CAPITOLUL 7

2.9K 244 8
                                    

 Acea zi trecu îndată, iar dimineața veni mai repede decât mă așteptam. În primele ore aveam cursurile de matematică și română.

Eram cu Rain, singura persoană cu care mă înțelegeam cât de cât bine, spre sălile de clasă. Ne-am așezat cu ochii pe jumătate închiși în bănci, fiind mai tăcut decât de obicei datorită unei dureri îngrozitoare de cap. Mi-am îndoit coatele și le-am așezat pe banca din fața mea, stând cu chipul sprijinit în palme. Nu mi-am schimbat poziția nici măcar când o doamnă mai bătrână, puțin plinuță, care ne era profesoară de matematică, a intrat în clasă.

Se auzi glasul colegilor ce o salutară politicos, dar eu nu m-am sinchisit să mormăi ceva. Ne spuse să deschidem cărțile și să conspectăm lecția, apoi să lucrăm niște exerciții plictisitoare. Timpul trecu foarte greu. Nici nu aveam nevoie să clipesc câteva secunde, căci ceasul nu se clintea din loc.

— Sunteți liberi! spuse profesoara într-un final, parându-mi-se cele mai frumoase cuvinte din această dimineață.

Imediat ce s-a sunat, l-am luat pe Rain de mână și am pornit către baia școlii. Noroc că acolo nu era nimeni, așa că am putut să îmi scot liniștit două țigări din buzunarul blugilor. Blondul le fixă cu privirea, apoi tuși pronunțat. Văzând că îl deranjasem în vreun fel sau altul, m-am dus lângă pervaz, stând pe geamul deschis și mi-am aprins țigara.

— De unde ai făcut rost de ele?

— Se pare că tata are și ceva folositor prin birou, i-am zis, așezând țigara în colțul gurii, trăgând fără milă din ea tot acel fum nociv, ce îmi invada plămânii.

— Deci de acolo le ai? 

— Da, am răspuns, întinzându-i mâna cu cealaltă țigară, dându-i voie să o ia.

— Nuu, eu nu fumez, spuse blondul agitat, gesticulând din mâini.

Am râs zgomotos la replica lui, apoi am întins din nou țigara spre el, de parcă l-aș fi obligat să fumeze.

— Stai liniștit, te învăț eu, i-am zis hotărât și pe un ton calm.

O luă cu grijă și, odată ce și-o așeză între buze, am început a râde din nou, din cauza expresiei sale. Nu l-aș vedea fumând cu un așa chip inocent.

N-am ezitat și i-am aprins țigara, apoi, după cum promisesem, am început a-i explica:

— Deci, mai întâi tragi cu putere din ea, apoi dai afară tot acel fum. Să nu te sperii dacă ai senzația de sufocare, continuă să îl dai afară și să nu îl înghiți, având în vedere că e primul tău foc.

Am văzut că acesta se conformase, dar mă așteptam să se înece, ceea ce și făcu. Am reacționat repede, bătându-l ușor pe spate, până când acesta își reveni.

N-am mai avut timp nici să îi explic a doua oară, pentru că ușa băii se deschise, după aceasta apărând trupul unui tip înalt, cu umerii lați și brațele pline cu mușchi pe care îi putea observa perfect prin materialul cămășii albe.

Imediat ce am realizat că e Julio, nu m-am sinchisit să ascund țigara, pe când blondul de lângă mine o aruncă imediat în chiuveta din stânga.

— Ce faceți voi doi aici? 

— Ne relaxăm, am zis pe un ton liniștit. Dar de când te interesează pe tine ce fac eu? am continuat, de data asta pe un ton arogant.

— Eu... Mai bine plec, se bâlbâi Rain, apoi dispăru ca un fulger din baie, lăsându-mă pe mine cu șatenul, pe care mai toți de pe aici îl numeau Vampiru'.

Se apropie de mine și îmi luă țigara din gură, apoi o așeză la el. Gestul său mă enerva la culme. După ce trase din ea de câteva ori, mă fixă cu privirea, apoi își mișcă buzele într-un zâmbet mulțumit.

— Pe asta de unde o ai?

— Din cur, m-am răstit la el în speranța că va pleca.

Se părea că replica mea îl cam enervase, căci în secunda următoare aruncă țigarea pe gresia rece, călcând-o cu vârful bocancului dintr-o singură mișcare, apoi își duse mâinile mari pe umerii mei și mă împinse brusc, lipindu-mă cu spatele de faianță.

Am vrut să îi mai zic vreo două, însă buzele mi-au fost acoperite de ale sale într-un sărut tandru, simțind din nou acel vag gust de ciocolată. Dacă nu ar fi fost așa dulce, probabil nu aș fi reacționat cum am făcut-o acum.

Preluasem controlul sărutului, ducându-mi o mână după gâtul său, dorind mai mult să gust din aroma buzelor sale. I-am apucat gulerul cămășii și l-am tras mai mult spre mine, continuând sărutul ce deveni din ce în ce mai apăsat și adânc.

Julio mă privi surprins, însă profită de momentul ăsta, plimbându-și limba peste buzele mele ușor uscate. Senzația dulce nu dură mult, căci, la un moment dat, i-am simțit mâna ce îmi cuprinse toată zonă intimă prin materialul blugului. Mi-am desprins buzele de ale sale.

— Ce dracu crezi că faci? am zis frustrat din gât, încercând să mă îndepărtez, însă zidul din spatele meu nu îmi permitea. Proastă poziție îmi alesesem și eu!

Îi așteptam răspunsul ce nu mai apăru, dar, în schimb, schiță un zâmbet cu subînțeles, șiret în colțul gurii. Îmi dădu fiori. 

Mi-a desfăcut șlițul și și-a strecurat mâna dreaptă, atingându-mi organul prin materialul boxerilor. Am scâncit din dinți și i-am prins mâna într-o strânsoare, încercând să o îndepărtez și să scap din momentul ăla penibil.

Mi-am adus aminte de prima zi când am ajuns la rahatul ăsta de școală, când am fost prins de același tip în baie, aceeași persoană care se afla acum în fața mea și mă domină doar din priviri. Simțeam, deci, că îi pot anticipa următoarele mișcări, însă știam că nu aveam cum să scap la fel ca prima data.

— Nu ți-a ajuns ce mi-ai făcut în biroul tatei? Lasă-mă! De ce trebuie să te atingi mereu de mine? Există o mulțime de tipi pe aici... De ce tocmai eu?

Întrebări clișeice îmi năvăliră gura. Clișeice, dar necesare conștiintei mele curioase.

Își ridică privirea asupra mea și surâse la replicile mele, dar eu așteptam din partea lui un răspuns concret.

— Cine mama dracu ar putea rezista unui fund atât de sexy?

Își duse mâna stângă pe talia mea, coborând din ce în ce mai jos până ce ajunse la una din fesele mele, strângând de ea.

Am simțit cum tot sângele mi se urcă în obraji, dându-mi seama cât de roșu eram în acest moment, așa că mi-am acoperit chipul cu ambele palme pentru a nu arăta cât de mult mă intimidasem. Am realizat că i-am lăsat cale liberă, iar acesta profită de moment și scăpă de curea, desfăcând apoi și singurul nasture de la pantaloni, materialul lor alunecând ușor pe picioare. Își apropie chipul de abdomenul meu, ridicând ușor cămașa și sărutându-mi pielea din acea zonă. În urma acelor atingeri cu limba lăsă dâre de salivă până ajunse la materialul boxerilor, apucând elasticul acestora cu dinții și trăgând de el.

Mi-am dat mâinile la o parte de pe chip și l-am privit stupefiat, dându-mi seama ce avea de gând să facă mai departe. Era inadmisibil să accept asta.

 În momentul următor scapă de boxeri și privi bărbăția de după aceștia. Îmi cuprinse între buzele sale tot organul ce devenise deja tare încă de la primele sale atingeri, și începu să îl sugă cu poftă.

— Nu... Stai... Ne-ar putea auzi cineva, am gemut eu.

— Ah, deci până la urmă vrei, dar în altă parte? mă întrebă șatenul după ce-mi prinse mândria în mână și nu ezită să o atingă la fel de excitant ca prima dată. Era al dracu de bun și experimentat în tot ce făcea. Deși, cu această replică îmi închisese gura, nu am mai avut ce să mai spun, în afara gemetelor de plăcere ce-mi ieșeau dinamic printre buzele-mi roșii. Nu puteam să cred că acele sunete erau produse chiar de mine, având în vedere că amândoi aveam același sex și, mai rău, începuse să îmi placă. Era formidabil și îngrozitor în același timp. 


Am I your obsession?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum