Kitapla İlgili

897 16 4
                                    

Arkadaşlar kitapla ilgili belirtmek istediğim birkaç bir şey var.

Bu kitabın benim için değerli olduğunu ve bunu açıklıcağımı söylemiştim daha önce. Şimdi de açıklama zamanı :D

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Öncelikle kısaca kendimi tanıtayım. Simge ben ygsye çalışan klasik bir öğrenciyim. Romantik biri olduğum söylenemez , hatta tam tersi öküzün önde gideniyimdir. Bu hikayeyi yazarken yaptığım , yazdığım bazı şeylere ben bile inanamıyorum :D Neyse geçelim kitaba.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ana karakterle başlayalım :

" TAYRA ERLİ " 

Evet isim biraz garip , biliyorum. Hatta biraz değil baya garip. İsim konusunda çok seçici davrandım aslında. Ne isim belirlesem diye düşündüm uzun süre. Aklıma ilk gelen isim Nisa olmuştu ama klasik bir isim olsun istemedim. Biraz farklı bir şey istedim açıkcası. Kayra'yı düşündüm sonrasında. Ama Kayra ismini de sevemedim. Sadece ufak bir değişikliklik istedim. Yayra , sayra , bayra ... Bunları düşünürken elimle klavyede " t " harfi çizdiğimi fark ettim. Neden Tayra olmasın ki dedim ve sonuçta Tayra oldu. Sıra geldi soyadına. Biraz komik ama sosyal medyada haklarında yapılan esprilere çok güldüğüm iki kişiden kolajladım. Müge Anlı ve Esra Erol :D İlk başta Anol diye düşünmüştüm ama buna arkadaşım " o ne be anal gibi " deyince vazgeçtim. Esra Erol'un Er'ini , Müge Anlı'nın Lı'sını aldım. 

ve ortaya Tayra Erli çıktı. 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

" ARDA KORAN "

Benim aslında çok abartı olmasa da hafiften bir Arda Turan hayranlığım var.  Sosyal medyada her yarattığım erkek karakterine Arda ismini verdim şu zamana kadar ve bu da kaçınılmaz bir şekilde Arda olucaktı , orası kesindi. Sadece soyadı muammaydı. Turan soyadını fazla değiştirmek istemedim aslında. Aklıma ilk geleni yazdım.  " KORAN "  yazdıktan sonra da arkadaşlarımla baya dalga geçtik hatta. 

Arda Koran ,

Ona Koran ,

Buna Koran ,

Şuna Koran ...

Buna saatlerce güldük. Multimedyada da görebiliceğiniz gibi twitterda isimlerimizi 

Ona Koran ,

Buna Koran ,

Şuna Koran ... olarak değiştirdik :D

ve ben buna hala gülüyorum :D Soyadını değiştirmeyi düşündüm ama artık çok geçti zaten birsürü kişi hikayeyi okumuştu :D

( Hala değiştirmemi isteyen varsa , değiştirebilirim :D )

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Gelelim şimdi yan karakterlere :

Sürtükler çetesiyle başlayalım bence.

Sürtükler çetesi , benim gözümde çok kilolu olmayan , balık etli ve zayıf arasındaki ince çizgide kalmış çok bir güzelliği olmadığı için vücudunu sergilemeye çalışan , herkesle laubali şekilde konuşmayı amaç edinmiş , aslında kimse tarafından sevilmeyen ama sevilmiş gibi yapılan kişiler. Sarışınlar haliyle. ( Ama çakma sarışın :D ) Dip boyaları falan gelmiş ama bunu hala " tarz " olduğunu savunanlar. İsimlerinin bi nedeni yok aslında. Yani yok sayılır. 

Kapımdaki AşkKde žijí příběhy. Začni objevovat