Parti

1K 20 38
                                    

♪ Bölüm Şarkısı : Kid Cudi - Pursuit Of Happiness

Multimedya Tayra'nın elbisesi.

Bu bölümün ithafı 104 yorumla mervegumussoyun.

Bir sonraki bölüm için yoruma. 

Tayra'yı kırmamak için partiye izin vermiştim. Aslında partileri çok sevmem , bana yorucu gelirler. Tayra ise partinin organizasyon kısmını bana bırakmıştı. Eski evim büyük olduğu için partiyi orda yapmaya karar verdik. Zaten çok fazla kalabalığı sevmediğimden evde pek fazla eşya yoktu. Bu yüzden parti eşyalarını eve alırken zorlanmamıştık. Tayra kalabalık bir parti olmasını istediği için birçok kişiyi çağırmıştım. Masaları süsleme , yerleştirme gibi işler için uğraşmak istemediğimden bu iş için organizasyon şirketi tutmuştum. Hoş masaları süslemek pek işime gelmezdi doğrusu. Ama her şeyin mükemmel olmasını istediğimden organizasyon şirketi çalışırken başlarında durmayı tercih etmiştim. Tamam belki partileri sevmezdim ama bir şeyi yapıyorsam , o işin başında ben varsam o iş mükemmel olmalıydı. Mükemmelliyetçi biriydim. Bu tartışılmazdı. Her masanın yerini bile en ince detayına kadar inceleyip , beğenmediklerimi ise  " onu buraya alalım , bu burda olmaz " gibisinden minik düzeltmelerle partiye kendi dokunuşumu da katıyordum aynı zamanda. Madem bir parti veriyorduk tam anlamıyla parti kelimesini kullanabilmeliydik. İçkiler ve müzik. Hepsi ayarlanmıştı. Canlı müzik ya da dj çağırmamıştım ama çok güzel bir ses sistemine sahiptim ve şarkıların hepsini Tayra'ya seçtirmiştim. Zaten bunu yaparken sıkılmadığı , aksine eğlencenin doruklarını yaşadığı her halinden belli olabiliyordu. İçkileri ise ben ayarlamıştım tabii ki. Tüm bu parti işleri son hızıyla ilerlerken telefonumdan gelen ses üzerine elimi ceketime doğru uzattım ve telefonu ceketin cebinden aldım. Mesaj gelmişti ve atan Tayra'ydı.

" Lacivert kadife pantolon ve beyaz gömlek. Seni seviyorum hayatım. "

Tayra kontrolü eline almış gibi görünüyordu. Gerçi bu durumdan mutluydum. Bir de ne giyeceğim diye düşünmek istemezdim açıkcası. 

Tayra bu parti için gerçekten heyecanlıydı. Onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyordum. Telefonu ceketime koyarken saate baktım partiye yaklaşık 3 saat vardı. Biraz dinlenip sonra da hazırlanırım diye düşünerek evin üst katına çıkmak için merdivenlere yöneldim. Parti hazırlıkları bitmek üzereydi , geri kalanını organizasyon şirketine bırakarak yukarı çıktım. 

Kendimi çok yorgun hissettiğim için önce 1 saat falan uyumak istemiştim ve odanın ortasında duran büyük yatağıma kendimi attım. Bu yatağımı gerçekten özlemişim. Alarmı kurmayı ihmal etmeden kendimi uykunun tatlı kollarına bıraktım. 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Uyandığımda saçım başım birbirine karışmıştı. Yavaş hareketlerle yorgandan kurtulup , yataktan kalktım. Duşa girmem gerekiyordu. Banyoya girip küvete sıcak suyu doldurmaya başladım. Bu sırada üstümdekileri çıkartmaya başlamıştım bile. Küvet dolunca suyu kapatıp , küvetin içine girdim. Sıcak su bana her zaman iyi gelmiştir ve şimdi de öyle oldu. Yaklaşık yarım saat duşta durduktan sonra belimin alt kısmını kapatıcak şekilde havlu sarıp , küvetin tıpasını çekerek suyun döne döne küvette yok olmasını izledim. 

Havluyla biraz kurulandıktan sonra dolabı açıp laciver kadife pantolon ve beyaz gömlek aramaya başladım. Beyaz gömlek kolay bulundu da lacivert pantolon biraz zorladı. O an lacivert kıyafetim olmadığını almaıştım. 

" Kendime not : Lacivert giysiler al. "

Giyindikten sonra saçımı kurutup az bir joleyle saçımın önünü kaldırdım ve hazırdım. 

Kapımdaki AşkWhere stories live. Discover now