CAPITOLUL 13

2.5K 225 8
                                    

Am aprobat din cap, căci după mine era mult mai bine dezlegat şi fără ţipete, decât legat şi incomod. După ce îmi observă gestul mă desfăcu, eu reuşind să îmi muşc buzele de câteva ori pentru că deja îmi amorţiseră. Îmi prinse mâinile la spate pentru orice eventualitate cu aceeaşi curea enervantă.

Am simţit o mulţime de fiori când îşi plimbă limba pe spatele meu, coborând pe şira spinării, până la mâini. Îmi prinse de câteva ori degetele între dinții săi și mușcă. Mușcă cu putere, apoi îşi îndreptă spatele şi îşi aşeză ambele palme pe fesele mele, despărţindu-le pentru a putea pătrunde mai uşor.

Am tras aer adânc în piept când îşi presă organul la intrarea în mine, apoi mă pătrunse lent ca şi cum ar fi vrut să îl simt în întregime, moment în care am scos un geamăt puternic.

De ce dracu ajung mereu în situaţiile ăstea? De ce trebuie să îndur toate ăstea, tocmai într-o școală militară renumită? Mai bine ajungeam la spital de supradoză decât să fiu violat cu atâta brutalitate. Revolta mea rămase doar în interior. Nu doream să înrăutăţesc situaţia deja creată. Cine ştie la ce mai eram supus dacă mă lua gura pe dinainte...

Începu să se mişte din ce în ce mai violent înăuntrul meu, în timp ce eu priveam spre uşa de la ieşire, în speranţa că va apărea orice puteam numi o scăpare. Măcar uşa băii să se fi deschis, de unde avea să apară Rain. Pe unde dracu mai umbla şi el?

Am gemut când se înfipsese în mine ca un cuţit, ajungând în acel punct plin de extaz pe care trupul meu și-l dorea înaintea conștiinței.

Eram transpirat, plin de broboane de sudoare de la frunte, până jos, la gât. Într-o fracţiune de secundă, îmi prinse bretonul, prinzându-mă strâns de acesta, în aşa fel în cât să îmi dau capul pe spate după bunul lui plac. Dorea cu ardoare să îmi vadă expresia feţei.

— Du-te dracu, am mârâit când mi-a provocat şi mai multa durere.

La replica mea, Cipriano îşi muşcă buza inferioară - se părea că îl excitau toate vulgaritățile din acea încăpere - , apoi mă împinse cu putere în suprafaţa de lemn a băncii. Am mai scos încă o înjurătura pentru el.

Nu m-am mai simţit în stare să îmi ridic capul mai ales în momentul în care îmi prinse organul întărit cu mâna ce o plimba rapid pe întreaga lungime a sa, în acelaşi timp continuând mişcările ale dracu de dureroase de du-te-vino ale bazinului.

Deveni din ce în ce mai rapid înăuntrul meu, simţind că nu mai avea mult dupa modul în care gâfâia. Am gemut amândoi, acoperindu-i vocea, în momentul în care se eliberă în mine, simţindu-mă din ce în ce mai fierbinte. Speram să se fi terminat, dar el continuă să îşi mişte mâna pe sexul meu, apăsând din ce în ce mai mult, urmând să îmi închei și eu nedoritor partida printr-un orgasm spasmic.

I-am văzut mâna plină de acea substanţă albă în timp ce mă prinse de umeri şi mă întoarse cu faţa spre el, aşezându-mă mai bine cu spatele pe bancă. Mă obligă să privesc modul în care îşi lingea degetele de ceea ce venea din interiorul meu.

Nu mă simţeam în stare să îmi mai ţin ochii deschişi, așa că totul deveni în ceaţă: trupul brunetului se îndepărta de mine.

— Eşti bine? se auzi vocea lui Rain, deschizându-mi ochii pentru a mă asigura că e el şi că nu visez.

Se pare că salvarea mea nu ajunsese la timp.

— Cum dracu să fiu bine? Nu vezi în ce hal sunt? m-am răstit la el, spunându-i să mă dezlege la mâini pentru că era insuportabil să stau legat ca un animal.

Am I your obsession?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum