• ave maria •

1.8K 123 70
                                    

merhabalar, aslında böyle bir şeyin gerçekleşeceğini hiç düşünmemiştim. benim için sadece hayaldi fakat hiç beklenmedik bir anda hayatıma birisi girdi.

biliyorsunuz ki bu kitapta oluşturduğum yoongi hayatımda olmasını istediğim türden bir karakterdi. birçok kez maria'nın salak olduğunu ve yoongi'nin maria'yı çok yücelttiğini hatta maria'yı tanrılaştırmasını abartı bulanlar olmuştu.

o kadar ilgiye aç olduğum bir dönemde yazmıştım ki bu hikayeyi kötü yorumlar gram umrumda değildi, sonuçta bu hayal gücüme dayanan bir hikayeydi.

ve hayalimdeki, aynı bu kitapta yazdığım karakteri kişiyi buldum. hiçbir eksiği yok. bu nasıl oldu anlamıyorum. insanın yazdığı bir karakter nasıl gerçek hayatta var olabilir bilmiyorum. kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum.

belki umrunuzda değil fakat bu hikayeyi yazarken çok heyecanlıydım, çok ilgi de gördüm sizlerden. hepinize teşekkür ediyorum. siz devam etmemi istedikçe hayalimdeki kişi daha da büyüdü ve en sonunda hayatıma girdi.

çok mutluyum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. size, hayali yoongi'ye, hayali maria'ya, ve hayatıma girip hayalimdeki kişiyi gerçeğe taşıyan insana teşekkür ederim.

sizi seviyorum.

ave maria ❀ yoongi    ✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin