Arda Koran

1.7K 34 6
                                    

Ah şu kız. Sürekli karşıma çıkıp duruyor. Belki de bilerek yapıyordur? Sonuçta alışkınım böyle şeylere. Ama bu kızda farklı bir şey var hissediyorum.Sonuçta bana karşı gelen ilk kızdı. Hoşuma gitti aslında onu sinir etmek. Adını bile bilmiyordum ama kendimi ona çok yakın hissediyordum. Sanki beni ona çeken bir şey varmış gibi. Ne zaman görsem kulaklıkları vardı. Ne bu kulaklık sevgisi Allah aşkına? Bu müziğe duyulan sevgiyi anlamıyorum. Alt tarafı bir iki uyaklı sözden oluşmuş sözlerin ritimli hali. Anlamıyordum.

Arabama bindim ve son ses müzik açtım. Merak eediyordum nasıl bi histi müziği hissetmek ?

♪   Michael Buble - Feeling Good

Şarkıya kendimi fazla kaptırmışım sanırım. Bağıra bağıra söylüyormuşum öyle dedi. Şarkıya kendini kaptırmak buymuş sanırım. Anladım hem de acı bir şekilde. Arabanın üstü açık olunca her şeyi izlemiş ve görmüş. Ah eline çok büyük bir koz vermiştim. Şimdi beni her gördüğünde benimle dalga geçicekti. Sahi bu kız neden hep karşıma çıkıyordu ?

"Çok komiktiniz bay ukala."

"Benim bir adım var."

"Peki peki öyle olsun. Çok komiktiniz Arda Bey."

"Benimle dalga geçmeye devam edersen seni öldürürüm prenses."

"Ha ha ha kargamız beni tehdit de edermiş. Çok korktum." Bunu söylerken çok gülmüştü. Sinirlerim bozuldu. Hemen sinirle arabadan inip kollarından onu tutup ve gözlerinin içine bakarak:

"Kimse Arda Koral'la dalga geçemez. Bunu aklına iyice sok. Gerçi bunu anlayabilecek kapasiten var mı onu bilmiyorum."

Sesim çok sert çıkmıştı. Sanırım onu korkutmuştum. Ama haketmişti. Küçük sürtük. Senden nefret edicem. Bunu unutmamalıyım. 

"BIRAK KOLUMU CANIM ACIYOR!"

Bu sesi duyunca bir an irkildim. Kendime geldim. Canını acıtmıştım. Suratına baktığımda acı çektiği belliydi. Özür dileyerek yavaşça bıraktım. 

**** Tayra Erli ****

Kulaklıkları takmış yürüyordum ki son ses Michael Buble çalan bi araba geliyordu. OHA BU NASIL BİR SES? KULAKLIKLARIMA RAĞMEN DUYUYORDUM. BU SES SİSTEMİNİ İSTİYORUM. Sesin ne taraftan geldiğine bakmak için kafamı çevirdiğimde neyi gördüm. ARDA. Olamaz yine mi? Ama bir dakika. Bu Arda olamazdı. Tüm o yakışıklılığına rağmen bu iğrenç ses. Kendimi tutmak için çok çabaladım ama dayanamadım bastım kahkahayı. O sırada sinirle bana döndü. 

"Çok komiktiniz bay ukala."

"Benim bir adım var."

"Peki peki öyle olsun. Çok komiktiniz Arda Bey."

"Benimle dalga geçmeye devam edersen seni öldürürüm prenses."

"Ha ha ha kargamız beni tehdit de edermiş. Çok korktum." Onunla dalga geçmek inanılmaz derecede zevk veriyordu. Çok eğleniyordum ama sonrasında hızlı bir şekilde yanıma geldi açıkçası korkmuştum belli etmemeye çalıştım ama sanırım anlamıştı. Birden bana bağırmaya başladı.

"Kimse Arda Koral'la dalga geçemez. Bunu aklına iyice sok. Gerçi bunu anlayabilecek kapasiten var mı onu bilmiyorum."

Kolumu sıkıyordu. Canım yanıyordu. Ama fiziksel acı mı duygusal acı mı karar veremiyordum. Sözledikleri çok ağırdı. Canımı yaktı ama o bunun farkında bile değildi. Amacı sadece kendi pislik egosunu tatmin etmekti. Bunun uğruna her şeyi yapardı. Yaptı da. Zengin züppe işte.

Daha fazla dayanamadım ve bağırdım. 

"BIRAK KOLUMU CANIM ACIYOR!"

Bir anda irkildi. Yüzüne baktığımda gözlerindeki endişeyi görmüştüm. Özür dileyerek beni bıraktı. Kızgın bir şekilde yanından ayrıldım. Canım gerçekten çok acıyordu. Yanağıma düşen birkaç damlaya engel olamadım.

Kapımdaki AşkWhere stories live. Discover now