「❛1.0|❝emin ol, rol yapmıyorum.❞」

1.1K 92 293
                                    

Önceki bölümün son yerinden devam etmektedir.

düzenlendi

iyi okumalar ♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

iyi okumalar ♡

「❝emin ol, rol yapmıyorum.❞」

17 Şubat 1973 | Cumartesi

'Porsuklara karşı Quidditch maçını biz kazandık ve finalde kartalların tüyünü yolduktan sonra sezonu kapatmayı bekliyoruz.'

Perks ve McKinnon bulunduktan sonra beş altı gün kadar hastane kanadında kaldılar. Sonra başlarına gelen olayın sorumluları bilinmeden yeniden eski hallerine dönmeye çalışıyorlar. 

McGonagall ise eh, suçluları bulamadığından delirdi ve bugünlerde alnında ben onu ilk gördüğümde olmayan bir damar şu birkaç gündür ortaya çıktı ve belirginleşti.

Ben o ikilinin durumunu merak edip hastane kanadından döndüğümde Evan'la aramızda mükemmel diyaloglar geçti.

"Ortalıkta yoktun. Neredeydin?" dedi meraklıca.

"Hastane kanadında Perks ve McKinnon'ın durumu ağır mı ona bakmaya gittim." dedim açıklama yaparak.

"Ölmüşler mi?" dedi sevinçle ayağa kalkarken Evan. Ona 'yok artık' der gibi baktım.

"Yok, Evan. Azrail kaçırmış fidye istiyor." dedim gözlerimi yuvalarından çıkacakmış gibi devirerek.

"Peki balkondan atılan çocuk. Pettigrew mu neydi adı, o nasıl?" dedi bir şeyi hatırlamaya çalışır gibi yüz ifadesi değişirken.

"Ha onun biraz kötü. Yanında prenses Sirius Black ve diğerleri vardı ama." dedim Regulus'u düşünüp somurturken. Yani Sirius Black'in kardeşini sevdiği söylenemezdi.

Black'in birkaç dönem önce ailesinin kara koyunu olan ağabeyi tüm Black'lerin Slytherin'e gitmesinin aksine Gryffindor'a seçilmişti. Bir an Charon'un da Slytherin'den farklı bir binaya gittiğini düşündüm ama sonra dedim ki,

 'O Charon, onu Slytherin dışında başka bir binada hayal edemiyorum.'

"Balkondan atılan çocuk kim?" dedi Lestrange sanki ben az önce söylememişim gibi. Gerçi dinlemiyor da olabilirdi. Akşamki kutlamadan önce Biçim Değiştirme ödevini bitirmeye çalışıyordu. Biz de onunla beraber yuvarlak masada oturmuş çene çalıyorduk.

Akşam Hufflepuff'a karşı kazanmamızın şerefine takım için ortak salonda parti yapılacaktı.

"Sen az önce beni dinlemedin mi? Neden siz hep bir şeyi bana iki kez tekrarlattırıyorsunuz." dedim Rabastan Lestrange'e sitem eden bir sesle. Sonra onların salaklığını bastırmak için sinirlice "Dedim ya, balkondan atılan kişi Peter Pettigrew. Sen ise hala beni duymamış gibi soru soruyorsun." dedim.

𝐭𝐡𝐞 𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐫𝐲 𝐥𝐢𝐟𝐞 𝐨𝐟 𝐜𝐚𝐥𝐥𝐢𝐬𝐭𝐚┃𝐫𝐞𝐠𝐮𝐥𝐮𝐬Where stories live. Discover now