「❛1.8|❝sen hiçbir zaman iflah olmayacaksın.❞」

958 90 423
                                    

düzenlendi

☾_BlackPink | how you like that

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

☾_BlackPink | how you like that

What's up, I'm right back

Don't like me?

Then tell me how you like that, like that

iyi okumalar ♡

「❝sen hiçbir zaman iflah olmayacaksın.❞」

6 Ekim 1973 | Cumartesi'nin devamı

'Favori kelimelerimden biri neden 'trajikomik' biliyor musunuz? Çünkü benim hayatımı anlatıyor.'

Çikolatadan bir ısırık alırken "Çok bir şey değil. Sadece duyduğuma göre Hufflepuff Quidditch seçmelerini yapıcak." dedim.

Biraz hayal krıklığına uğramış bir sesle 'ya' dedi Isaac. Sevimlisin be, Walker. Sanırım seçmelere girmeyi planlıyordu ama maalesef bazı şeyler yüzünden -bu şey Regulus oluyor- seçmelere girmeyi ancak rüyasında yapacaktı.

Asıl değişik bir detay ise benim Regulus'a bu olay yüzünden köpüremememdi. Nedensizce ona kızamıyordum ve bunun için kendime kızıyordum.

Şu an Quidditch seçmelerine katılamaması senin suçun Callista, tabii Regulus'la birlikte. Aslında benim bir suçum yok. Gerçekten çok şaşırtıcı ama bu sefer suçum yok. Bela çeken ben, bu sefer hiçbir şey yapmadım. Şaşırtıcı ve inanılması güç ama ilk kez bir suçta parmağım yok. Kendim bile ilk kez bir felaketin benim başımın altından çıkmadığına inanamıyor sanırım.

"O kadar da büyütme, Walker. Sonuçta bak benim gibi her şeyde mükemmelin üstü yapan biri bile seçmelere girmeyi düşünmüyor." dedim onu teselli etmek için. Onu teselli etmem, araya sıkıştırarak kendimi övmeyeceğim anlamına gelmez.

Alayla kaşlarını kaldırdı. "Sahi mi? Şu an aşırı rahatladım(!) Nasıl bir teselli ustasısın sen?" dedi kafasını sola yatırıp alayla.

Ben de onun gibi kafamı sola yatırdım. -o bunu yatakta yatarken yaparken ben oturarak yapıyordum.- "Sahi, sen de nasıl bir Hufflepuff'sın? Ben hiç böyle dik başlısını ve alaycısını görmedim çünkü." dedim.

Isaac Walker'ın zayıf bir noktası varsa, o da binasıydı. Bunu çok iyi biliyordum. Walker neredeyse bir şapka kilitleyen olarak hiçbir zaman tam anlamıyla kendini Hufflepuff'a ait gibi hissetmemişti ve diğer konularda gayet alaycı olsa da bu konuda çok hassasdı.

𝐭𝐡𝐞 𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐫𝐲 𝐥𝐢𝐟𝐞 𝐨𝐟 𝐜𝐚𝐥𝐥𝐢𝐬𝐭𝐚┃𝐫𝐞𝐠𝐮𝐥𝐮𝐬Where stories live. Discover now