi-o trag numai cu fetele!

-Da' cine a spus că mi-o tragi tu mie, ți-o trag eu ție, spuse acesta în timp ce afișă un zâmbet depravat.

Mă cuprinse o teamă în momentul în care își desfăcu șlițul și își lipi organul întărit, acoperit de materialulu boxerilor, de al meu. Când îmi văzu expresia speriată, mă sărută scurt pe frunte, probabil cu scopul de a mă calma, deși nu reușise deloc asta atunci când îmi dădu pantalonii jos. Se frecă de mine asigurându-se că mă voi excita îndeajuns de tare înainte să continue. Am început a geme tare, mai ales când îmi prinse umflătura din boxeri, masând-o de sus în jos prin material. Am încercat să-l îndepărtez, împingându-i umerii, însă acesta mă prinse brusc de ambele mâini ca nu cumva să-l întrerup din a-și continua "treaba". Chipul său coborî spre boxerii mei, prinzând de elasticul acestora, nu înainte de a-și trece printr-o mișcare îndelungă limba peste abdomenul meu încordat.

Îi dădu dintr-o singură mișcare jos, ajutându-se de dinți, făcându-mă să tresar și să-mi contract puternic mușchii de la mâini. Mă sărută scurt pe frunte, șoptindu-mi:

-O să fie bine, vulpițo, îți promit!

Chipul și vocea lui mă calmară până în momentul în care îmi prinse talia strâns și mă penetră. Atunci când l-am simțit înăuntrul meu, mi-am încolăcit mâinile după gâtul său, lăsându-mi barba pe umărul acestuia și strângându-i pielea bronzată a spatelui, simțindu-i mușchii cum se încordau.

Mi-am acoperit gura cu o mână pentru a mai diminua din sunetul provocat atunci când intrase înăuntrul meu. Mă așteptam să se miște, dar nu o făcea.

Îl simțeam adâncit în carnea mea, provocându-mi o durere groaznică, dar nu aveam de gând să mă plâng în fața lui. Voința nu mi se menținuse, căci nu mai puteam îndura mult; abia rostisem câteva cuvinte:

-Mă doare... Ești prea mare... Ieși afară din mine! i-am spus, urmat de un geamăt lung când se adânci și mai mult în trupul meu. În acel moment mi-am înfipt unghiile în coastele sale, simțind cum scâncise din dinți.

-Ieși odată afară, la dracu cu tine și cu școala asta! am urlat.

Răsuflu ușurat atunci când scoase organul din mine, lăsând în urmă o durere insuportabilă. Simțeam cum lacrimile îmi stăteau să cadă, însă nici nu mă gândeam să le dau voie, așa că mi-am mușcat buza, în încercarea de a rezistat suspinului.

Mă penetră din nou, simțind cum de data asta se mișcă mai repede și mai des, făcându-mă să gem la fiecare mișcare de du-te-vino. Tot trupul mi se încălzise treptat, la un moment dat parcă arzând. Nu cred ca eram singurul fierbinte, ci și trupul lui Julio era la fel. Îl simțeam atât de adânc încât la fiecare mișcare, cât de mică ar fi fost, scoteam câte un geamăt, ajuns deja la extaz. Începusem imediat după să stau agățat de gâtul lui ca o pisică, tânjind după mai multă plăcere. În acel act insuportabil din cauza durerii, fugisem în căutarea unei bucăți de plăcere, oricât de mică ar fi fost. Când am simțit-o, mi-am dat seama că nu vreau să îi mai dau drumul.

Am I your obsession?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum