Yine mi sen?

2.2K 40 7
                                    

Ah haftasonu. Hem en sevdiğim hem de en nefret ettiğim gün. Okul yok diye seviniyorum ama yapıcak bir şey bulamıyorum diye de sıkılıyorum. Okulu seviyorum galiba. AAAAHHH ne diyorum ben ? Ne saçmalıyordum ? Okulu sevmek mi ? Resmen kendimden iğrenmiştim. İğrençsin Tayra iğreeenç. 

Tam ben kendime nefret seansımın ortasındayken içeriden annemin sesi geldi.

"Tayraaa ekmel al kızım."

Neden ben ya neden ben ? Şu eve 10-11 yaşlarında bir çocuk evlatlık alsak ya. Sırf markete gitmesi için. Ben bunları düşünürken annem yine seslendi.

"Tayra hadi kızım."

Giyinmeye üşendiğim için pijamalarımla çıktım dışarı ve tabi ki kulaklıklarımla. Kulaklıklarım olmadan asla. Sırf bir şarkı daha dinleyebilmek için yolları uzatıyordum. Yürürken müzik dinlemek çok daha zevkliydi.

Kendimi şarkıya kaptırmış hafif hafif sallanarak yürüyordum ki suratımı çarpınca duraksadım. Kulaklıklarımı çıkardım. O da ne? Yine o zengin züppe. Ah bu hep beni bulmak zorunda mıydı?

"Yine mi sen?"

"Bakıyorum da kulaklık güzelimiz pijama güzeline dönüşmüş"

Güzeli mi? Güzeli mi? GÜZELİ Mİ? Bana güzel mi demişti o ? Bence kesinlikle kör bu çocuk.

"Saçmalamayı kes, ne işin var senin yine burada?"

"Mahallemde istediğim gibi gezemeyecek miyim? Ne o yoksa buranın muhtarı mısın sen?" Bunu söyledikten sonra o bir güldü ki kahkaha atarken ağzına elimdeki poşeti sokasım geldi. Salak şey. 

"Gerçekten sinir bozucusun" dedim alaycı bir şekilde.

"Biliyorum buna bayılıyorsun" aşırı derece seksi bir ses tonuyla. Hoş ne kadar egoist olsa da biraz hoşuma gitmişti inkar edemem. 

"Şimdi de saçmalamaya başladın." Bu çocukla neden hala konuşuyordum? Çekip gitmem gerekirdi ve öyle de yaptım. Arkama bile bakmadan hızlıca yanından geçtim o zengin züppenin.

Dur diye bağırdı arkamdan. Şaşırmıştım ama durdum. Döndüm " Ne var yine ?" diye kızgın bi ses tonuyla cevap verdim. Fazla bağırmış olmalıyım ki "Sakin ol güzelim yemem seni" diye cevap verdi ukala ukala. Bu çocuk beni gerçekten güzel mi buluyordu yoksa bu da o ego tatminlerinden biri miydi?

"Ne var hadi çabuk söyle seni bekleyemem."

"Ben Arda. Anlaşılan daha çok görüşeceğiz."

Kapımdaki AşkKde žijí příběhy. Začni objevovat