「❛0.7|❝ben oyunu izlemek ve kaybedenle alay etmek için buradayım.❞」

1K 108 155
                                    

•düzenlendi•

 [callista] 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 [callista] 

iyi okumalar ♡

「❝ben oyunu izlemek ve kaybedenle alay etmek için buradayım.❞」

21 Aralık 1972 | Perşembe

'Yatakhanemizdeki kediler bizden daha çok konuşuyor.'

Soğuk bir sesle "Kedilerinizi susturun artık. Salazar aşkına, bir haftadır aralarında anlaşmış gibi aralıksız miyavlıyorlar." dedim kafama yastığımı bastırırken.

Sınıf başkanları ışıkları kapattıktan yaklaşık on dakika sonra büyükler yeniden ortak salona inerken biz daha birinci sınıf olduğumuzdan inmemize izin vermiyorlardı.

Slytherin olan bir birinci sınıfsanız ışıklar kapatıldıktan on dakika sonra diğer büyük Slytherinler geri salona inerken siz yatakhanede tıkılı kalırsınız. Bunu bilmeyen yoktur. 

Herhalde izin vermezlerse yatakhanelerimize gittiğimizde uyuyacağımızı sanıyorlardı.

Komik...

Ama benim de Hogwarts'a geldiğimden beri ilk kez uykum vardı fakat kedilerin gürültüsünden kendi düşüncelerimi bile seçemiyordum.

Bu akşam Karagöl'den sızan ay ışığımız da yoktu. Emin olun, zifiri karanlıkta kedilerin sesini dinlemek daha gerici oluyor.

Benim oda arkadaşlarıma bağırışımla "Mrs. Glitters, lütfen sessiz ol." dedi Greengrass kedisini kucağına alırken.

Artık zifiri karanlıkta kendi kedisini nasıl ayırt ediyorsa...

"Mrs. Jenkins buraya gel, hadi." dedi Macnair yatağının üstüne kedisinin gelmesi için vururken.

Wallace kedisini çağırmadı, çünkü uyuyordu. Bulstrode ise Mrs. Pollen'ı kucağına aldı ve yatağının ayak ucuna bıraktı. Sonra da perdesini çekti ve uyudu.

Wallace'ın kedisi diğer kedilerden ayrı kalınca sesini kesti kesmesine ama artık uykum yoktu. Sinirle yatağımda oturur pozisyona geçtim. Uykum kaçmıştı.

Komodinimin üstündeki saati aldım. Saatin camını çıkarmıştım. Çünkü yatakhane genelde zifiri karanlık olurdu ve ben asla akreple yelkovanı gözümle seçemezdim. Şimdi ise çıkardığım cam yere elimi sokunca akrep ve yelkovana dokunup uzunluklarını ayırt ettikten sonra saatin kaç olduğunu anladım.

Saat 01.47

Ortak salonda şu anda bir sürü büyük sınıf Slytherin vardır...

𝐭𝐡𝐞 𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐫𝐲 𝐥𝐢𝐟𝐞 𝐨𝐟 𝐜𝐚𝐥𝐥𝐢𝐬𝐭𝐚┃𝐫𝐞𝐠𝐮𝐥𝐮𝐬Where stories live. Discover now