Yeni Hikaye!!!!!!

1.9K 35 5
                                    

Yeni hikaye yazmaya başladım!

Adı: "Sırların Efsanesi "

Şimdilik sadece tanıtımini yayınladım. Sizde umarım beğenirsiniz :)

TANITIM:

Genç bir kızın ailesi ile tatile arabalarıla giderken feci bir trafik kazası geçirip aile üyelerinin hepsini kaybeder. Trafik kazası sonucu sadece kız ve babası kurtulur. Babasıyla beraber hastaneye kaldırılır.  Babası kendısınden daha iyi olduğunu bildiği halde ertesi günü babasının ölüm haberini alir .  Normalde annesi ve babası ayrı yetimhanede büyüdüklerinden kimi kimseleri yoktur.

Bu olaydan bir hafta sonra eline bir mektup geçer. Mektupta daha önce adını duymadığı özel bir okula yüzde yüz burs kazandığı yazmaktadır. Oysa herhangi bir  bursluluk veya da özel okul sınavlarına girmemiştir. Bunun üzerine mektup yanlış gelmiştir diyip bir kenara bırakir. Bu sure zarfında hala hastahane de yaralarınin iyileşmesini beklemektedir.

  

Bir gece yarısı hastahanedeki herkes uyurken kızin yanina bir kadın  gelir ve kendisini almaya geldiğini söyler. Kadınin arkasından on tane siyah takim elbiseli adam gelir. Kadın, kızı okula götürmek için onu zorla ikna eder ve o gece yarisi  hasta haneden kızı kaçırırlar.  Hastahane kayıtlarına kızın öldüğü yazılir.

Kız bu gizemli tutulan okulda yenidir ve dışlanmaya müsait bir konumdadır. O diğer öğrencilerden farklidir . Çünkü dinine bağli bir müslümandir. Türbanlı olduğu içinde kizlar  onu kendilerine yakin göremez. Erkekler ise kızın yüzüne bakmazlar. Ama kız okuldaki en zeki kişidir.

Ailesinin ölümü üzerine hala kalbi kırik olan kız her gece yatağında sessizce ağlar. Bir gün yine böyle sessizce ağlarken bir sesin ona tesseli verdiğini duyar arkasına donup baktiğinda ise kimse yoktur.

Bu sırlarla dolu okulu ve gizemli sesi çözebilecek mi ?. Her şey onun elinde.

Beklenen efsandeki kişi o mu olacak yoksa bin yillik lanetle kurban mı gidecek ?

Gerçekten benim için fikirleriniz çok önemli bunun hakkında yorumlarınıza her daim açığım :)

Birde "Sadece Kapalıyım" adlı bir hikayem var bakarsanız sevinirim :)))))

Yabancı Şarkıların AnlamalrıWhere stories live. Discover now